Rahl Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 O kurczę, ale podrożało :roll:. Jutro sobie w sklepie przeglądnę MP, jak będzie warty kupienia to może, może... Muszę rodziców namówić na prenumeratę. A wiecie co w tym miesiącu jest prezentem do prenumeraty ?(obojętnie czy roczna, czy półroczna:)...) :lol::evil_lol: Quote
Daja_ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 nie mogę znaleźć w gazecie mowy o prenumeracie,ale na stronie jest tylko podana roczna do tego szampon do skóry :roll: Quote
Rahl Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dzięki wielkie, nawet nei wpadłam na pomysł żeby zajrzeć na stronę mp :lol: Nie wiem czy taki szampon mi się przyda, zobaczymy co zaoferują za miesiąc :evil_lol: Quote
Daja_ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 właśnie rozwiązałam krzyrzówke,i albo ja mam coś z głową albo jest to samo hasło co z wrześniowej krzyżówki o0 gordonowa ja czekam na następny nr też,bo w grudniowym ma być kalendarz a z tego co widzę to dziewczyny nie dostają prezentów :P więc poczekam i zamówię sobie może w grudniu ]:-> Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Z tą ceną to lekko przesadzili :cool3: Chciałam zamówić sobie prenumeratę, ale szczerze mówiąc liczyłam na fajniejszy prezent :lol: No nic, poczekam i zobaczę co będzie w następnym miesiącu ;) Quote
Illusion Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A co do wysyłania zdjęć na konkurs, to co wpisujecie w treść maila? Zdjęcie dołączacie w załączniku? Quote
madziasto4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 RCookie napisał(a):A co do wysyłania zdjęć na konkurs, to co wpisujecie w treść maila? Zdjęcie dołączacie w załączniku? Do tej pory zawsze dołączałam zdjęcie w załączniku, a w treści tytuł fotki. Ale od niedawna, jak już pisałam, za Chiny Ludowe maile nie chcą dojść do MP... Quote
Bewarka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nooo z tą ceną przesadzili...:roll: Na szczęście ja mam prenumerate. Jeszcze nie doszła, może jutro, ale w sklepie już przejrzałam. Quote
Karolina. Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mi dzisiaj doszedł kolejny numer MP. Patrzę, jakaś folia inna, lepsza jakościowo. Rozrywam ją i widzę że okładka inna, też zmiana na lepsze. :cool3: Ale zaraz patrzę na cenę: :-o . 6,90! Tyle że jak na razie mam prenumeratę, więc tego tak nie odczuwam... Quote
Jami Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Przesadzili... Teraz trudniej będzie mi to MP kupować :roll: Quote
kocyk Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 też mnie zatkało. szczególnie, że poleciałam do sklepu tylko po gazete i miałam odliczone... a tu takie cos:angryy: kartą płacić nie mogłam, wiec wróciłam do domu i odrazu zamówiłam prenumerate. przegieli i to ostro:mad: Quote
Jami Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Sądzę, że ten papier to tylko pretekst... Pewnie jest droższy ale nie o 1,50 :angryy: Zobaczą jak im spadną dochody ze sprzedaży... Quote
Daga&Maks Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 może to zmuszanie do prenumeraty bo teraz jeszcze bardziej się opłaca :evil_lol: Quote
Kika9004 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Daja_ napisał(a):właśnie rozwiązałam krzyrzówke,i albo ja mam coś z głową albo jest to samo hasło co z wrześniowej krzyżówki o0 gordonowa ja czekam na następny nr też,bo w grudniowym ma być kalendarz a z tego co widzę to dziewczyny nie dostają prezentów :P więc poczekam i zamówię sobie może w grudniu ]:-> Mi też takie samo hasło wyszło, więc to ich błąd :evil_lol: i nie wiem czy smska wysyłać czy nie :) nie wiem, czy uznają :):eviltong: A jeśli chodzi o prenumeratę to ciekawe, czy też nie pójdzie do góry :shake: dobrze, że ja zamówiłam na półtora roku :multi: Ceny nie zauważyłam, dopiero jak napisaliście :p. Okładka taka sobie, mi nie robiło różnicy, choć ta pewnie nie będzie się tak szybko drzeć gdy ja trzymam MP od 2006 roku na jednym stosiku i często zaglądam do starych i drą mi się jak ciągam okładkami po okładkach :) Przy okazji zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13353237#post13353237 Quote
Daja_ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ja wysłałam,w końcu takie jest hasło :diabloti: Quote
Feigned Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 w ogóle cała krzyżówka jest identyczna, może to jakiś błąd? :eviltong: nie wiem, ja nie wysyłałam. :lol: Quote
immortal Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Przegięli... :roll: Kupię październikowy nr MP. Quote
metaxa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Czy ktoś z Was wie jak to jest z nagrodami za konkurs fotograficzny... :shake: Sucza moja w zeszlym miesiacu sie dostała ja koszulki oczywiście nie otrzymałam, ale co gorsza również żadnej informacji od nich :angryy: Mam czekać dalej, pisać czy co... ?:mad: Quote
Daga&Maks Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Feigned napisał(a):w ogóle cała krzyżówka jest identyczna, może to jakiś błąd? :eviltong: nie wiem, ja nie wysyłałam. :lol: ja teraz nie wiem czy wysyłać czy nie.Krzyżówka identyczna nawet nagrody identyczne :lol: Quote
Daja_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Daga & Maks napisał(a):ja teraz nie wiem czy wysyłać czy nie.Krzyżówka identyczna nawet nagrody identyczne :lol: no rzeczywisce :roll: teraz spojrzalam...:evil_lol: eh,trudno xd Quote
Agrafka2- Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 mam pytanie: czy ktoś z was ma zamówiona prenumeratę ,,Mój Pies'' jeśli tak to czy listonosz przynosi do skrzynki czy do drzwi(priorytetem) Quote
Koma Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Chyba ich pogrzało z tą ceną :angryy: Zdecydowanie wolałabym kupować dalej za 5,40 i mieć zwykłą niż płacić o 1,50 więcej za to, że się świeci :p Na skutek oburzenia :eviltong: odłożyłam 'Mojego Psa' z powrotem na sklepową półkę i sięgnęłam po 'Przyjaciela Psa" :eviltong: Quote
kocyk Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pewnie dużo osób tak zrobi:diabloti: oby ich natchneło i wrócili do starej ceny- dobra wiem, że to nierealne, ale pomażyć można:eviltong: ciekawe kiedy przyjdzie mi ten numer jak kilka dni temu zamowiłam prenumerate...:roll: Quote
Recommended Posts