Juszes Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Haha, tak gadacie o kładce, a ja nie zauważyłam zmiany, dopiero po przeczytaniu Waszych postów przyjrzałam się okładce :evil_lol: Zdjęcie roku również mi się nie spodobało. Ej, a jak teraz z prenumeratą? w tym numerze nie am o tym żadnej wzmianki? Są jakieś prezenty do prenumeraty? Quote
Kibaa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Juszes napisał(a):Haha, tak gadacie o kładce, a ja nie zauważyłam zmiany, dopiero po przeczytaniu Waszych postów przyjrzałam się okładce :evil_lol: Zdjęcie roku również mi się nie spodobało. Ej, a jak teraz z prenumeratą? w tym numerze nie am o tym żadnej wzmianki? Są jakieś prezenty do prenumeraty? Jest wzmianka o prenumeracie. ;p Na takim różowym tlee. :cool3: Quote
AngelikaXD Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Do prenumeraty jest autobiografia Doroty Sumińskiej ;) Chciałam w tym miesiącu zamówić ale czekam na jakiś inny dodatek ;) Quote
Juszes Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Kibaa napisał(a):Jest wzmianka o prenumeracie. ;p Na takim różowym tlee. :cool3: Serio? nie zauważyłam, idę poszukać AngelikaXD napisał(a):Do prenumeraty jest autobiografia Doroty Sumińskiej ;) Chciałam w tym miesiącu zamówić ale czekam na jakiś inny dodatek ;) Ja właśnie tez od kilku miesięcy czekam na coś fajnego w prezencie ;p Quote
Dinka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dla mnie to zdjecie, ktore zostalo wybrane na zdjecie roku jest slabe. Dzisiaj dokladniej przeczytalam gazetę i spodobał mi się atrykuł o tym co zrobic z psem po rozwodzie oraz tn "Znaleziony pies potrzebuje pomocy" ;) Fajne w tym nr. jest tez to, ze napisali o tym psie z "mam talent". Narazie nie znalazlam zadnego artykulu, który by mi się nie podobał,ale nie przeczytałam jeszcze wszystkich, bo niekotre mnie po prostu nie interesują. Quote
Marysia B. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Zdjęcie roku jest ładne. Ale nic poza tym. W ciągu roku przewinęło się wiele lepszych zdjęć, na których były fajnie uchwycone niecodzienne momenty. A pies w trawie? Nic szczególnego. jednak nie zaprzeczam temu, że ktoś, kto to zdjęcie zrobił postarał się. Ale pop rpostu w tym zdjęciu nie ma nic oryginalnego ;) Quote
Kibaa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Marysia B.']Zdjęcie roku jest ładne. Ale nic poza tym. W ciągu roku przewinęło się wiele lepszych zdjęć, na których były fajnie uchwycone niecodzienne momenty. A pies w trawie? Nic szczególnego. jednak nie zaprzeczam temu, że ktoś, kto to zdjęcie zrobił postarał się. Ale pop rpostu w tym zdjęciu nie ma nic oryginalnego ;) Tez tak uważam. :roll: Juszes - znalazłaś.? xd:cool3: Ja będę prenumerować. :razz: Quote
Mina1995 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ten piesek z "mam talent" był słodki...:loveu::loveu: Quote
Mina1995 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ja musze sobie wykupic archiwalne prenumeraty "mojego psa" bo od maja przestalam kupowac:/ Quote
Pieseczkowo Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mina1995 napisał(a):ja musze sobie wykupic archiwalne prenumeraty "mojego psa" bo od maja przestalam kupowac:/ Ja tez chcia łam jeden kupic,ale nie ma pojecia mile kosztuja,moze ty wiesz??? Quote
Mina1995 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 nie wiem...ale wydaje mi sie ze tak jak normalnie... ew. troszke dorzej,ale nieznacznie;) Quote
Juszes Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Kibaa']Tez tak uważam. :roll: Juszes - znalazłaś.? xd:cool3: Ja będę prenumerować. :razz: Znalazłam xD :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mina1995 napisał(a):nie wiem...ale wydaje mi sie ze tak jak normalnie... ew. troszke dorzej,ale nieznacznie;) Oki.dzięki:lol: Quote
Shetanka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A mi się wydaje, że prenumeraty powstają po to, aby wychodziło taniej :crazyeye: Quote
Martyna&Zara Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wychodzi o 1, 40 taniej za jeden numer niż w kiosku.... Quote
joanika Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jak jest z prenumeratą MP? Przychodzi w tym samym czasie jak pojawia się w kioskach czy jest jakieś opóźnienie? Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 joanika napisał(a):Jak jest z prenumeratą MP? Przychodzi w tym samym czasie jak pojawia się w kioskach czy jest jakieś opóźnienie? Ja zwykle dostaje tego samego dnia, czasem dzień później ;) Quote
Daga&Maks Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 u mnie było różnie czasami przychodziło tego samego dnia a czasem był nawet tydzień spóźnienia Quote
joanika Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Dzięki. ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!! Quote
malus-rita Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja dostaję punktualnie jak w zegarku:lol: zawsze pomiędzy 20 a 24 każdego miesiaca Quote
Agnieszka K. Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czy ma któs moze grudniowy numer?? Jesli tak, to bardzo prosiłabym dobrą duszyczkę :loveu: o podanie, jaka ksiązka była dodatkiem do prenumeraty?? Chciałąm ja kupic, ale nie znam jej tytyłu, a moja gazetke gdzies wcieło (mam listopadowa i styczniowa). Quote
joanika Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Agnieszka K. napisał(a):Czy ma któs moze grudniowy numer?? Jesli tak, to bardzo prosiłabym dobrą duszyczkę :loveu: o podanie, jaka ksiązka była dodatkiem do prenumeraty?? Chciałąm ja kupic, ale nie znam jej tytyłu, a moja gazetke gdzies wcieło (mam listopadowa i styczniowa). nie było książki, był kalendarz Quote
Agnieszka K. Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Bardzo dziekuję :loveu::loveu:. W listopadowym była Rodzina Penderwickow - czyli ta ksiązka grudniowa to jej nastepna częsc?? Quote
joanika Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :oops: nie zauważyłam że chodzi o prenumerate. Quote
Recommended Posts