Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='metaxa']Marta Ares dzieki wielkie, przepraszam że truję d...e ale gazete dostane dopiero jutro... a jaki border... :diabloti:

My już mamy i podziwiamy:loveu: . Piękna sunia- gratulacje.

Posted

JustynaJK napisał(a):
Wydanie wrześniwe ma 80stron!Wydaje mi sie ,ze jest zdecydowanie lepsze od poprzednich nr,które pozostawiały wiele do życzenia.Jeszcze jednak nie przeczytałam,tylko przejrzałam.

Czytam magazyn "mój pies".I bardzo lubie go czytac tak mnie wciąga ze wieczorem przeczytamz połowe gazety;)

Posted

Ja przeczytam w 1 dzien wszystko :roll: Mam nadzieje, ze nastepnym miesiącu sie dostanę xd Widzieliście wydanie poprzednie na wrzesień? W zdjęciach był jakiś portret yorka w dodatku z zamazanym czymś na pysku!:mad:

Posted

A ja właśnie otwieram drzwi, a tu listonoszka, ta co sie Niki boi. :) I mi przyniosła książke "Rasy psów" Evy-Marii Kramer +3 nr MP archiwalne :-o :multi: I nawet nie wiem z czego. No nie powiem, w konkursach czasem udział się brało, ale nie liczyłam na nic w sumie...To jest chyba z konkursu o labradoodlach, bo tam była do wygrania książka tej samej autorki pod tym samym tytułem, ale z innego wydawnictwa. Fajnie, raczej to nie z prenumeraty mam nadzieję, bo zabije :D A te 3 nr to na cholere mi jak już mam, chyba na bazarek upchne komuś, chociaż chyba jeszcze za wcześnie [z lutego, marca i kwietnia nr są].
No to sie pochwaliłam :D

Posted

[quote name='Bewarka']A ja właśnie otwieram drzwi, a tu listonoszka, ta co sie Niki boi. :) I mi przyniosła książke "Rasy psów" Evy-Marii Kramer +3 nr MP archiwalne :-o :multi: I nawet nie wiem z czego. No nie powiem, w konkursach czasem udział się brało, ale nie liczyłam na nic w sumie...To jest chyba z konkursu o labradoodlach, bo tam była do wygrania książka tej samej autorki pod tym samym tytułem, ale z innego wydawnictwa. Fajnie, raczej to nie z prenumeraty mam nadzieję, bo zabije :D A te 3 nr to na cholere mi jak już mam, chyba na bazarek upchne komuś, chociaż chyba jeszcze za wcześnie [z lutego, marca i kwietnia nr są].
No to sie pochwaliłam :D[/quote]

Szczęściara :lol:
Mi takich prezentów nie przynoszą ;)