Kika9004 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='agaciaaa']Ja też wysyłałam smsa na tą karmę, ale nie doszedł :roll: Na drugi dzień dostałam raport, że dostarczenie nie powiodło się. Nie wiem, może za wcześnie wysłałam, czy coś takiego.[/QUOTE] Mogło tak być... Quote
agaciaaa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Kika9004']Mogło tak być...[/QUOTE] A szkoda, wielka szkoda.. jak na pierdoły jakieś wysyłałam, to za każdym razem mi się udawało. A jak taka fajna, porządna rzecz to nie wyszło ;) Quote
Tośka_m Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Luzia15']u mnie to samo :D a możemy się pochwalić, że umiemy sztuczkę, która jest opisana w nowym numerze lutowym! A kuku! :)[/QUOTE] A my możemy się pochwalić tym, że to my ją prezentujemy na zdjęciu w artykule ;) Quote
Kika9004 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Tośka_m']A my możemy się pochwalić tym, że to my ją prezentujemy na zdjęciu w artykule ;)[/QUOTE] Naprawdę?? Ale fajnie !! gratuluję :) Quote
MakeBelieve Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ciotki ratujta! Wiecie w ktorym numerze MP były opisane tollery- nova scotia duck tolling retriever? Quote
Molli Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Vini.']Ciotki ratujta! Wiecie w ktorym numerze MP były opisane tollery- nova scotia duck tolling retriever?[/QUOTE] Tollerów w MP jakoś nie kojarzę, na pewno były już kiedyś w PP ;) Vini, poszukujesz Towarzysza dla Daisy :D ? Tośka_m, to twój Aussie jest zawsze na zdjęciach? - zdolnego masz psiaka ;) Quote
MakeBelieve Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Molli- powiedzmy ;pp Ale to za pare lat ;] Quote
Tośka_m Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Molli'] Tośka_m, to twój Aussie jest zawsze na zdjęciach? - zdolnego masz psiaka ;)[/QUOTE] Nie, w lutowym numerze moja suka pojawiła się po raz pierwszy. Moje zdjęcia pojawiały się natomiast w gazecie już kilka razy. A Loka jest zdolna bezsprzecznie ;) Quote
Kika9004 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Tośka_m']Nie, w lutowym numerze moja suka pojawiła się po raz pierwszy. Moje zdjęcia pojawiały się natomiast w gazecie już kilka razy. A Loka jest zdolna bezsprzecznie ;)[/QUOTE] czyli znasz dziennikarzy MP ?? :) Dobrze wiedzieć, będę wiedziała do kogo uderzyć jak będę chciała praktyki na wakacje sobie załatwić :D :) heh. Quote
Tośka_m Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Kika9004']czyli znasz dziennikarzy MP ?? :) Dobrze wiedzieć, będę wiedziała do kogo uderzyć jak będę chciała praktyki na wakacje sobie załatwić :D :) heh.[/QUOTE] No ładnie ;) Quote
MakeBelieve Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Sluchajcie, a orientuje sie ktos moze w ktorym z numerow z 2009 najlepiej bylo jak najwiecej o szczeniakach?;p o wychowaniu itp. :D Quote
Luzia15 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Chyba w każdym z numerów jest coś na temat szkolenia szczeniaków ;) Quote
Tepes Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 dzwoniłam tydzień temu w sprawie tej prenumeraty to kazali zadzwonić mi kiedy indziej bo kobitka która się tym zajmuje jest chora...dziś zadzwoniłam i przykro mi ale nie idzie się dodzwonić do nich... jakas masakra Quote
Daga&Maks Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 też bym chyba musiała zadzwonić bo zamówiłam prenumeratę w listopadzie a prezentu jak nie było tak nie ma :shake: tylko dodzwonić się to będzie cud, ale nie odpuszczę bo w końcu płaciłam za to Quote
Kika9004 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Prezenty do prenumeraty przysyłają kilka miesięcy po wysłaniu pierwszej gazety. Więc nie przejmuj się bo u nich zawsze jest poślizg :) prezent dosyłają w oddzielnej kopercie niż przysyłają gazetkę więc tym też się nie przejmuj :D Quote
Tepes Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ty nie dostałaś prezentu ja nie dostałam gazety...ciekawe jak to będzie Quote
Daga&Maks Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 niby tak ale nie po to się płaci żeby przysyłali kilka miesięcy później :mad: Quote
Kika9004 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Daga & Maks']niby tak ale nie po to się płaci żeby przysyłali kilka miesięcy później :mad:[/QUOTE] Też jestem tego zdania, ale spróbuj wytłumaczyć to dziennikarzom z MP :D Quote
kasia14 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja dostałam prezent chyba jakies 4 miesiace po zamówieniu prenumeraty.... jakby nie mogli przysłać od razu z pierwsza gazata....? nie byłby prościej? No tak, przeciez oni wszystko robią na około....:) CHociaż np. prezenty z konkursów dochodzą max. w ciągu miesiąca Quote
Molli Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 JustynaJK napisał(a):kiedy nowy nr? Od wczoraj :) Quote
Recommended Posts