nikusia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 aleb - trochę o starości: jak ją opóźnić i jak się opiekować starym psem - mity o dominacji - o jamniku długowłosym i broholmerze: z psów świata - wywiad z Joanną Jabłczyńską - rozmowa z prezesem ZKwP - rak u psa - lekcje ufności - trochę o Cyberagility - żarty o psach - o kocie rosyjskim niebieskim - rozstrzygnięcie konkursu "Sesja" :cool3: i tak dalej... :D Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 nikusia napisał(a):Ja też mam! Mmmm... Goldenek :) I mój Ramzesik jest w tym numerze :D Ten z "pareo" w konkursie "Sesja" :razz: :klacz: brawo!! Ramzesikk slicznie wyglada:loveu: :multi: Quote
potek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 jak ma ktoś skamer to niech zeskanuje foto Ramzeska bo u mnie jest w jednym kiosku :( a on jest otwarty do 17 a ja koncze lekcje o 16.20 i nie dojde :P dopiero w sobote Quote
marlena924 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='potek']jak ma ktoś skamer to niech zeskanuje foto Ramzeska bo u mnie jest w jednym kiosku :( a on jest otwarty do 17 a ja koncze lekcje o 16.20 i nie dojde :P dopiero w sobote http://psy.pl/galeria/mp/?&S=0 tu jest zdjęcie pokazane ;) Quote
Koma Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ramzesik cudny :cool3: Bu a ja o tym konkursie nie wiedziałam :placz: Quote
Gonia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 A jamniki w tym numerze są moje!nie wytrzymałam,musiałam się pochwalić:oops: Quote
bogula Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hejka! Łapka dla Ramzeska:multi: :loveu: Fajne są dowcipasy o mówiących po ludzku psach:D :D :D . Quote
borsaf Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Witam, Gdzie zamawiac prenumeratę MP? Czy przez internet można? Quote
Koma Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Gonia napisał(a):A jamniki w tym numerze są moje!nie wytrzymałam,musiałam się pochwalić:oops: Super, gratuluję :multi: Jak kupię gazetkę to zaraz obejrzę Twoje piesy ;) Quote
Gonia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 KOMA,wielkie dzięki!Jestem dumna i napawam się tym widokiem(próżna ze mnie baba)!To wszystko dzięki p JOLI,zdjęcia i tekst,który przy mojej małej pomocy napisała.Jest moim zdaniem rzeczowy i rzetelny,a niektóre fragmenty wynikają z obserwacji p Joli,kiedy była u mnie z wizytą.Idę dalej paść oczy:loveu: Quote
nikusia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Gonia Wow!! Gratuluję!!! :) Śliczne psiaki!! Dziękujemy z Ramzesikiem za miłe słówka!!! :calus: Borsaf Na www.psy.pl - tam gdzieś jest prenumerata, musisz poszukać Quote
Gonia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Nikusia,twój Ramzes powalił mnie w roli BAJADERY!Taki talent baletowy mam nadzieję że nie marnuje się w domowym zaciszu?:loveu: Quote
nikusia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Gonia Taki talent baletowy mam nadzieję że nie marnuje się w domowym zaciszu?:loveu: No niestety... :D To taki domowy "baletnik"- skromny i skryty, ale uwielbia pozować przy szczególnie lustrze , jak widzi aparat, to robi pozę i się nie rusza dopóki mu nie pozwolę... :D Quote
Gonia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 He,he,widać po nim że to zawodowy model!Malutkie mizianko dla Ramzesia proszę:loveu: Quote
bogula Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 gonia---gratuluję TAKICH wspaniałych jamników! paś oczy, paś --- jest czym...a to w końcu zapewne efekt Twojej wieloletniej pracy? Pozdro! Quote
Gonia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 bogula-wielkie dzięki!Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę.Parę osób próbowało mnie zniechęcić,bo rasa na wyginięciu w Polsce,trudno sprzedać szczenięta itd.Ale udało się!postanowiłam że zwiększę populację tych jamniorów i mój CARELLI wziął to sobie do serca:lol: Dał w ubiegłym roku 29 szczeniąt,Wygrał casting do reklamy Pedigree(jamnior z maskotką lisa na półce).Moje psiaki były w kalendarzu,promowały wystawę legionowską(plakaty,katalogi,dyplomy),a teraz są w MP.Mimo że wiek mam ...jak wino:evil_lol: ,to wierzę że jak się bardzo chce,to można wiele osiągnąć.Uparta ze mnie baba.Ale teraz serce mi rośnie! Praca,wiara i konsekwencja,niech Wam też da tyle radości co mnie! Quote
nikusia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gonia A jak "zwęszyłaś" te wszystkie castingi?? :) Ja tes tak sceeeemm!!!! :lol: Quote
Gonia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Eh,to czysty przypadek!Szukali psów blisko W-wy,zadzwonili do mojej koleżanki,która ma 2 suczki,ale jej byłoby ciężko jeżdzić bo nie ma własnego środka lokomocji,więc podała mój telefon.Wcale nie było łatwo,na miejscu,okazało się że preferowane są krótkowłose,bo taki biegł w reklamie TV i jest na opakowaniu karmy.Byliśmy tego dnia jedyni z długowłosymi. Natomiast TVN znalazł mnie w ogłoszeniach MP,ale tej stacji odmówiliśmy(program idiotyczny-Ciau Darwin). Na kalendarz trafiliśmy przez koleżankę od westi i do MP też. My w naszym oddziale jesteśmy jak rodzina,czasem się boczymy na siebie,ale nade wszystko dbamy i troszczymy się wzajemnie. Myślę jednak że po pierwszych zdjęciach moje psy zyskały sympatię i uznanie bo świetnie współpracują na planie. Wiem że czasem ukazują się w prasie ogłoszenia do castingów,więc trzeba to śledzić.Mnie wszystko "wpadło" w ręce. Quote
nikusia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gonia Mówią na to PRZEZNACZENIE :cool3: Quote
JustynaJK Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 dokładnie, co ma być to będzie:lol: Quote
Gonia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Cokolwiek to jest,to bardzo miłe uczucie:loveu: Bardzo serdecznie dziękuję redakcji MP,a w szczególności p.Joli Tarułka za profesjonalizm i niesamowite "oko",a nade wszystko za bardzo miłą współpracę:thumbs:,a Wam za miłe słowa:iloveyou: . Życzę wielu radości i sukcesów!Miziajcie swoje pociechy od nas! Quote
Asti Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Gonia napisał(a):A jamniki w tym numerze są moje!nie wytrzymałam,musiałam się pochwalić:oops: Naprawdę? Niemożliwe! Te ślicznotki? Jak je zobaczyłam, to od razu pomyślałam, że Jamnik Długowłosy to jednak jest super. Co do pareo - super zdjęcie! Quote
aneta21 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 witam mam pytanko czy w lutowych numerach prztjaciel pies i pies były jakies dodatki gratis????:lol: Quote
Recommended Posts