Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie jak pisałam to 1-2 dni zwłoki.
Ale jednak zdecydowalam sie na prenumerate drugi raz gdyz po
1: jest ksiązka do rocznej prenumeraty :cool3:
2: jak dodają coś do gazety to jest w kioskach drozsza o pare zl niż zwykle.
3: no i wreszcie wychodzi w obliczeniach ogółem taniej w prenumeracie niż bym miala kupowac osobiście w kiosku :D

Posted

Angelka - chciałam to samo napisać.
Jasne, że prenumerata bardziej się opłaca, są prezenty, jest taniej.
Jedyny minus prenumeraty jest taki, że jeżeli w gazecie nie ma nic, co by nas zaciekawiło. Bez prenumeraty nie trzeba takiej kupować. Ale dla psiarzy, w gazetach o psach żadko się coś takiego zdarza:lol: . Ja prenumeruję "Przyjaciela Psa" i zawsze jestem zadowolona. Odrobinę podrożał:-( . I żeby dostać prezent trzeba albo: szybko prenumeratę zamówić, albo - trzeba być wylosowanym:shake:Bo żadko się zdarza, że wszyscy, którzy prenumeratę wykupią w danym terminie dostaną prezenty. Ja raz miałam takie szczęście:p Dlatego zastanawiam się, czy zaprenumerować MP, czy przedłużyć prenumeratę PP. W marcu mi się kończy. Ale podobają mi się artykuły w PP! I właściwie jak kupię MP, to nie czytam o kotach. Interesujuą mnie głównie psy. Może mi coś poradzicie?

A tak w ogóle: Liczy się termin dostania gazety, czy cena i zawartośc?
W prenumeracie taniej i z prezentem!

Posted

Ja też korzystam z prenumeraty i jestem zadowolona .Nie muszę biegać po kioskach , bo nie w każdym można MP kupić .Za każdym razem przy zamawianiu prenumeraty dostaję jakiś prezent.
No i w zeszłym roku jakoś w lecie udało mi się za rozwiązanie krzyżówki wygrać nagrodę ! super serwis do kawy ozdabiany pieskami :lol:
Stoi na honorowym miejscu i budzi zazdrość ;) w moich przyjaciółkach :lol: :lol: :lol: A jak kawa smakuje , ho , ho .....

Posted

Asti oczywiście że zawartość mnie zachęca do zaprenumerownia gazety , MP jest bardziej obfity w wiadomości i to coraz mądrzejsze, baardzo podobają mi sie opowiadania i porady Zofii Mrzewińskiej no i zauważylam że prezentowane rasy powtarzają sie miesiąc później w PP tak jak to teraz ma miejsce Malamuty byly w styczniowym MP teraz będą w lutowym PP.