psiulka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Czy wiecie może co w tym miesiącu dostaję się razem z półroczną lub roczną prenumeratą? Quote
Lolan Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 psiulka książkę "Na psa urok" Spencer'a Quinn'a ;) swoją drogą też chyba sobie zrobie prenumerate, dawno juz nie kiupowałam ani MP, ani też PP :-o w ogole to strona sie też strasznie zmieniła, gazeta pewa też :cool3: zaraz lece do kiosku :D Quote
psiulka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Lolan napisał(a):psiulka książkę "Na psa urok" Spencer'a Quinn'a ;) A to za półroczną czy roczną? ;) Quote
Daga&Maks Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 książka jest do prenumeraty rocznej.Za półroczną chyba nie ma żadnych prezentów Quote
Bewarka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ja właśnie niedawno zamówiłam, mam nadzieję, że dojdzie mi tak jak reszcie, bo zamawiałam przez stronę psy.pl. A już wam doszły? Bo w kiosku od środy a ja jeszcze nie mam. Quote
Kibaa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja już mam. : ) Dzisiaj przyszło. Więc - jak wam sie podobają zdjęcia konkursowe? bo dla mnie to żadna rewelacja, te psy tylko mają wzrok w obiektywie, cóż. Quote
Bewarka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mi jeszcze nie przyszło niestety, a widziałam w kiosku. :cool3: Quote
zWiErZaKoMaNkA Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja zaczęłam kupować "Mojego Psa" i podoba mi się :) Ciekawe tematy. Co do zdjęć w sierpniowym wydaniu. Psiaki jak zawsze piękne,ale te zdjęcia są podobne do siebie-aż 4 w trawie. Quote
Karolina. Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Mam takie pytanie: zamówiłam w piątek prenumeratę 'Mojego Psa' przez stronę psy.pl. Tego samego dnia wpłaciłam pieniądze na konto. Po jakim czasie (mniej więcej) dojdzie mi pierwszy numer? :razz: Quote
Kibaa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mnie szło strasznie długo coś około Tygodnia chyba. Już nie pamiętam, ale jakoś tak. : ) nie martw się. mi zawsze przekręcają nazwisko, analfabeci z MP :shake: pisze ' Izabela Lubaik ' zamiast ' Izabela Kubiak '. :mad: Quote
Karolina. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Kibaa napisał(a):mnie szło strasznie długo coś około Tygodnia chyba. Już nie pamiętam, ale jakoś tak. : ) nie martw się. mi zawsze przekręcają nazwisko, analfabeci z MP :shake: pisze ' Izabela Lubaik ' zamiast ' Izabela Kubiak '. :mad: No właśnie na stronie psy.pl jak wchodzi się w 'moje konto', jest zakładka Sklep --> Twoje zamówienia. Sprawdzam tam codziennie, i do tej pory jest status 'Nowe zamówienie'. To tak ma być? :???: Quote
Katie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ja zamawiałam w środę i już dziś doszedł, wiec do mnie szedł równo tydzień, a statusem się nie przejmuj. Mi już doszedł numer, a i tam mam 'nowe zamówienie' Quote
Karolina. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Katie']Ja zamawiałam w środę i już dziś doszedł, wiec do mnie szedł równo tydzień, a statusem się nie przejmuj. Mi już doszedł numer, a i tam mam 'nowe zamówienie' A, no to dobrze :p A ta bandamka to przychodzi razem z pierwszym numerem, czy oddzielnie? Quote
Karolina. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Katie napisał(a):oddzielnie :p Dzięki :loveu: W takim razie czekam na pierwszy numer :cool3: Quote
Feigned Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ja się zastanawiam czy nie zamówić prenumeraty, bo i tak co miesiąc kupuję a muszę po to specjalnie do miasta jeździć, bo u mnie na osiedlu nie ma. :mad: ale w sumie to od września i tak codziennie będę musiała jeździć do miasta.. :eviltong: edit. właśnie zobaczyłam jaka jest cena za prenumeratę :crazyeye: ale tanio :eviltong: może naprawdę zamówię? bo np. za półroczną wychodzi 15 zł taniej niż jak się normalnie w sklepie kupuje. Quote
Karolina. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Feigned napisał(a):ja się zastanawiam czy nie zamówić prenumeraty, bo i tak co miesiąc kupuję a muszę po to specjalnie do miasta jeździć, bo u mnie na osiedlu nie ma. :mad: ale w sumie to od września i tak codziennie będę musiała jeździć do miasta.. :eviltong: edit. właśnie zobaczyłam jaka jest cena za prenumeratę :crazyeye: ale tanio :eviltong: może naprawdę zamówię? bo np. za półroczną wychodzi 15 zł taniej niż jak się normalnie w sklepie kupuje. No właśnie mnie to też skusiło, bo w mojej miejscowości w żadnym kiosku nie sprzedają MP, więc zawsze kupowałam przy okazji, jak byłam w mieście. A tak będę miała taniej, i z dostawą pod drzwi :diabloti: :loveu: Quote
Bewarka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ja jestem oczarowana prenumeratą, u mnie w kiosku zawsze jakieś pogniecione, a tak przyszło do domu, proste, czyste, jak prosto z drukarni :loveu: i taniej wychodzi, żałuję, że wcześniej tego nie zrobiłam :D Ale jak mi przyślą zły prezent to się zdenerwuję...:angryy: Quote
kamilka91 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A ja zamówiłam prenumeratę już dawno-dawno, a jeszcze prezentu nie dostałam... :roll: Quote
Kika9004 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kibaa napisał(a):mnie szło strasznie długo coś około Tygodnia chyba. Już nie pamiętam, ale jakoś tak. : ) nie martw się. mi zawsze przekręcają nazwisko, analfabeci z MP :shake: pisze ' Izabela Lubaik ' zamiast ' Izabela Kubiak '. :mad: Mi ostatnio przekręcili jak nagrodę wysyłali ... było Budzińska, zamiast Dudzińska xD Quote
Kika9004 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Lolan napisał(a): "Na psa urok" Spencer'a Quinn'a ;) Dziś tą książkę można było wygrać w konkursie smsowym ^^ oczywiście wysłałam smska :multi: strasznie chciałabym mieć tą książkę :lol: Quote
Bewarka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kika9004 napisał(a):Dziś tą książkę można było wygrać w konkursie smsowym ^^ oczywiście wysłałam smska :multi: strasznie chciałabym mieć tą książkę :lol: Ja też dlatego zamówiłam prenumeratę :evil_lol: I dobrze. Coś ostatnio na kryminały mnie wzięło. Quote
pmsady Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 korzystacie może z e-wydawnictw? także czasopsimo Mój Pies można kupić w formacie pdf prasa-ksiazki.nextore.pl > Audiobooki, ebooki, prasa, czasopisma, książki, wydawnictwa elektroniczne, księgarnia internetowa, księgarnia, ebook, audiobook, książki elektroniczne, audio ( pdf ,mp3 ) - wszystko w zasięgu ręki= , jest ono tańsze oraz łatwe w dostepie, warto spróbować, pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts