Kika9004 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Bewarka napisał(a):Jak ja zamówiłam z książką w lipcu 4 dni przed wydaniem nowego nr, to mi przyszło 30 września dokładnie ;) W kulki sobie z tego MP lecą :shake: Quote
Bewarka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 To akurat nie jest najgorsze moim zdaniem, 3-4 mies. wytrzymam, gorzej jakby przysłali po ponad pół roku, dali coś innego niż chciałam lub co gorsza w ogóle nie wysłali. Ja tam jestem zadowolona. W sumie spodziewałam się, że nie przyślą od razu na drugi dzień...:cool3: Quote
Kika9004 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 No tak, ale mogliby przysyłać z pierwszym lub drugim numerem. A z gazety ogólnie jestem zadowolona, gdyby nie te prezenty przysyłane po czasie :) Choć kiedyś nawalili!! Była gazeta grudniowa z płytą gratis. Ja miałam wtedy prenumeratę. Płyty nie dostałam. Zadzwoniłam do nich wyjaśnić to. Odpowiedzieli, że zapas się wyczerpał :angryy: Do jasnej anielki ja zamawiam, płacę i wymagam. Powinnam ja pierwsza dostać płytę, a później mogliby martwić się o tych kupujących w sklepach. Quote
Iza. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kika9004 napisał(a): Choć kiedyś nawalili!! Była gazeta grudniowa z płytą gratis. Ja miałam wtedy prenumeratę. Płyty nie dostałam. Zadzwoniłam do nich wyjaśnić to. Odpowiedzieli, że zapas się wyczerpał :angryy: Do jasnej anielki ja zamawiam, płacę i wymagam. Powinnam ja pierwsza dostać płytę, a później mogliby martwić się o tych kupujących w sklepach. Nie przesadzasz przypadkiem ? Ludzie w sklepie, tez płacą i to nawet więcej od Ciebie. Quote
Jami Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Właśnie... w prenumaracie dostajesz gratis ileś tam numerów ... Quote
Aarionne Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ale w prenumeracie ktoś od razu deklaruje, że kupuje te kolejne numery, a w kiosku ktoś kupi jeden numer, następnego nie. Tak więc prenumerator jest "więcej warty" :D Quote
Jami Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Na co czekacie w MP? :razz: Ja na zdjęcia, wywiad i na rozwiązanie krzyżówki ;p Quote
metaxa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A ja czekam na koszulkę z zeszlego miesiaca :mad::mad: Quote
Kika9004 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja zaczynam MP od "DR HAŁS na tropie", a później obowiązkowo felietony Doroty Sumińskiej, które ubóstwiam :p:loveu: A jeśli chodzi o zwiastun nowego numeru jakoś nic za specjalnie nie przyciągnęło mojego wzroku ;p Quote
Jami Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja zaczynam od początku samego ;p Później ciekawostki, wywiad i reszte :cool3: Quote
Dzidtka_Gl Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 nie kupuje tego magazynu czy to w tym był artykuł jak odróżnić shih tzu od lhasa apso ? jeśli tak proszę dać znać na priv Quote
Kika9004 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):nie kupuje tego magazynu czy to w tym był artykuł jak odróżnić shih tzu od lhasa apso ? jeśli tak proszę dać znać na priv Przyznam się bez bicia, że artykułu nie widziałam. :) Quote
Daga&Maks Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):nie kupuje tego magazynu czy to w tym był artykuł jak odróżnić shih tzu od lhasa apso ? jeśli tak proszę dać znać na priv taki artykuł był w październikowym numerze Przyjaciel Pies Quote
paulina2904 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :biggrina: Dzisiaj kupiłam nowiutki numer :sweetCyb: Spodobało mi się ,że był w nim Daniel Pliński ze swoim boksiem ,bo jestem fanką siatkówki i wogóle już przeczytałam prawie całe czasopismo:diabloti: Dużo ciekawych tematów jest i najlepsze jest to ,że 18 listopada jest numer z kalendarzem :bigcool: Quote
Jami Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A możesz mi podać nazwiska kto wygrał w foto konkursie i krzyżówce? :evil_lol: Bo numer będe miała dopiero w piątek.. Quote
paulina2904 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 W krzyżówce : Thiel / Borowczyk / Krasnopolska / Jessa / Potarzyński Fotki : Bortkiewicz/ Pawłowska/ Śnieg / Sobuś / Herbreder ;) Quote
Jami Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Łeee! :placz: Dobra.. Wysyłamy fotki jeszcze raz ;p Quote
Angelka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ja też dziś kupiłam ale cena lekko mnie zamurowała 6,90 ?:-o !!!!! A to tylko przez to, że zmienili papier na okładkę :roll::roll: zastanawiam się nad powrotem do prenumeraty. Quote
Daga&Maks Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 6.90 :-o a miałam właśnie iść do kiosku mając w kieszeni jak zwykle 5.40 :shake: Quote
madziasto4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jami napisał(a):Łeee! :placz: Dobra.. Wysyłamy fotki jeszcze raz ;p Odnośnie wysyłania fotek do MP- nie macie żadnych problemow z dostarczeniem wiadomosci na ich maila? Ja dostaję zwrotnego maila z informacja o błędzie i niemożności dostarczenia wiadomości :roll: Quote
Jami Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nie. Jak tylko zalinkowałam fotki to wysłało się bez problemu ;) 6,90 ?!!!!! :shake: :mad: :angryy: :crazyeye: Quote
Ana04 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 madziasto4 napisał(a):Odnośnie wysyłania fotek do MP- nie macie żadnych problemow z dostarczeniem wiadomosci na ich maila? Ja dostaję zwrotnego maila z informacja o błędzie i niemożności dostarczenia wiadomości :roll: Ja też nie mogę wysłać. :roll: 6,90? :crazyeye::angryy: Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mi się ta nowa okładka nie podoba:shake: i jeszcze ta cena:angryy: Quote
Daga&Maks Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 mi się okładka akurat podoba.Ale cena jest kosmiczna.W PP też jest taka okładka i nie ma takiej wysokiej ceny.Może po prostu zmienili okładkę żeby taki ogromny wzrost ceny nie pozostał bez uzasadnienia bo taka okładka na pewno nie jest tyle warta :shake: pozostaje zamówić prenumeratę bo płacić co miesiąc 7 zl za gazetę w której czasem nic ciekawego nie ma nie zamierzam Quote
Recommended Posts