Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kasia14']Za miesiąc ma być nowofunland ;)
O fajnie. :cool1: A jestem ciekawa jaka rasa jest w tym numerze/ Jeszcze nie kupiłam, bo teraz mam infę w sql :p
No nie mogę się doczekać nowych aktualności ze świata psich sportów - agiity i frisbee i flyball. :multi:
A wiecie mozę kiedy będzie opis rasy bc? :oops:;)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo, chyba przygodę z frisbee przełożę na później i zamówię prenke (:evil_lol:), bo książka w prezencie i taniej wychodzi...:D Mam nowy nr w łapkach. :) A bc raczej szybko nie będzie, bo przecież niedawno był chyba (chociaż nie wiem, bo u mnie czas ostatnio wyjątkowo szybko leci...)

Posted

A wiecie co ja bym chciała? Żeby rozpoczęto w MP taki cykl o agility albo o frisbee (chociaż wolę to pierwsze). Np. w pierwszych numerze o przeszkodach, jakie są itp. i fotki przeszkód. A w kolejnych np. jak je pokonywać i tak z numeru na numer coraz więcej i więcej na temat agility. :evil_lol:
Co wy na to? Mi to by pasowało.
Przydałoby się więcej na temat szkolenia, albo więcej psich sztuczek. :lol:

Posted

BC jeszcze nie było w marcowym numerze był dalmatyńczyk :):) a co do tego numeru to całkiem niezły od przyszłego ma się zacząć nowa rubryka z poradami żywieniowymi prawda i mity ciekawa jestem :cool3:

Posted

A ja nie dostałam żadnej płyty :eviltong:

Czy ja wiem Luzia...było już o agility, o frisbee też, jeśli mają o czymś pisać to albo ciekawostki, albo nowinki, albo jakieś rozwinięte i treściwe artykuły. ;)

BC był w "Zanim kupisz..." czy jakoś tak. :)

Posted

W marcowym numerze Mojego Psa był opisany Dalmatyńczyk, a w marcowym numerze Przyjaciela Psa w dziale charaktery był Border Collie (pies tej rasy był też na okładce i plakacie).

W Moim Psie ostatni raz Border Collie był opisany w numerze 6/2006 (link)

Posted

Mam prenumerate i jestem szczęśliwa, tylko szkoda. Bo jak ja zamawiała,m to wsadzili mi Autobiografie Doroty S. - Wolałabym jakąś powieść. x_X
Aczkolwiek ten Mój Pies, podobał mi się. ^^
Też bym chciała, zeby dali BC. *.*

• 1 month later...
Posted

Negri_2008 napisał(a):
Mogę Ci odstąpic swój numer, jeżeli chodzi o ten ostatni, marcowy. Podaj na PM adres do wysyłki :lol:

Serdeczne podziękowania za brak odpowiedzi na PW i czegokolwiek :roll:

Może trzeba było w ogóle d... nie zawracać? Zamówię sobie z archiwalnych...

Posted

witam

nie wiem czy moge o tym napisac w tym watku..ale jedna rzecz ktora BARDZO mi sie nie podoba w tych gazetach to ogłoszenia. Jest w nich wiele artykulow o bezdomnosci, o nie rozmnazaniu kundelko w typie a redakcja zgadza sie na publikowanie ogłoszen o sprzedazy nie rodowodowych szczeniat (i to czasami z fabryk szczeniat !) czy naprawde te kilka zlotych to tak duzo? czy nawet w takich gazetach nie mozna poprostu nie publikowac takich ogloszen?:mad:

Posted

Mi też się to nie podoba, ale... Jak to niby sprawdzać?

Każdy może sobie zażyczyć ogloszenia po prostu nie uwzględniając informacji o rodowodzie lub jego braku. I co, redakcja ma dzwonić do każdej takiej osoby I na 99% usłyszeć, że pieski oczywiście rodowodowe?

Posted

martens moim zdaniem wystarczy odrobina dobrej woli....w czesci tych ogłoszen pisze ze sa to szczenieta bez rodowodu..... a poza tym moze wymog podania nr rej. przydomka albo samego przydomka tak poza "liczeniem sobie za to" i przynajmniej napisanie ze ogloszen o szczenietach bez metryk nie przyjmujemy....a ja tam widze ogloszenia babki ktora miala kontrole tozu bo w takich warunkach i tyle psow trzymala....

• 2 months later...
Posted

Nie orientuje się ktoś do kiedy trzeba zamówić prenumeratę, żeby otrzymać tę książkę "Na psa urok"? Nigdzie nie mogę znaleźć, a trochę mi zależy...

Posted

Martens napisał(a):
No właśnie, trzeba by było chcieć. A nikt jakoś się nie kwapi, bo gazecie przyniesie to więcej strat niż zysków...

"Jeżeli nie wiesz o co chodzi,to chodzi zawsze o kase". Jak dla mnie to powinni mieć na uwadze dobro zwierząt,jak sami zamieszczają rubrykę o adopcji i tematy o bezdomności ;/ Wystarczyło by trochę dobrej woli,ale po co :/