akodirka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 a jak sie tam zdjecia wysyla? tzn. na jaki meil i cos trzeba w temacie pisac czy cos? bo ta nowa strona strasznie mi sie zacina :shake: Quote
Magot Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='akodirka']a jak sie tam zdjecia wysyla? tzn. na jaki meil i cos trzeba w temacie pisac czy cos? bo ta nowa strona strasznie mi sie zacina :shake: TU masz wszystko opisane :) Quote
Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Feigned slonce - dziekuje hmmm, skoro maja zaphana skrzynke to kiedy najlepiej wyslac zdjecia ..... Quote
Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 dziekuje :buzi: teraz trza to bedzie sprobowac wyslac :) Quote
Juszes Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 nom, ja może kupie później, jak się uda, a jak nie to w pt. Ciekaw czy coś ciekawego będzie ^^ Quote
Rottie Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jak kupicie to napiszcie jaką rasę mają opisać za miesiąc, proszę. Ja chora i z domu się ruszyć nie mogę :angryy: PS: Widzieliście nową odsłonę strony Psy.pl - strony miesięcznika "Mój pies" Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ja juz mam od ranka :multi::multi::multi: ale niemam lutowego MP :placz::placz::placz: pozyczy ktos ??? albo powiedzcie wlasnie jaka rasa i co bylo ehh W Wielkiej Ksiewdze Psow - DALMATYNCZYK a w Psach Swiata - BICHON FRISE Quote
Fiona2008 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :multi:Ja też już mam....:multi::multi::multi: A za miesiąc w wielkiej księdze: akita amerykańska W tym numerze z ciekawszych rzeczy przynajmniej dla mnie: artykuł o pozytywnym szkoleniu o kilku pieskach w jednym domu :razz: Z nowej serii o o zachowywaniu instynktu o Goldenkach no i może tak na koniec "zanim kupisz Amstafa"... mam nadzieję że niektórzy się zastanowią Polecam ps. Zastanawiam się nad prenumeratą ale słyszałam że numery z prenumeraty są znacznie później niż w kiosku:mad:... Czy ktoś wie coś na ten temat???? Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 heheheh :) a w MP z lutego jaka byla rasa ??? Quote
kamilka91 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja dostanę MP jutro, a już nie mogę się doczekać, właśnie ze wzgledu na dalmatyńczyki :loveu: Quote
Fiona2008 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 w lutowym był owczarek belgijski turvueren ;););) Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 uuuuffff - dobrze, ze nie byl bokser :) ale ja bym chciala przeczytac lutowego MP eeehhh dzieki za odpowiedz ;) Quote
Fiona2008 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dawniej numery były dostępne na stronie .... po wysłaniu sms... ale nie wiem jak jest teraz stronka zmieniła się nie do poznania, ale sprawdź, jak nie to może coś innego wykombinujemy ;););););) Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oki - dzieki za porade posprawdzam :) rozumiem, ze stronka ta, co podana wyzej ;) Quote
Fiona2008 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Psy.pl - strony miesięcznika "Mój pies" / Archiwum / 2/2009 (209) TO link do numetu lutowego... poniżej artkuły trzeba wysłać sms... O ile sie nie mylę jeden odblokowywuje cały numer, ale doczytaj :):):);););););) Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 dziekuje slicznie ;) zaraz zobacze co i jak a potem doladuje konto i poczytam :) Quote
agaciaaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Fiona2008 napisał(a):ps. Zastanawiam się nad prenumeratą ale słyszałam że numery z prenumeraty są znacznie później niż w kiosku:mad:... Czy ktoś wie coś na ten temat???? Już tu komuś pisałam, mi prenumerata przychodzi zwykle w ten sam dzień, lub dzień później. Dziś np. nie dostałam więc pewnie będzie jutro. Ale myśle, że to może zależeć od tego gdzie mieszkasz ;) Quote
m@dzi@ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ja już mam :) za miesiąc akita amerykańska artykułów jeszcze nie przejrzałam :) a w pp za miesiac: charaktery - amstaff, opis rasy leonberger, zapamietaj roznice: york i australian silky terrier, a w znanych nieuznanych(ew uznanych nieznanych - roznie sie rubryka nazywa) to nie wiem Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja chyba sie zcdecyduje na prenumerate bo jak widacx u mnie raz jest a raz niema :angryy: Quote
Fiona2008 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 agaciaaa napisał(a):Już tu komuś pisałam, mi prenumerata przychodzi zwykle w ten sam dzień, lub dzień później. Dziś np. nie dostałam więc pewnie będzie jutro. Ale myśle, że to może zależeć od tego gdzie mieszkasz ;) Dziękuję za informację chyba się zdecyduję ...:p:p:p:p Quote
Luzia15 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ej, a wiecie co mi się wydaje? Że w tym temacie o sztuczkach, oczywiście w nowym numerze, marzec 2009 jest Paula i Wena. ;-) Paula, to wy? ;-) Ale na serio. Fotografowała Marysia, również z poznańskiego klubu Artefakt. ;) Więc pomyslałam, że to Paula. :lol: Jak myślicie? :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts