Kisses Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A w marcowym numerze śliczne 3 Berneńczyki Rzeszowskie :loveu: A z całego numeru podobają mi się 3-4 artykuły. Ogólnie fajny :loveu: Quote
Guciek Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 kamila_92 napisał(a):po 3 upomnieniu otrzymałam w tym tygodniu książkę "Sam wychowasz swego psa" z serii nasze Zwierzęta,wydawnictwo Multico ;) U mnie pojawiła się w tym samym terminie, ale bez ani jednego upomnienia się o nagrodę:eviltong: Quote
kamilka91 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Chyba po prostu teraz im się przypomniało :evil_lol: Quote
Martyna&Zara Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ktoś moze wie w jakim nt byłu o zagubionych psach, jak je odnaleść?? Prosze pomózcie! Quote
Martens Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A czy ktoś z dogomaniaków byłby taki kochany, kupiłby mi mojego psa i wysłał pocztą? Bo u mnie w całym mieście już nie ma :-( Zwrot kosztów oczywiście ;) Quote
Bewarka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Może mogłabym Ci pomóc tylko mogłaby być taka papierowa koperta? No i musiałabym się przejść do kiosku, bo nie wiem czy na 100% jest, chociaż u nas to zawsze do dnia przed nowym nr trzymają...;) PS:Ejj, nie moge już brać udziału w konkursach SMS :placz: I do tego specjalnie siedziałam do wieczora nad kom, żeby jako pierwsza wysłać esa, a tu co? Kom mi buchnęli :razz: Myślicie, że nie będą pisać na mój nr po adres, jeśli już kiedyś wygrałam? :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Martens napisał(a):A czy ktoś z dogomaniaków byłby taki kochany, kupiłby mi mojego psa i wysłał pocztą? Bo u mnie w całym mieście już nie ma :-( Zwrot kosztów oczywiście ;) Mogę Ci odstąpic swój numer, jeżeli chodzi o ten ostatni, marcowy. Podaj na PM adres do wysyłki :lol: Quote
agaciaaa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A ja wygrałam dwie nagrody w MP :lol: te z "Hotelu dla psów" ;) Ciekawe kiedy przyjdą :cool3: Quote
m@dzi@ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja też chciałam zagrać w tym konkursie z Hotel dla Psów. Przegapiłam datę, przypomniałam sobie 2 dni później :/ agaciaaa, wysyłałaś od razu po północy :razz:? Quote
agaciaaa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Równiutko o północy :lol: Ciekawe co dostane :razz: Quote
Fiona2008 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 a ja znów zabłysłam i zapomniałam atak mi sie te gadżety podobały :(:(:(:( agaciaaa Graruluję :multi::multi::multi::multi: Quote
Kinia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A ja własnie dostałam nowy numer MP, a myslałam, że wychodzi dopiero jutro. Quote
Bewarka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Kinia napisał(a):A ja własnie dostałam nowy numer MP, a myslałam, że wychodzi dopiero jutro. Bo wychodzi ;) Quote
Kinia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Czyli dostałam dzień wcześniej:) Tak pobierznie przejrzałam i może być nawet fajny Quote
Martens Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Negri_2008 napisał(a):Mogę Ci odstąpic swój numer, jeżeli chodzi o ten ostatni, marcowy. Podaj na PM adres do wysyłki :lol: Hej, wysyłałaś już gazetkę? Bo nie wiem czy na pocztę iść krzyczec :evil_lol: Quote
Aga900 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 MP ma już 94 strony ;) Ja sobie od kwietnia zamówiłam półroczną prenumeratę, a czasopismo jest fajne. Dla mnie gra gitarka :lol: Quote
Luzia15 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Aga900 napisał(a):MP ma już 94 strony ;) Ja sobie od kwietnia zamówiłam półroczną prenumeratę, a czasopismo jest fajne. Dla mnie gra gitarka :lol: Hehe Aga dla mnie też gra gitarka ;) A ja nie zamawiam prenumeraty, wolę sobie kupować w każdą środę, a którą wychodzi. ;) Lecę zaraz po szkole do pobliskiego sklepu i kupuję nowy numerek. Jutro numer kolejny! :multi: A wiecie może kiedy dołączą jakiś dodatek? Już dawno nie było... :oops: Quote
Rottie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Skoro macie już nowy numer, proszę powiedzcie jaką rasę opiszą za miesiąc. Quote
Kisses Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 U mnie (nie wiem jak) zdarzało się, bo było dzień wcześniej w kiosku. Wiec ja z nadzieją pędzę po szkole do kiosku, bo marcowy przeczytałam z 4 razy, a tu nie ma. :mad: No trudno. Jutro też pójdę :lol: Quote
m@dzi@ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Rottie napisał(a):Skoro macie już nowy numer, proszę powiedzcie jaką rasę opiszą za miesiąc. Nowy numer wychodzi jutro Quote
Kisses Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Wiem wiem , ale na prawdę ostatnio marcowego dostałam we wtorek :lol: Quote
Rottie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Nowy nr bedzie jutro Oczywiście, że tak, ale prenumeratorzy dostali nowy nr już dzisiaj ;) Na poprzedniej stronie napisała o tym Kinia. Czytajcie poprzednie posty zanim włączycie się do dyskusji. Quote
Recommended Posts