JustynaJK Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 nie u mnie bez żadnych dodatków były w kioskach Quote
Gonia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Asti']Naprawdę? Niemożliwe! Te ślicznotki? Jak je zobaczyłam, to od razu pomyślałam, że Jamnik Długowłosy to jednak jest super. Co do pareo - super zdjęcie!Bo jest super!Kocham je przede wszystkim za "głowę",są posłuszne i przymilaste,dlatego w artykule p.Jola napisała że szybko nawiązują serdeczny kontakt(Carelli patrzył jej w oczy zniewalającym wzrokiem).:loveu: Quote
bellatriks Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 JustynaJK napisał(a):nie u mnie bez żadnych dodatków były w kioskach prenumerata przyszła bez żadnego lutowego dodatku;) Gonia gratuluję!!!:multi: Quote
Gonia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='bellatriks']prenumerata przyszła bez żadnego lutowego dodatku;) Gonia gratuluję!!!:multi:Dzięki w imieniu rozwalonych"do góry kołami"rudzielców:evil_lol: Quote
aleb Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Może ktoś napisać co jest w nowym numerze? :mdrmed: Quote
nikusia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Wejdź na www.psy.pl :D Tam wszyyystko jest :cool3: Quote
Koma Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 nikusia widziałam, super fotka! :klacz: jesteście sławne :cool3: Quote
Gonia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 nikusia,wielkie gratki!!!No i życzę Ci tego nowego aparatu:loveu: Quote
aleb Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='nikusia']Wejdź na www.psy.pl :D Tam wszyyystko jest :cool3: A ja nawet na to nie wpadłam :lol: Quote
nikusia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Gonia, Koma Dzięki! :D Aparacik już mam :D :multi: Quote
bogula Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 nikusia ---pięknie się prezentujecie:loveu: ; gratulacje! Quote
bellatriks Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 a ja dzisiaj dostałam moją prenumerkę:cool3: Quote
Koma Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A ja dziś zakupiłam nowy nr :multi: na okładce Patrycja Markowska z ogromnym pieskiem :lol: ja bym się bała takiego przypadkiem nie zgnieść :lol: Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Koma napisał(a):A ja dziś zakupiłam nowy nr :multi: na okładce Patrycja Markowska z ogromnym pieskiem :lol: ja bym się bała takiego przypadkiem nie zgnieść :lol: nio a nie wiem czy pamiętasz numer w którym ona już była z bodajże bernardynkiem... Quote
Veris Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Heh..niezła zmiana psiaków u Patrycji Markowskiej... z Bernardynka na Gwiazdkę-maluszka:p Dla mnie to "Mój pies" powinien mieć z 1000 stron, już niestety caluteńki przeczytany z 5 razy:roll: Teraz pozostaje mi tylko czekać na nagrody - książkę i karmę:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Koma Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Ja też kiedyś czytałam całą gazetkę w jeden wieczór :lol: ale niedawno postanowiłam że będe trochę sobie rozkładać to czytanie :lol: Chociaż i tak w porównaniu z PP wydaje mi się że w MP jest dużo więcej do czytania ;) A Veris w których konkursach brałaś udział? Quote
Koma Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 jo-jo napisał(a):nio a nie wiem czy pamiętasz numer w którym ona już była z bodajże bernardynkiem... Nie bardzo pamiętam, ale pisze w gazetce ;) Dziwne taka zamiana :lol: Quote
Veris Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Koma..brałam (a dokładnie telefon mojego chłopaka i jego dane w związku z tym:p - ja jako ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam - taki już pechowiec ze mnie:shake:) udział we wszystkich konkursach z numeru lutowego tzn.: 1.Konkurs dotyczący jamników - wygrana: karma Purina ProPlan 3 kg. Salmon&Rice 2.Konkurs dotyczący Inki Sjosten i szkolenia obedience - wygrana: książka Inki Sjosten "Obedience-trening posłuszeństwa" Quote
bellatriks Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 jo-jo napisał(a):nio a nie wiem czy pamiętasz numer w którym ona już była z bodajże bernardynkiem... tia.... ja niedawno go wyciagałam z zpółki i przeglądalam:cool3: Quote
marlena924 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Wow, słyszeliście, za miesiąc do gazetki dadzą prezent-książkę pod tytułem "Mój pies grzeczny jest". Ciekawe ile będzie gazetka kosztowała:cool3: I jaka książka będzie gruba :P Quote
Veris Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 A ja sobie zamówiłam prenumeratę od maja (hyhy...raczej nie będę musiała dopłacać do majowego egzemplarza, bo z książką, co??:eviltong:). Ciekawe jaka będzie tak książka?!? Mam nadzieję, że się przyda:p. Prenumerata "Mojego psa" przychodzi szybciej do domu niż do kiosku?? Quote
Recommended Posts