Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam....kalendarz-fotki cudne
ale...dlaczego kalendarz jest czarny???po co mi taki kolor kalendarza?

jakoś mnie ten numer nie powala-nie wiem,może to przez ten kalendarz-czarny....nic nie da rady na nim zanowtować;/

konkurs foto
:
Roxi i liście-p.Katarzyna D....west
Znajdz brakujący szczegół-Zuzanna P.-chyba pudelek....
Homer pozuje na tle liści-Magdalena L......słodki -chyba kundelek,bo jakos nie mogę przywołać danej rasy
IŚĆ do tego piekiełka-Andrzej G.....widać tył pieska-może york,albo west,albo podobna rasa
Wypatruje jesieni-Beata G.....wiesz to nie ta rasa"lessi"tylko chyba te mniejsze-owczarek szetlancki(chyba taka jest poprawna nazwa?)

Posted

Angelka napisał(a):
No i megi mnie obiegła ;)

ach,bo ja na urlopie pielęgnując moja diablicę po sterylce mam w końcu czas,żeby legalnie posiedzieć na necie ile tylko chcę ;D

Posted

mi kalendarz podoba się i to bardzo,ale ...własnie-po co mi taki na którym nie mogę nic zanotować?
kolejne wydanie dopiero 29grudnia...ciekawe czemu przesuneły im się terminy wydań?

Posted

megi82 napisał(a):
mi kalendarz podoba się i to bardzo,ale ...własnie-po co mi taki na którym nie mogę nic zanotować?
kolejne wydanie dopiero 29grudnia...ciekawe czemu przesuneły im się terminy wydań?

i to aż o tyle czasu??

są jakieś konkursy świąteczne w tym wydaniu?

Posted

Ach, ja również już w posiadaniu nowego numerku! Tym razem bez żadnych tygodniowych opóźnień :).
Wg mojego uznania kalendarzyk ładny. Kolor: czarny, również mi się podoba. W poprzednich latach było białe tło, trzeba trochę urozmaicenia ;). A numer MP jak zwykle - fajny. Chociaż brakuje mi tutaj sportowych spraw... W tym numerze nie znalazłam chyba żadnego artykułu o agility czy frisbee :| albo jestem ślepa.

No, faktycznie, termin się trochę przesunął.
A konkursów nie ma jakoś specjalnie wiele - konkurs foto i jakiś z nagrodą - książką o agility.

Posted

A ja się własnie przez przypadek dowiedziałam na polach od znajomej że moja gwiazda znów zagościła w Moim Psie :) A obraziłam się na nich ,że jej do kalendarza nie wzięli i nie kupiłam hihiih, ale jednak kupię skoro docenili :D

Posted

W konkursie foto była już wielokrotnie. Tym razem nie. Ponoć na jakiejś stronie gdzie są psy na które zabrakło miejsca w kalendarzu, ale nie widziałam jeszcze gazety więc nie wiem.

Posted

Mam najnowszy numer :) Kalendarz ładny, czarny :D
Niestety co do treści gazety mam mały niedosyt, bo jak zwykle jest OK, ale nic takiego co by mnie bardzo zainteresowało :(

PS. CENA 9,90 !!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: Ocipieli chyba za przeproszeniem, dobrze że mam prenumeratę, bo gdyby nie to to na 100 % bym nie kupiła :shake:

Posted

[quote name='Kika9004']PS. CENA 9,90 !!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: Ocipieli chyba za przeproszeniem, dobrze że mam prenumeratę, bo gdyby nie to to na 100 % bym nie kupiła :shake:

Czy ja wiem czy to dużo za gazetę + kalendarz? Normalny kalendarz z psami kosztuje mniej-więcej 30 zł, a w MP to zawsze są profesjonalne zdjęcia.