Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka K. napisał(a):
Czy ma któs moze grudniowy numer?? Jesli tak, to bardzo prosiłabym dobrą duszyczkę :loveu: o podanie, jaka ksiązka była dodatkiem do prenumeraty?? Chciałąm ja kupic, ale nie znam jej tytyłu, a moja gazetke gdzies wcieło (mam listopadowa i styczniowa).

Jeanne Birdsall - Rodzina Penderwicków na Gardam Street ;)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mi się Bardzo podoba. Zaczełam zbierać od tego roku (przedtem tak kupowałam, a raz nie) i podobają mi się strasznie 'Psie Wędrówki'.
A w tym numierze podoba mi się 'Rób to, co ja' ; 'A jednak zazdroszczą' i 'Kary bez wyrzutów sumienia'.
Ogólnie cały numer mi się podoba ;)

Posted

Jest artykuł o Biewerach,o Kynofobii,artykuł o tym że psy mogą sie uczyć poprzez naśladowanie,owcz.belgijski tervueren i springer spaniel.Najlepiej samemu poczytać;)

Posted

Kisses_xox napisał(a):
Mi się Bardzo podoba. Zaczełam zbierać od tego roku (przedtem tak kupowałam, a raz nie) i podobają mi się strasznie 'Psie Wędrówki'.
A w tym numierze podoba mi się 'Rób to, co ja' ; 'A jednak zazdroszczą' i 'Kary bez wyrzutów sumienia'.
Ogólnie cały numer mi się podoba ;)

Nie no ja kupuje od hmmm 1999? :evil_lol:

Wczoraj kupilam ten numer, bardzo mi się podoba uwazam ze coraz lepsze artykuly sa tam dawane ;)

Posted

Mi też bardzo podoba się ten numer. Artykuł 'rób to, co ja' nakręcił mnie do ćwiczenia różnych rzeczy właśnie w taki sposób!
Wydaje mi sie, że ten jest dużo lepszy niż ostatni.:lol:

Posted

Tofik1 napisał(a):
Jest artykuł o Biewerach,o Kynofobii,artykuł o tym że psy mogą sie uczyć poprzez naśladowanie,owcz.belgijski tervueren i springer spaniel.Najlepiej samemu poczytać;)

To koniecznie musze leciec do kiosku ..... Fajnie , że są belgi ....i to w takim dobrym świetle :diabloti::eviltong::p