Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 JustynaJK napisał(a):ma już ktoś nr czerwcowy???ja nie mam ... a już jest?? Quote
JustynaJK Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 no dziś pytałam w kiosku,nie ma,ale wydaje mi się,że już powinien być Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Wydaje mi sie, że jeszcze troche za wcześnie:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 A w jakiej cenie można teraz dostać Mojego Psa? Kiedyś zbierałam, prenumerowałam, ale potem jakoś zaprzestałam ;) Był może w MP artykuł o pinczerach średnich lub weimarach? Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A w jakiej cenie można teraz dostać Mojego Psa? Kiedyś zbierałam, prenumerowałam, ale potem jakoś zaprzestałam ;) Był może w MP artykuł o pinczerach średnich lub weimarach?o weimarach był :wink: a o pinczerach niewiem :lol:. A co lubisz weimary?:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Luthien weimary to moja miłość i marzenie od paru lat :) Mam wielką nadzieję, że kiedyś się spełni :) Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Luthien weimary to moja miłość i marzenie od paru lat :) Mam wielką nadzieję, że kiedyś się spełni :)Spełni się napewno!:loveu: taaaak.... Weimary są cudowne :wink: Masz ode mnie i od Ergi pozdrowionka :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Dziekuję za pozdrowienia i dobre słowa, Twoja sunia jest cudowna ;) To za ile w końcu jest MP ? Quote
bogula Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 MP jest za 4,80:cool1: . Czerwcowego też jeszcze nie zdobyłam... Quote
aleb Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 W kioskach jeszcze nie ma nowego MP... nawet dzisiaj widziałam jeszcze majowy numer :lol: Quote
Madzia_19 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 u mnie kiosku dziś jeszcze nie było czerwcowego MP... Dziwne... Quote
Agnieszka K. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='aleb'].. nawet dzisiaj widziałam jeszcze majowy numer :lol: W majowym jest zdjęcie mojego psiaczka :loveu:sznaucera mini czarno-srebrnego na stronie o fotografowaniu psów szostkowłosych (na dole w rogu po lewej stronie) :loveu: [quote name='bogula']U mnie też nic...., a kiosk pełen torebek...... Ja sprawdzam na stronie: www.psy.pl czy jest juz nowy numer. Jeśli jest, to w tym samym dniu pojawia się w sprzedaży (w empiku na 100%). Quote
Mi. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Agnieszka K.']W majowym jest zdjęcie mojego psiaczka :loveu:sznaucera mini czarno-srebrnego na stronie o fotografowaniu psów szostkowłosych (na dole w rogu po lewej stronie) :loveu: Zaraz sprawdzam :):):) Quote
bellatriks Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Agnieszka K. no to gratki! Masz b. fotogenicznego psiaka. Quote
Agnieszka K. Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='bellatriks']Agnieszka K. no to gratki! Masz b. fotogenicznego psiaka. Bardzo dziękuję! To samo zdjęcie znalazło się w książce o sznaucerach , która niedawno się ukazała. :bigcool: Sama byłam w lekkim szoku jak kupiłam książke i znalazłam tam zdjęcie mojego pieska. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Agnieszka K. gratulacje :) A w tej książce to za twoja zgodą umieścili czy poprostu pewnego dnia odnalazłaś w niej zdjęcie swojego psa? Quote
Agnieszka K. Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Agnieszka K. gratulacje :) poprostu pewnego dnia odnalazłaś w niej zdjęcie swojego psa? Po prostu znalazłam. :crazyeye: Ale to nie ja jestem autorem tego zdjęcia. Quote
bellatriks Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Myslę, że jutro, bo zwykle ukazuje sie w środy.. Quote
bogula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 AgnieszkaK--- miło poznać Twojego łobuza:cool3: ; fajna fota. A MP nadal nie ma..... Quote
Recommended Posts