megi82 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 miałam młyn w pracy,więc dopiero teraz od was wiem,że juz jest...to chyba trzeba lecieć do kiosku Quote
Luzia15 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 a u mnie nadal nie ma ): Nawet na stronie www miesięcznika, nic nie piszą o nowym numerze. Quote
kajkoowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Daga & Maks napisał(a):do mnie już doszedł nowy numer Do mnie niestety jeszcze nie :shake: Quote
sator_k_ Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A ja muszę się dopiero do empiku wybrać ;) Mógłby ktoś napisać jakie tematy są w tym numerze, bo ja nie mogę znaleźć spisu treści na stronie... Quote
Daga&Maks Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 sator_k_ napisał(a):A ja muszę się dopiero do empiku wybrać ;) Mógłby ktoś napisać jakie tematy są w tym numerze, bo ja nie mogę znaleźć spisu treści na stronie... jest trochę popisane o psach na łańcuchach, o tym jak kończy się kupno psa z pseudohodowli, o psach w Japonii, pierwsza kąpiel, jak obchodzić się z dużym psem, o rally obedience, jak leczyć chore pazury, jaki pies dla niedoświadczonego właściciela, jak napisać skutecznie ogłoszenie o adopcji. I z ras są opisane ogólnie teriery, z wielkiej księgi psów wyżeł niemiecki krótkowłosy, zanim kupisz beagle'a i jeszcze owczarek holenderski Quote
Luzia15 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 jeeest! nareszcie znalazłam w sklepach nowy numer! z prawie dwutygodniowym opóźnieniem, ale jest. Quote
Culineo Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ciekawe czy tak samo bedzie z nastepnym numerem :P Quote
Luzia15 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 klaudusia0219 napisał(a):ciekawe czy tak samo bedzie z nastepnym numerem :P Och, mam nadzieję, że nie! Chciałabym już zobaczyć ten kalendarz. Będzie z kundelkami ^^ Quote
Culineo Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 stanowczo za cienki ten MP ;] za szybko się go czyta :) Quote
Aarionne Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 klaudusia0219 napisał(a):stanowczo za cienki ten MP ;] za szybko się go czyta :) Bo ma dużo mniej stron niż normalnie i okładka cieńsza, a cena ta sama :/ Quote
Culineo Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 pamietam stare dobre czasy kiedy MP był za 4,80 zł :eviltong: wtedy artykułów było więcej a nie tak jak teraz same fotki :angryy: Quote
kamilka91 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 I reklamy, na całe strony. Zrobione tak, żeby nie było widać, że to reklama - wyglądają prawie jak zwykłe artykuły. Spryciarze :evil_lol: Quote
Luzia15 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Muszę się Wam poskarżyć :mad: Próbowałam wysłać SMS-em odpowiedź w konkursie na stronie 64 w ostatnim numerze MP (11/2010). Trzy razy wysyłałam SMS i trzy razy mi napisali tak: "Bardzo nam przykro, ale treść wiadomości SMS jest nieprawidłowa. Proszę spróbować jeszcze raz." To próbowałam TRZY razy i za TRZECIM RAZEM dosłownie pod lupą patrzyłam i sprawdzałam czy wszystko się zgadza. I zgadzało... Czy to tylko mnie się takie rzeczy przytrafiają? :mad::mad: Quote
kamilka91 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nie wiem. Ja z reguły nie wysyłam SMSów na konkursy, bo i tak nigdy nic nie wygrywam :mad: Quote
Luzia15 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='kamilka91']Nie wiem. Ja z reguły nie wysyłam SMSów na konkursy, bo i tak nigdy nic nie wygrywam :mad:[/QUOTE] Wiesz, spróbować można. Ale niestety nie udało się... Chyba już więcej nie wezmę udziału w konkursie SMS-owym bo tylko straciłam 7 zł z kawałkiem :shake: Szkoda że już nie ma krzyżówek, jak kiedyś. Fajne nagrody były. W jednym nawet wygrałam książkę :evil_lol: i jeszcze kiedyś tam kliker :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 w koncu doszedl do mnie nowy numer.... ale to nie wina redakcji, bo od nich data wysyłki to 25.10, czyli kochana pocztą gazetka wędrowała 2 tygodnie.... Quote
malajka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 już nie moge się doczekać na numer z kalendarzem:-) zawsze są piękne zdjęcia psiaków i ogólnie estetycznie wykonany orientuje sie ktoś kiedy będzie dostepny w kiosku? Quote
Angelka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 W tym roku będzie kalendarz z kundelkami ,fajny pomysł :) Na stronie gazety można ogladnąc pare fotek :) http://www.psy.pl/ Quote
malajka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 a propos kalendarzy widział ktoś ten rossmanowski z psiakami?dowiedziałam się o nim z najnowszego Skarbu, koszt kalendario 6,99. Quote
Recommended Posts