MoniŚ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Wysłałam maila ;) . Czekam tylko na odpowiedź i powiadomie Was o cenach :) . Ja się zastanawiam nad prenumeratą... :roll: . Ale nie chce mi się tyle czekać na przesyłkę... Quote
bellatriks Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 MoniŚ: za nic w świecie nie prenumeruj MP. Ciesz się, że nie wiesz jakie to nieznośne, gdy czytasz, że inni dogomaniacy już zagłębili sie w treść najnowszego numeru, podczas gdy Ty musisz czekać na prenumerkę...:angryy: Quote
MoniŚ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Do Ciebie prenumerata dochodzi po ok. 10 dniach? Ech... :angryy: . A ciekawe czy są różnice w zależności z jakiego jest się miasta... ale widzę, że nie warto prenumerować :angryy: . Ile miesięcy jeszcze Ci zostało? Zamówiłaś na rok? Quote
JustynaJK Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 u mnie prenumerata też się nie sprawdziła:angryy: Quote
moth Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Czy Wy też macie na 36 stronie nie dokończony artykul o wymaganiach setera irlandzkiego? Ostatnie zdanie to "Pielęgnacja polega na wyczesywaniu sierści raz w tygodniu gęstą szczot-" i dalej nic nie ma. :( Ciekawe czy mialo być coś więcej poza szczotką, której latwo jest się domyślić. :hmmmm: Quote
JustynaJK Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 też kończy się na urwanym tekście-chyba jakiś bład w składaniu:angryy: Quote
MoniŚ Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Heh mnie też to zdziwiło... szukalam nawet za artykułem o goldenach... :eviltong: Jeszcze nie odpowiedzieli mi :( Quote
moth Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 MoniŚ napisał(a):szukalam nawet za artykułem o goldenach... :eviltong: Ja też tam szukalam. :evil_lol: Quote
Sonika Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A ja sie zdecyduje na prenumerate, mi to tam obojetnie czy dojdzie napoczatku, w połowie, czy na koniec miesiaca :P Nie musze czytac odrazu... Przynajmniej nie bede musiała szukac po kioskach :) Quote
Asta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ja wkońcu zacznę czytać :lol: Zazwyczaj to u znajomych jak jestem, to chwytam i się oderwać nie mogę, ale trzeba iść na własną ręke. Quote
Agnieszka K. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 moth napisał(a):Czy Wy też macie na 36 stronie nie dokończony artykul o wymaganiach setera irlandzkiego? Ostatnie zdanie to "Pielęgnacja polega na wyczesywaniu sierści raz w tygodniu gęstą szczot-" i dalej nic nie ma. :( Ciekawe czy mialo być coś więcej poza szczotką, której latwo jest się domyślić. :hmmmm: Na następnej stronie jest ciąg dalszy -troche "schowany" między ramkami. Też byłam zdziwiona, i szukałam dalej, ale znalazłam. :lol: Quote
Korenia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Agnieszka K. napisał(a):Na następnej stronie jest ciąg dalszy -troche "schowany" między ramkami. Też byłam zdziwiona, i szukałam dalej, ale znalazłam. :lol: Tzn. gdzie? bo ja nie widze.. Quote
Agnieszka K. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Korenia napisał(a):Tzn. gdzie? bo ja nie widze.. Na nastepnej stronie, przy lewym marginesie, nie na samej górze, ale trochę niżej. Treść jest kontynuacją poprzedniej strony. Nie mam teraz tego numeru (jest w domu). Quote
moth Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Agnieszka K. napisał(a):Na następnej stronie jest ciąg dalszy -troche "schowany" między ramkami. Ja na następnej stronie mam zdjęcie goldena, a potem caly atrykul o nim. Nigdzie nie widzę żadnych ramek, ani dokończenia artkulu o seterze. :shake: Quote
Koma Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dokładnie :roll: Nie pierwszy raz w MP widzę takie "ucięte" artykuły... Quote
Agnieszka K. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dokończenie nie ma. Zwracam honor :oops: :oops: :oops: :oops: :p . Pomyliłam artykuły. Chodziło mi o ten o "Domowych kłapouchach" - końca tego artykułu też szukałam. Quote
JustynaJK Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 ja też pierwszy raz spotkałam taki wybrak,ale cóż każdemu może zdarzyć się pomyłka Quote
Agnieszka K. Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ale najśmieszniejsze jest to,że na stronach "psa" jest ten artykuł, i też jest urwany: http://psy.pl/?O=4822 Quote
moth Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pewnie tam miala być tylko ta szczotka i koniec. :p Quote
MoniŚ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dokładnie, a tych kilku liter nie byłoby sensu umieszczać na następnej stronie ;) . Jeszcze nie odpowiedzieli na maila :angryy: . Kto spróbuje wysłać kolejnego z pytaniem ile kosztuje prenumerata? Quote
moth Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 MoniŚ napisał(a): Kto spróbuje wysłać kolejnego z pytaniem ile kosztuje prenumerata? Informacje o prenumeracie są w gazecie na stronie 69 i 70. Roczna prenumerata z Sabunolem - plynem do zwalczania pchel w otoczeniu zwierzątk kosztuje 48 pln. Może być jeszcze roczna prenumerata z segregatorem za 49 pln i pólroczna z Gammolenem za 24 pln. :lol: Quote
MoniŚ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Przepraszam, pomyliłam się, tam chodziło o numery archiwalne :oops: . Mój błąd... Tam pod opisami labka i innego retrivka jest, że można zamówić numery archiwalne i jest podany mail... ale ceny nie ma. Napisałam maila z zapytaniem o cenę i nie odpowiedzieli mi :( ... Jeszcze raz przepraszam za błąd :oops: Quote
moth Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 MoniŚ napisał(a):Przepraszam, pomyliłam się, tam chodziło o numery archiwalne :oops: . Mój błąd... Jeszcze raz przepraszam za błąd :oops: Nie ma sprawy. Może komuś te informacje się przydadzą. :lol: Na stronie psy.pl jest możliwość zamówienia numerów archiwalnych, ale nie ma przy nich ceny, dlatego wydaje mi się, że koszt jest niestety taki sam jak nowych numerów. :-o Ale poczekajmy, może wreszcie odpiszą. Quote
Narya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No właśnie, a jak zamwiać archiwalne numery? Mam napisać coś w stylu 'Bla bla bla, chciałabym zamówić nr takie i takie moj adres...' czy jakos inczej? ciutke malo sie znam :lol: a co do tych niezakończonych artykułów, to to jest już trochę denerwujące... zamiast reklam mogli by skończyć -- Quote
MoniŚ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ja radze wypytac o ceny idp, zeby nie było później zaskoczenia... niestety mi nie odpowiedzieli :roll: . Narya może Ty wyślesz im maila? :razz: Quote
Recommended Posts