Ejka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='bogula']Książeczka to zbiór wcześniej zamieszczanych porad pełnych humoru i precyzji:evil_lol: . Ja też już widziałam MP i przeglądałam książeczkę. Wydaje się ok. no może troszkę infantylna :). Ja się średnio znam na szkoleniu, chociaż mój psiak jest raczej dobrze wychowany, lecz czasem nieposłuszny. Ale znalazłam na moim ulubionym blogu nieco odmienne opinie o książce i trochę mnie to zastanawia... Zapraszam na stronę: http://gringo.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?0 Quote
bogula Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 myślałam o precyzji w przedstawianiu sytuacji i obnażań naszych zachowań:lol: :evil_lol: ; lecę poczytać.... Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 dzisiaj dostałam prenumerkę^^ zadziwiająco wcześnie, nie spodziewałam sie tego:evil_lol: Quote
marlena924 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ja też już od paru dni gazetke mam :) Rysunki mnie rozśmieszyły, ksiazka moze byc :cool3: Quote
Veris Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Cholera jasna..a ja oczywiście w tej piiip prenumeracie jeszcze nie:angryy: Jeszcze tylko 5 miesięcy prenumeraty - to jednak nie był najlepszy pomysł:mad: Quote
bellatriks Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Veris napisał(a):Cholera jasna..a ja oczywiście w tej piiip prenumeracie jeszcze nie:angryy: Jeszcze tylko 5 miesięcy prenumeraty - to jednak nie był najlepszy pomysł:mad: hmm.. dziwne, bo ja swoją prenumerke otrzymałam 2 dni temu :hmmmm: Quote
Veris Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 No to piiip pięknie:angryy: To jest ogólnie moja pierwsza prenumerata "Mojego psa", a jednocześnie pierwszy numer z prenumeraty i....już mam jej dosyć:angryy: Grrrrr....ja chcę numer majowy...... Bella - a książkę też już dostałaś?? Quote
bellatriks Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Veris napisał(a):Bella - a książkę też już dostałaś?? Tak, była razem z numerem zapakowana w folię Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jo-jo napisał(a):jaka książeczka?! książka - prezent dodawan do MP pt. "Mój pies jest grzeczny". Nie dostalaś???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Weron_ciau Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ja kupiłam tylko ze względu na okłądke i wywiad 8) Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Weron_ciau napisał(a):ja kupiłam tylko ze względu na okłądke i wywiad 8) nom, tego mozna sie domyslić:cool3: Przyznam, że przez pewien czas nawet się zastanawiałam czy do Ciebie nie napisać;) w związku z tym atykułem:razz: Quote
Veris Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dostanę szału....dalej nie mam prenumeraty...grrrr...k...wa no!!! Ostatni raz zdecydowałam się na prenumerkę...to jest poprostu chore!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Quote
JustynaJK Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 miałam to samo,dlatego kupuję w kiosku:evil_lol: Quote
bellatriks Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Veris napisał(a):Dostanę szału....dalej nie mam prenumeraty...grrrr...k...wa no!!! Ostatni raz zdecydowałam się na prenumerkę...to jest poprostu chore!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Veris: a może Twoje zamówienie na prenumerkę się im gdzieś zawieruszyło?? Quote
oleczka004 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja też zaczęłam od pewnego czasu kupować w kiosku...;) Quote
MoniŚ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja miałam zamawiać prenumeratę, ale widac ze nie warto i szkoda moich nerwow :roll: . Quote
Esfera Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 w zabawie z prenumeratą potargałam sobie nerwy :shake: teraz w przydomowym sklepie założyłam sobie tzw. "teczuszke" :cool3: miła Pani sklepowa zawsze wkłada mi gazete do teczki jak tylko przyjdzie i problem z głowy ;) Quote
Sonika Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Mam juz majowy numer. Poradnik bardzo fajny, mimo, ze praktycznie wszystko z niego wiem. Obrazki cudowne :lol: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Sonika napisał(a):Mam juz majowy numer. Poradnik bardzo fajny, mimo, ze praktycznie wszystko z niego wiem. Obrazki cudowne :lol: to prawda, obrazki są świetne ;) Quote
Recommended Posts