paulina2904 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 A no rzeczywiście:multi: hahaha mam na niego miejsce:multi: tylko kurcze będę miała chyba dwa bo zamawiam jeszcze taki z dalamatyńczykami:loveu: Quote
Jami Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Mój kalendarz bedzie sobie czekał na półce na nowy rok :evil_lol: Do końca musi jeszcze wytrzymać ten co jest - też z MP :cool3: Quote
kamilka91 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 paulina2904 napisał(a):tylko kurcze będę miała chyba dwa bo zamawiam jeszcze taki z dalamatyńczykami:loveu: skąd będziesz miała z dalmatami? też chętnie kupię :p a ten z MP wieszam co roku w tym samym miejscu :evil_lol: Quote
Luzia15 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tylko ciekawa jestem, jaka będzie cena całej gazetki + kalendarza. Ostatni numer kosztował 6.90, gdzie zawsze było 5.40 :mad: To jeszcze + kalendarz, będzie pewnie ponad dyszka. Ale dla MP - wszystko! :evil_lol: A tak a propos. Ja chętnie sobie yorkowy zakupię :D Quote
Rahl Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ciekawe jaki w tym roku będzie kalendarz :razz:. Ze szczeniakami czy starszymi? Bo ja wolę podziwiać dorosłe :loveu:. U mnie sobie poczeka do Nowego Roku, wtedy zawiśnie na miejscu tuż przy kalendarzu PP, jak zwykle :lol:... Tylko żeby cena nie zwalała z nóg :shake: Quote
paulina2904 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To zdradzę wam tajemnicę gdzie znalazłam owy kalendarz- Na dogo po prawej są reklamy i tam jest taka firma petzone wpisana i na tej sronie pełno fajowych rzeczy jest w tym kalendarze z każdą rasą osobno i inne. Teraz nie wiem który mam zamówić z dalmaśkami bo są trzy różnych artystów i kalendarze są po 40zł trochę drogo ,ale warto;) Quote
Feigned Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 W MP kalendarz będzie chyba ze zdjęciami szczeniaków, tak mi się wydaję, że w poprzednim numerze coś takiego pisało. Quote
paulina2904 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ciekawe czy będzie dalmatyniec w tym kalendarzu z MP ,ale chyba nie bo to nie popularne:???: Quote
Luzia15 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 paulina2904 napisał(a):Ciekawe czy będzie dalmatyniec w tym kalendarzu z MP ,ale chyba nie bo to nie popularne:???: Może będzie :loveu: i może będą yorki. Ciekawe, w jakiej scenerii będzie kalendarz ;> Quote
kamilka91 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 paulina2904 napisał(a):Ciekawe czy będzie dalmatyniec w tym kalendarzu z MP ,ale chyba nie bo to nie popularne:???: Noo nie wiem, był w 2008, a MP stara się chyba nie powtarzać ras... Ale mam nadzieję, że będzie ;) Quote
Fairytale Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 W ostatnim numerze na ostatniej stronie dali 'próbkę'. Tło jak zwykle stonowane, co mi się w tych kalendarzach bardzo podoba, bo na przykład w PP na 2009 wydawał mi się jakiś tandetny. Dalmatyńczyka może dadzą, bo nie było w tym roku. Ja mam cichą nadzieję na groenendaela... Quote
Luzia15 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Fairytale napisał(a):Ja mam cichą nadzieję na groenendaela... Był już raz owczarek belgijski, tylko nie mogę sobie przypomnieć jaki :hmmmm: Quote
paulina2904 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A z resztą jakie psy będą takie będą ja i tak kupię sobie ten z dalmaśkami ,a ten z MP dam do kuchni :p Quote
Martens Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 paulina2904 napisał(a):ten z MP dam do kuchni :p Ty też? :evil_lol: Quote
Martens Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie wiem :) Mam fioła na punkcie kalendarzy, w tej chwili mam trzy, jeden w kuchni a dwa w pokoju :lol: W kuchni wisi z MP, na regale do zaznaczania bzdur ze szkoły taki z PP, a nad biurkiem mam dekoracyjny z "Kruka", z ładnym panem :p W tym roku wyjątkowo nie kupiłam kalendarza z jakąś rasą, ale na 2010 już się nie powstrzymam. Nie potrafię wybrać między staffikami a BOSami więc pewnie wezmę dwa (cud że wybrałam po jednym z każdej rasy a nie wszystkie jakie są :evil_lol:), no i dojdzie mi z MP i może z PP jak dadzą, może mi coś jeszcze odwali i jakiś kupię w ogóle nie psi... TZ powie że zbzikowałam, jak znowu w pokoju będą dwa, z MP tradycyjnie od lat w kuchni, kolejny jakiś w przedpokoju, i w kiblu, i na działce... :evil_lol: W piwnicy też się jakiś przyda :D Quote
Daja_ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Feigned napisał(a):W MP kalendarz będzie chyba ze zdjęciami szczeniaków, tak mi się wydaję, że w poprzednim numerze coś takiego pisało. Pisalo że będzie ze szczeniakami ;) Ja też osobiście wolałabym dorosłe Quote
Luzia15 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Daja_ napisał(a):Pisalo że będzie ze szczeniakami ;) Ja też osobiście wolałabym dorosłe Znowu szczeniaki? Przecież w poprzednim (na ten rok) jest ze szczeniakami :shake: Quote
Rahl Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dwa lata temu też był ze szczeniakami, co nie? Czy miesza mi się już coś? :eviltong: Quote
Daga&Maks Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dwa lata temu były mamy ze szczeniakami a trzy lata temu też szczeniaki :lol: Quote
Daja_ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Luzia15 napisał(a):Znowu szczeniaki? Przecież w poprzednim (na ten rok) jest ze szczeniakami :shake: Uwaga cytuje patrząc na gazete "Wyjątkowy kalendarz z pięknymi szczeniakami w grudniowym wydaniu" Quote
Fairytale Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pokazali na swoim profilu na Facebooku fotki na wszystkie miesiące. Ani dalmatynów, ani gronka, ani yorka nie ma... Quote
paulina2904 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Fairytale napisał(a):Pokazali na swoim profilu na Facebooku fotki na wszystkie miesiące. Ani dalmatynów, ani gronka, ani yorka nie ma... O NIE! No to zamawiam dalmaśki ,a ten wyląduje w kuchni:diabloti: Quote
Recommended Posts