Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza. napisał(a):
Dla mnie te garnki to był kicz straszny, dlatego w tym roku mam kalendarz z PP :eviltong:
Któregos roku miałam dwa, bo nie mogłam sie zdecydować czy z MP czy z PP :evil_lol:

Ja też mam w tym roku dwa :) MP prenumeruję a PP kupiłam ze względu na liścik Karacika :);p

Posted

Dostałam paczkę dzisiaj, a raczej list w którym była smycz i breloczek. A powinnam dostać jeszcze piłkę z autografem, na której mi najbardziej zależy...:roll:

Posted

Kinia napisał(a):
Mam pytanie do osób, które wygrały coś w tym konkursie, co można było wygrać m.in książkę o labach. Dostaliście już nagrodę?

Ja dzisiaj dostałam książkę o Labradorach :)

Posted

Kiedy zgłaszałam swoje zdjęcie do konkursu "Jak się wam podobam", podawałam tylko tytuł oraz imię i nazwisko autora. Jak myślicie, zostanę poproszona o adres do wysłania tej bluzki? Jak na razie w skrzynce nie mam żadnej wiadomości od nich.

Posted

[quote name='Kinia']Mam pytanie czy jeżeli chce wysłać teraz zdjęcia na konkurs to już portrety czy jeszcze ogólna tematyka?[/QUOTE]

Już portrety ;)

Posted

[quote name='Kinia']Dlaczego nieprawidłowy? To na jaki trzeba przesłac?[/QUOTE] Napisałam nieprawidłowy, bo ilekroć wysyłam maila to dostaje zwrotnego, w treści: "I'm sorry to have to inform you that your message could not be be delivered to one or more recipients. It's attached below. (...)"
Ktoś miał podobnie?

Posted

[quote name='vpassione']Napisałam nieprawidłowy, bo ilekroć wysyłam maila to dostaje zwrotnego, w treści: "I'm sorry to have to inform you that your message could not be be delivered to one or more recipients. It's attached below. (...)"
Ktoś miał podobnie?[/QUOTE]
Ja tak miałam jak wysyłałam po trzy zdjęcia w jednym mailu, jak wysłałam pojedynczo to wszystkie trzy doszły. ;)

Posted

[quote name='Feigned']Na legowisko.

Molli, no właśnie też mi się tak wydaje. A szkoda, miałam nadzieję. :evil_lol:[/QUOTE]

Feigned, ja też miałam nadzieję, ale mówi się trudno.

Posted

Tych co wygrali już powiadamiali smsowo, więc niestety jak do tej pory nie napisali to znaczy, że się nie udalo:(

Mi się udało i w dzien zakonczenia konkursu dostałam sms'a