Olusia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):A ja mam ;] sporo fajnych artykułów no i pies BBety w galerii ;] - gratki :) I Blaki Czarnej_Owieczki również :cool3: Super numer ;) Quote
Bewarka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mi też się ten numer spodobał :cool3: Logo to hm, wcześniej było lepsze...ale przecież okładka się nie liczy tylko to, co jest w środku :evil_lol: Quote
m@dzi@ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Rzeczywiście, ten numer jest bardzo dobry. Najbardziej podobają mi się artykuły o zazdrości, biewerach, naśladownictwie i tym karaniu. A zielono-niebieska okładka zawsze lepsza od różowej. Wygląda na to, że co miesiąc będzie inny kolorek. Quote
Kisses Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Nera, ja jestem z 94 więc w 99 miałam jakieś 6 lat (O Boże...) xD Więc w tym roku, albo będę chodziła co miesiąc do kiosku, albo prenumerate sobie zamowie ^^ A artykuly strasznie podobne w MP i PP, np. o lawinie Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Olusia napisał(a):I Blaki Czarnej_Owieczki również :cool3: Super numer ;) ooo tego nie rozpoznałam, oczywiscie gratulacje :) Quote
Marysia&Pysia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Uwazam że wcześniejsze logo było lepsze :) Quote
Martyna&Zara Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mi to ciągłe zmienianie loga nie odpowiada, bo za każdym razem będę musiała buszować po pyłkach w poszukiwaniu MP .... A w środku OK, no i nareszcie dali krzyżówkę w miarę łatwą, tak że mogłam ją rozwiązać, a w połączeniu z fajna nagrodą to całkiem zachęcające....Chyba wyślę esa :) Quote
Bewarka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A ja właśnie tym razem nie rozwiązałam krzyżówki :oops: A wcześniej a i owszem... Quote
Koma Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Wygrałam w krzyżówce :multi: Już drugi raz :multi: musiałam się pochwalić :evil_lol: Oj a tego Konga byłoby fajnie wygrać :cool3: Quote
Dynamique Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Koma napisał(a):Wygrałam w krzyżówce :multi: Już drugi raz :multi: musiałam się pochwalić :evil_lol: Oj a tego Konga byłoby fajnie wygrać :cool3: Gratulacje :cool3: My musimy się wybrać po nowy numer :cool3: Quote
Martyna&Zara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Koma napisał(a):Wygrałam w krzyżówce :multi: Już drugi raz :multi: musiałam się pochwalić :evil_lol: Oj a tego Konga byłoby fajnie wygrać :cool3: A jak wygrywasz to Ci piszą już w tym esemesie zwrotnym?? |Bo ja zawsze po wysłaniu jak na kolcach siedzę :P Quote
Olusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nie mogą przecież wysłać od razu, muszą wylosować zwycięzców ;) Wysłałam SMSa z rozwiązaniem krzyżówki i po chwili dostałam od nich odpowiedź, że dziękują za przysłanie wiadomości i zachęcają do lektury MP :p Quote
Martyna&Zara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 czyli znowu muszę siedzieć na szpilkach,a już myślałam, że sobie odsapnę :) Quote
Talia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja również zakupiłam ten numer i bardzo mi się podoba. Gratki dla Bbety i Czarnej Owieczki. Czekoladka rozpoznałam od razu, ale co do czarnuszka to miałam wątpliwości:eviltong: Quote
Rottie Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dynamique napisał(a):Gratulacje :cool3: My musimy się wybrać po nowy numer :cool3: Ja też, ale ostatni numer był nudny, nie podobał mi się i zaczęłam się zastanawiać czy warto to jeszcze kupować :eviltong: Chyba redakcji wypaliły się już pomysły. Quote
Martyna&Zara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Rottie napisał(a):Ja też, ale ostatni numer był nudny, nie podobał mi się i zaczęłam się zastanawiać czy warto to jeszcze kupować :eviltong: Chyba redakcji wypaliły się już pomysły. Nudny?? ty nie czytałaś wcześniejszych.... Ten to REWELACJA jak dla mnie :P Quote
Koma Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Toffuś napisał(a):A jak wygrywasz to Ci piszą już w tym esemesie zwrotnym?? |Bo ja zawsze po wysłaniu jak na kolcach siedzę :P Ja zawsze wysyłam tradycyjnie- pocztą. Więc nie wiem jak jest z smsami ;) Quote
kamilka91 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ja wysyłam zawsze, nigdy nic nie wygrywam - więc też nie wiem :evil_lol: Quote
Rottie Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Toffuś napisał(a):Nudny?? ty nie czytałaś wcześniejszych.... Ten to REWELACJA jak dla mnie :P Czytałam, czytałam ;) W 1/09 nic ciekawego nie znalazłam. Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 kamilka91 napisał(a):A ja wysyłam zawsze, nigdy nic nie wygrywam - więc też nie wiem :evil_lol: Ja tez wysylam i niewygrywam :evil_lol: ale wysylam dalej Quote
kamilka91 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nera- napisał(a):Ja tez wysylam i niewygrywam :evil_lol: ale wysylam dalej Ja też... :evil_lol: Liczę na to, że kiedyś może jednak mi się uda :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 kamilka91 napisał(a):Ja też... :evil_lol: Liczę na to, że kiedyś może jednak mi się uda :evil_lol: Moja mama tak samo mysli jak puszcza totka :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nera- napisał(a):Moja mama tak samo mysli jak puszcza totka :evil_lol: :evil_lol: To akurat też znam :evil_lol: [SIZE="1"]Mój tysięczny post! :evil_lol: Quote
kamila_92 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy: Quote
Daga&Maks Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 kamila_92 napisał(a):w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy: ostatnio jakoś często się zdarza że nagrody nie dochodzą :shake: spróbuj wysłać do nich maila żeby się upomnieć Quote
Recommended Posts