AngelikaXD Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Tytuły są takie "Coś zjadłem", "Pies ogrodnika", "Pieguska", "Beznadziejnie zakochany flat", "Trufel płaszczy się przed ukochaną" ;) Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 border, flat z goldenem, bokser, labek i Mutu Bbety Quote
metaxa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Marta Ares dzieki wielkie, przepraszam że truję d...e ale gazete dostane dopiero jutro... a jaki border... :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 taki pdoobny chyba do twojego:diabloti: ale Ty masz chyba suczke?? a tam jest tytuł: coś zjadłem Quote
metaxa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 suczke.. no wlasnie tytul sie nie zgadza napewno.bo A-że jest zjadłEM, a B-to nie wiem czy oni sami daja tytuly ?? a ma jezyk na nosie ? :lol: Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 taaak autor Katarzyna K.:eviltong: Quote
metaxa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Huuuraaaaaaaaaa!!!! Dzięęęęęęęęeki wielkie nawet nie wiesz jaka mi radość sprawiłaś:multi: Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 metaxa napisał(a):Huuuraaaaaaaaaa!!!! Dzięęęęęęęęeki wielkie nawet nie wiesz jaka mi radość sprawiłaś:multi: Gratulacje:cool3: piękna panienka:loveu: Quote
Jami Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Można by podać mi autorów innych zdjęć? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 flat- Marek G. "Pieguska"- Labek- Karolina S. "Trufel płaszczy się przed ukochana"- Natalia P. Quote
Jami Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ja wysyłam teraz - muszę spróbowac szczęścia ;p Zdjecia z wycieczki w góry ;] Mógłby mi ktoś e-mail podać? :lol: Quote
paulina2904 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ja też spróbuję szczęścia ze zdjęciami Bingsa;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 paulina2904 napisał(a):Ja też spróbuję szczęścia ze zdjęciami Bingsa;) Ja próbuję i próbuję ale moje zdjęcia dostać się nie moga...:placz: W tym miesiącu też wyślę, a nóż może się uda :) Quote
paulina2904 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ja właśnie mam problem z wysłaniem e-mailem:placz: Jak to robisz?:p Quote
ewtos Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='metaxa']Marta Ares dzieki wielkie, przepraszam że truję d...e ale gazete dostane dopiero jutro... a jaki border... :diabloti: My już mamy i podziwiamy:loveu: . Piękna sunia- gratulacje. Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='paulina2904']Ja właśnie mam problem z wysłaniem e-mailem:placz: Jak to robisz?:p A z czym masz problem? Jak wysyłasz maila to wraca do Ciebie takie coś: Undelivered Mail Returned to Sender? Bo ja na początku też nie mogłam wysłać tzn. moja wiadomość nie dochodziła do redakcji. Okazało się że mam wirusa. Zlikwidowałam go i teraz mogę wysyłać:p Quote
paulina2904 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 kurcze to ja też mam wirusa?:oops: dobra usunę to badziewie i spróbuję jeszcze raz;) Quote
metaxa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ewtos napisał(a):My już mamy i podziwiamy:loveu: . Piękna sunia- gratulacje. Dziękuje baaaardzo :loveu: Quote
PapryczkaChili Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 o proszę, to wreszcie zdjęcie z mojego psa nie jest tak do końca anonimowe tylko jednego z dogomaniaków ;) gratulacje :loveu: śliczna borderówna :loveu: Quote
justyna9705 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 JustynaJK napisał(a):Wydanie wrześniwe ma 80stron!Wydaje mi sie ,ze jest zdecydowanie lepsze od poprzednich nr,które pozostawiały wiele do życzenia.Jeszcze jednak nie przeczytałam,tylko przejrzałam. Czytam magazyn "mój pies".I bardzo lubie go czytac tak mnie wciąga ze wieczorem przeczytamz połowe gazety;) Quote
Jami Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja przeczytam w 1 dzien wszystko :roll: Mam nadzieje, ze nastepnym miesiącu sie dostanę xd Widzieliście wydanie poprzednie na wrzesień? W zdjęciach był jakiś portret yorka w dodatku z zamazanym czymś na pysku!:mad: Quote
Daga&Maks Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 w MP nierzadko wybierają jakieś gorsze zdjęcia :mad: Quote
Bewarka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A ja właśnie otwieram drzwi, a tu listonoszka, ta co sie Niki boi. :) I mi przyniosła książke "Rasy psów" Evy-Marii Kramer +3 nr MP archiwalne :-o :multi: I nawet nie wiem z czego. No nie powiem, w konkursach czasem udział się brało, ale nie liczyłam na nic w sumie...To jest chyba z konkursu o labradoodlach, bo tam była do wygrania książka tej samej autorki pod tym samym tytułem, ale z innego wydawnictwa. Fajnie, raczej to nie z prenumeraty mam nadzieję, bo zabije :D A te 3 nr to na cholere mi jak już mam, chyba na bazarek upchne komuś, chociaż chyba jeszcze za wcześnie [z lutego, marca i kwietnia nr są]. No to sie pochwaliłam :D Quote
Molli Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Bewarka']A ja właśnie otwieram drzwi, a tu listonoszka, ta co sie Niki boi. :) I mi przyniosła książke "Rasy psów" Evy-Marii Kramer +3 nr MP archiwalne :-o :multi: I nawet nie wiem z czego. No nie powiem, w konkursach czasem udział się brało, ale nie liczyłam na nic w sumie...To jest chyba z konkursu o labradoodlach, bo tam była do wygrania książka tej samej autorki pod tym samym tytułem, ale z innego wydawnictwa. Fajnie, raczej to nie z prenumeraty mam nadzieję, bo zabije :D A te 3 nr to na cholere mi jak już mam, chyba na bazarek upchne komuś, chociaż chyba jeszcze za wcześnie [z lutego, marca i kwietnia nr są]. No to sie pochwaliłam :D[/quote] Szczęściara :lol: Mi takich prezentów nie przynoszą ;) Quote
Recommended Posts