Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RCookie napisał(a):

Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają.

To dokładnie tak jak ja ;);).

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kalendarz z MP bardzo mi się podoba. Co prawda, jest bardzo podobny do tegorocznego, ale ten pomysł z różnymi naczyniami kuchennymi super ;) Dodatkowo jest bardzo czytelny i są wypisane ważne zawody czy wystawy :)

Z PP jakoś nie przypadł mi do gustu. Nic oryginalnego, w prawie każdej księgarni znajdę podobny...

Posted

"Justys95" napisał(a):
Teraz jest chyba tydzień wcześniej z powodu świąt, bo normalnie to chyba jest w przedostatnią środę miesiąca...

Noo właśnie, zawsze tak było... ;)
A ja dopiero wczoraj przeczytałam do końca grudniowy numer :evil_lol:

EDIT: kurczę, czemu mój post jest wyżej? :roll:

Posted

Juszes napisał(a):
A już w środę kolejny MP, ale ten czas leci! :crazyeye:
Teraz jest chyba tydzień wcześniej z powodu świąt, bo normalnie to chyba jest w przedostatnią środę miesiąca...

Posted

kamilka91 napisał(a):
Noo właśnie, zawsze tak było... ;)
A ja dopiero wczoraj przeczytałam do końca grudniowy numer :evil_lol:

EDIT: kurczę, czemu mój post jest wyżej? :roll:

No niestety, posty skaczą, jak im się podoba :(

Posted

Ja będę mieć w czwartek... :multi: (pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie mogę się doczekać :evil_lol: to dlatego, że grudniowy numer mi się spodobał, w przeciwieństwie do wielu poprzednich... :roll:)

Posted

Ja kupiłam i na razie tylko przeglądnęłam. ;) Czy mi się wydaje czy mają lepsze zdjęcia? Ogólnie nie widzę zastrzeżeń, może jedynie tyle, że w krzyżówce wolałabym widzieć coś innego niż olej z łosi, bo mi nie potrzebny a przymierzałam się do wysłania SMSa w tym mies :eviltong:

Posted

ja przegladalam 2 numery w empiku. Napewno MP ciekawszy, ale zeby mnie czyms szczegolnie zaskoczyl to nie powiem.

To co chcialam przeczytalam i nie kupuje:evil_lol: poczekam jak beda jakies fajne prezenty do prenumeratry i zamowie wtedy

Posted

Ja kupiłam na szczęście dzisiaj :multi: Też tylko przejrzałam, ale zaciekawił mnie temat o Agnieszce i Taju, a także jaki kumpel dla owczarka niemieckiego :loveu: Jutro zapewne dokładniejsza relacja:diabloti:

Posted

Toffuś napisał(a):
Ja kupiłam na szczęście dzisiaj :multi: Też tylko przejrzałam, ale zaciekawił mnie temat o Agnieszce i Taju, a także jaki kumpel dla owczarka niemieckiego :loveu: Jutro zapewne dokładniejsza relacja:diabloti:

ten artykul o Agnieszce i Taju tez przeczytalam:cool3:

Posted

Może jestem ignorantką ale nie znam tego nazwiska :oops:
Też właśnie ogarniam stronę MP. O ile 'zadziorna maskotka' było ok o tyle ze 'szczekającą chryzantemką' przesadzili! :evil_lol:

edit: post przeskoczył znowu :angryy:

Posted

[quote name='Bzikowa']O właśnie. Chociaż autora podajcie! :lol:
na stronie mp znalazłam kawałek tego tekstu, podpisane jest:
Jolanta Tarułka

no cóż i tak musze sie pzrejść do kiosku :lol:

[url=http://www.psy.pl/?O=6730]Psy.pl - strony miesi

Posted

Dziś kupiłam, przejrzałam tylko jak na razie, bo nic ciekawego zbytnio nie ma. I oprócz krzyżówki nie znalazłam też innego konkursu, a w niej i tak nagroda marna >;

Posted

Ale teraz opłaca się prenumerata. 15 numerów za 48 zł to wychodzi 3.20 za jeden numer.. Tylko co do prenumeraty to mam pytanie czy jak są jakieś prezenty do MP to ja w prenumeracie też dostanę czy nie?
Bo tak jak ostatnio numer z kalendarzem kosztował chyba 8.40 to ja bym go dostała za te 3.20?:oops:

Posted

przyszla prenumerata :multi:, narazie tylko wstepnie przegladnelam ale CO ZA WSTRETNA NOWA OKLADKA, stara szata byla lepsza, ta wyglada jak jakas pani domu albo inny bardziew... najsmieszniejsze ze ide do domu, a tu pan listonosz stoi przy skrzynce. wiec sie pytam czy jest prenumerata moj pies, a on ze jest i mi podaje, ja lookam na okladke i chce mu juz oddac bo to jakis szmatlawiec po czym czytam.. o kurde moj pies...:wallbash:

pozdrawiam

Posted

[quote name='Skibka']Ale teraz opłaca się prenumerata. 15 numerów za 48 zł to wychodzi 3.20 za jeden numer.. Tylko co do prenumeraty to mam pytanie czy jak są jakieś prezenty do MP to ja w prenumeracie też dostanę czy nie?
Bo tak jak ostatnio numer z kalendarzem kosztował chyba 8.40 to ja bym go dostała za te 3.20?:oops:

przecież w prenumeracie jest 12 numerów.
Prezenty też dostajesz za cenę prenumeraty