bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Veris: niestety prenumetara MP przychodzi kilka dni później... podobno nawet do 5 dni...:shake: Quote
Veris Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 No wiesz co Bella..tak biedną starą Veris podłamać:eviltong::mad: Ehhh...to się będę wkurzać te parę dni dłużej:p... Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Veris napisał(a):No wiesz co Bella..tak biedną starą Veris podłamać:eviltong::mad: Ehhh...to się będę wkurzać te parę dni dłużej:p... heh.. ja juz się przyzwyczailam.... przynajmniej nie trzeba się martwić, ze trzeba lecieć do kiosku, a w kiosku może nie być :wink: PZDR:* Quote
JustynaJK Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 właśnie dlatego,że prenumerata przychodziła tak póżno to zrezygnowałam z niej i teraz kupuję w kiosku słyszałam o majowym prezencie:lol: super:lol: Quote
Koma Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Też jestem ciekawa co to będzie za książeczka :razz: no i mam nadzieję że z tego powodu cena nie skoczy za bardzo w górę :roll: Quote
bellatriks Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Koma napisał(a):Też jestem ciekawa co to będzie za książeczka :razz: no i mam nadzieję że z tego powodu cena nie skoczy za bardzo w górę :roll: a mi to kij czy skoczy czy nie, bo za prenumerke mam zaplacone:eviltong: i za Chiny nie dam im ani grosza wiecej;):evil_lol: Quote
Veris Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Hyhy..no i przyszedł komplecik nagród z "Mojego psa":multi: 3 kg. karmy z rybką Puriny Pro Plan i książka pani Inki (e) Sjosten "Obedience - trening posłuszeństwa". Od najbliższego weekendu rozpoczynam walkę z posłuszeństwem Borysa:p. Teraz pozostaje tylko czekać na prenumeratę:roll:... Quote
bogula Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Zazdroszczę Ci książki! życzę kolejnego szczęścia i powodzenia w nauce posłuszeństwa:evil_lol: ....... Quote
JustynaJK Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 książka jest fajna i dostępna w księgarniach z niecierpliwością oczekuję nowego nr:loveu: Quote
MoniŚ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ja czytałam w reklamie że nowy numer będzie 26 kwietnia :) . Już nie mogę się doczekać ;) Ciekawe ile stron ma ta książka i ile kosztuje numer? Quote
Veris Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ehhh...a w prenumeracie będzie później:shake:..ale przynajmniej za stałą cenę:eviltong:... Quote
aleb Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jak będzie nowy numer w kioskach to krzyczcie! :) Quote
Madzia_19 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ja miałam kiedyś ciekawą syuację z "Moim psem". Dnia 1 sierpnia, nad morzm, udałam się o pobliskiego kiosku w celu kupienia nowego numeru miesięcznika. Podchodzę do okienka i pytam: JA: Dzień dobry, Czy jest może "Mój pies" KOLEŚ: Nie i mojego też nie ma JA: :crazyeye: No to szkoda, że nie ma... Quote
Madzia_19 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 JEST JUŻ NOWY NUMER!!! Książka nawet fajna, sporo rad jak nauczyć psa kilku przydatnych rzeczy, trochę mniej jak oduczyć... numer z książką kosztuje: 6,80 zł Quote
aleb Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 A dałoby się jakoś pokazać okładkę tej ksiązki? :) numer z książką kosztuje: 6,80 zł To jeszcze nie tak drogo Quote
Madzia_19 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='aleb']A dałoby się jakoś pokazać okładkę tej ksiązki? :) http://www.psy.pl/ <== to jest strona magazynu "Mój pies" i tam jest okładka i co się znajduje w numerze ;) Quote
MoniŚ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Kupiłam :D Świetna książka, szkoda że połowa to rysunki, ale warto kupić bo wiele ciekawych rad :) Quote
Koma Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Buu a u mnie w kiosku jeszcze nie ma :placz: pewnie będzie jutro bo zazwyczja nowe gazetki są w czwartki ;) już się nie mogę doczekać :multi: Quote
Veris Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Hejka! Jak ktoś dotanie już MP z prenumeraty to niech powiadomi:p - ja czekam na swój egzemplarz i się doczekać nie mogę:p... Quote
JustynaJK Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 to właśnie są minusy prenumeraty,dlatego od tego roku z niej zrezygnowałam Quote
bogula Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Książeczka to zbiór wcześniej zamieszczanych porad pełnych humoru i precyzji:evil_lol: . Ja też poluję za naszymi pismami w kiosku, dawniej pan mi zostawiał, ale zmieniła mi się droga do pracy, więc zbieram, gdzie już jest! W kiosku prawie zawsze prędzej, a w porządnych kioskach nigdy nie znikają dodatki:p ; pozdro! Quote
Recommended Posts