malajka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jestem posiadaczką Rossmanowskiego kalendarza z psami:) piękne psiaki, ładna kolorystyka i zapłaciłam 6,99 jestem zadowolona...mała rzecz a cieszy:) Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ma ktoś może już najnowszy numer?? co za psiaki są w konkursie fotograficznym?? Quote
Angelka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja może za chwile będę w jego posiadaniu :) Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Angelka napisał(a):Ja może za chwile będę w jego posiadaniu :) to napisz prosze, co za psiaki tam są :) ciekawe kiedy prenumeraty sie doczekam Quote
megi82 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ja mam....kalendarz-fotki cudne ale...dlaczego kalendarz jest czarny???po co mi taki kolor kalendarza? jakoś mnie ten numer nie powala-nie wiem,może to przez ten kalendarz-czarny....nic nie da rady na nim zanowtować;/ konkurs foto : Roxi i liście-p.Katarzyna D....west Znajdz brakujący szczegół-Zuzanna P.-chyba pudelek.... Homer pozuje na tle liści-Magdalena L......słodki -chyba kundelek,bo jakos nie mogę przywołać danej rasy IŚĆ do tego piekiełka-Andrzej G.....widać tył pieska-może york,albo west,albo podobna rasa Wypatruje jesieni-Beata G.....wiesz to nie ta rasa"lessi"tylko chyba te mniejsze-owczarek szetlancki(chyba taka jest poprawna nazwa?) Quote
megi82 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Angelka napisał(a):No i megi mnie obiegła ;) ach,bo ja na urlopie pielęgnując moja diablicę po sterylce mam w końcu czas,żeby legalnie posiedzieć na necie ile tylko chcę ;D Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 hehe dziękuje, znowu nam sie nie udało :( tło do zdjęć kalendarza bardzo mi sie podoba, ale same cyfry na czyms jasnym mogli dac Quote
megi82 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 mi kalendarz podoba się i to bardzo,ale ...własnie-po co mi taki na którym nie mogę nic zanotować? kolejne wydanie dopiero 29grudnia...ciekawe czemu przesuneły im się terminy wydań? Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 megi82 napisał(a):mi kalendarz podoba się i to bardzo,ale ...własnie-po co mi taki na którym nie mogę nic zanotować? kolejne wydanie dopiero 29grudnia...ciekawe czemu przesuneły im się terminy wydań? i to aż o tyle czasu?? są jakieś konkursy świąteczne w tym wydaniu? Quote
Luzia15 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ach, ja również już w posiadaniu nowego numerku! Tym razem bez żadnych tygodniowych opóźnień :). Wg mojego uznania kalendarzyk ładny. Kolor: czarny, również mi się podoba. W poprzednich latach było białe tło, trzeba trochę urozmaicenia ;). A numer MP jak zwykle - fajny. Chociaż brakuje mi tutaj sportowych spraw... W tym numerze nie znalazłam chyba żadnego artykułu o agility czy frisbee :| albo jestem ślepa. No, faktycznie, termin się trochę przesunął. A konkursów nie ma jakoś specjalnie wiele - konkurs foto i jakiś z nagrodą - książką o agility. Quote
Chein Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Też właśnie kupiłam. Wolałam białe tło, na tym ni jak cokolwiek napisać. Quote
Culineo Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 trzeba drugi do napisania czegoś kupić :P Quote
Daga&Maks Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 a powiedzcie mi ile kosztuje nr z kalendarzem? Quote
Culineo Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 9,90 zł chyba :D tak mam napisane na gazecie :P Quote
Daga&Maks Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 klaudusia0219 napisał(a):9,90 zł chyba :D tak mam napisane na gazecie :P dziękuję :) Quote
Chein Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Zauważyłam, że w tym nowym kalendarzu nie ma także tych "kółek" ułatwiających zmianę miesiąca. W tym miejscu pojawiają się białe ślady. Quote
eria Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 A ja się własnie przez przypadek dowiedziałam na polach od znajomej że moja gwiazda znów zagościła w Moim Psie :) A obraziłam się na nich ,że jej do kalendarza nie wzięli i nie kupiłam hihiih, ale jednak kupię skoro docenili :D Quote
eria Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 W konkursie foto była już wielokrotnie. Tym razem nie. Ponoć na jakiejś stronie gdzie są psy na które zabrakło miejsca w kalendarzu, ale nie widziałam jeszcze gazety więc nie wiem. Quote
Kika9004 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Mam najnowszy numer :) Kalendarz ładny, czarny :D Niestety co do treści gazety mam mały niedosyt, bo jak zwykle jest OK, ale nic takiego co by mnie bardzo zainteresowało :( PS. CENA 9,90 !!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: Ocipieli chyba za przeproszeniem, dobrze że mam prenumeratę, bo gdyby nie to to na 100 % bym nie kupiła :shake: Quote
Culineo Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ja mam tak smao :angryy::angryy: niczym nie zaskakuje tylko "o" poprostu przeczytam :diabloti: Quote
Korenia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Kika9004']PS. CENA 9,90 !!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: Ocipieli chyba za przeproszeniem, dobrze że mam prenumeratę, bo gdyby nie to to na 100 % bym nie kupiła :shake: Czy ja wiem czy to dużo za gazetę + kalendarz? Normalny kalendarz z psami kosztuje mniej-więcej 30 zł, a w MP to zawsze są profesjonalne zdjęcia. Quote
Recommended Posts