kamilka91 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 m@dzi@ napisał(a):A kalendarz z ONkami który wygrałam w PP nadal nie doszedł :angryy: Powinien dojść 2 dni temu :shake: dwa dni spóźnienia to prawie żadne spóźnienie :evil_lol: ja bym sie zaczęła martwić, jakby przez rok nie doszedł :eviltong: Quote
m@dzi@ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 no może, w sumie to okres przedświąteczny ;) lecz listonosz już dokładnie mnie zna i z daleka mówi, że jeszcze nie doszło nic dla mnie :diabloti: Quote
Illusion Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Czy ktoś z Was otrzymał jakiś prezent z Mojego Psa? Mam na myśli osoby, które zapisały się na stronie do newslettera ;). Jakoś na tej jesieni dostałam na maila nowe wiadomości o tym, co będzie w tym i tym numerze, a na dole było napisane, że tym razem mi się udało i żeby otrzymać prezent muszę odpowiedzieć na dane pytanie i podać swój adres. Odpowiedziałam, podałam adres, a prezentu jak nie było, tak nie ma :razz:. Jakoś specjalnie mi na nim nie zależało, ale skoro już obiecują prezenty, to mogliby tych obietnic dotrzymywać :mad: :evil_lol:. Quote
Cambel&Megi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ja też podobno wygrałam jakąś książkę, tylko z głosowania na Produkt Roku... :eviltong: Też jakiś czas temu podałam adres, i taka sama sytuacja..nic nie ma. Skoro nie mają zamiaru wysłać, to mogliby chociaż nie pisać. :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 RCookie napisał(a):Jakoś na tej jesieni dostałam na maila nowe wiadomości o tym, co będzie w tym i tym numerze, a na dole było napisane, że tym razem mi się udało i żeby otrzymać prezent muszę odpowiedzieć na dane pytanie i podać swój adres. Ojaa, to jednak jest możliwe wygrać w tym :evil_lol: (tyle że ja mam pecha...) A co do nagrody... ja tam bym cierpliwie czekała... Chociaż trochę z tym przeginają :mad: A mówili coś jak długo będą wysyłać? Quote
Bewarka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ja wygrałam raz ponoć książkę albo coś [nie pamiętam] i po jakimś czasie przyszła koszulka...Nie byłabym zła, gdyby była damska a tak to brat w niej lata :mad: Ale to już kiedyś pisałam. Quote
kasia14 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 do mnie wszystkie nagrody z MP podochodziły, ale mysle, ze to poczta zawiniła jezeli paczki nie ma... tak samo miałam w innej gazecie, miała nagroda przyjsc w sierpniu a do tej pory nie dotarła... Quote
kamilka91 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 kasia14 napisał(a):do mnie wszystkie nagrody z MP podochodziły, ale mysle, ze to poczta zawiniła jezeli paczki nie ma... A może po prostu... no nie wiem... ktoś źle zaadresował paczkę itp? Na poczcie raczej nic nie ginie, a paczki (takie zwykłe) chyba max 2 tygodnie idą... Więc może po prostu 'oni' jeszcze nie wysłali, zapomnieli czy jak? :evil_lol: (po prostu moja mama pracuje na poczcie :eviltong:) Quote
m@dzi@ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ja wygrałam kalendarz z ON z PP... wcześniej, gdy wysłałam dane, to doszła szybciutko, a tak nie ma i... nie ma... pan M. Nowakowski chyba nie bardzo zrozumiał adres, gdy mu dyktowałam. Następnym razem też napiszę adres mailem :/ Quote
Shetanka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 m@dzi@ napisał(a):ja wygrałam kalendarz z ON z PP... wcześniej, gdy wysłałam dane, to doszła szybciutko, a tak nie ma i... nie ma... pan M. Nowakowski chyba nie bardzo zrozumiał adres, gdy mu dyktowałam. Następnym razem też napiszę adres mailem :/ Ja z PP dwa razy wygrałam ; raz kalendarz z bullami i raz balsam do psich łap i oby dwie rzeczy przyszły w ciągu tygodnia :evil_lol: Quote
baffi2 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 kamilka91 napisał(a):A może po prostu... no nie wiem... ktoś źle zaadresował paczkę itp? Na poczcie raczej nic nie ginie, a paczki (takie zwykłe) chyba max 2 tygodnie idą... Więc może po prostu 'oni' jeszcze nie wysłali, zapomnieli czy jak? :evil_lol: (po prostu moja mama pracuje na poczcie :eviltong:) Na poczcie niestety czasem giną przesyłki:roll: Ale mam nadzieje że MP wysyła poleconymi? Bo jeśli zwykłymi to jest szansa 90% że NIE dojdzie. Quote
Martyna&Zara Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 RCookie napisał(a): Jakoś na tej jesieni dostałam na maila nowe wiadomości o tym, co będzie w tym i tym numerze, a na dole było napisane, że tym razem mi się udało i żeby otrzymać prezent muszę odpowiedzieć na dane pytanie i podać swój adres. Wow masz szczęście mi od ok 3 lat takie coś przychodzi, ale non stop mi pisze, że tym razem nie udało ci się wygrać prezentu:mad: Quote
Dinka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Szczerze mówiąc to nie chce mi się czytać tego co piszecie :P A chciałam się zapytać czy warto kupić w tym miesiącu "mojego Psa"? ;) Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Moim zdaniem jest kilka ciekawych artykułów, chyba jeden z bardziej udanyc numerów ostatnio... :razz: Quote
Shetanka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 gordonowa napisał(a):Moim zdaniem jest kilka ciekawych artykułów, chyba jeden z bardziej udanyc numerów ostatnio... :razz: No i kalendarz :cool3: Quote
Daga&Maks Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ten numer jest ciekawszy od poprzednich Quote
Martyna&Zara Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Daga & Maks napisał(a):ten numer jest ciekawszy od poprzednich Zdecydowanie!!Mam nadzieję, ze na styczeń zachowa taka sama formę. Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Toffuś napisał(a):Zdecydowanie!!Mam nadzieję, ze na styczeń zachowa taka sama formę. oby, oby :):):). Quote
Czarna_Owieczka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Właśnie kupiłam MP, kalendarz bardzo fajnie zrobiony :razz: Quote
kamilka91 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Taak, tym razem naprawdę warto. Jest o wiele ciekawszy numer, i kalendarz bardzo fajny :razz: Quote
Daga&Maks Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zobaczymy jaki będzie następny numer.Miałam zrezygnować z kupowania MP ale ten numer jakoś przemówił do mnie żeby dalej kupować.No to jeszcze zaczekam z decyzją żeby zobaczyć czy następne numery też będą tak dobre jak kiedyś :cool3: Quote
Dinka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dzięki w każdym razie. Chyba się skuszę.;) Quote
Martyna&Zara Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Skuś się, skuś, bo tym razem naprawdę warto. Quote
Illusion Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 kamilka91 napisał(a):Ojaa, to jednak jest możliwe wygrać w tym :evil_lol: (tyle że ja mam pecha...) A co do nagrody... ja tam bym cierpliwie czekała... Chociaż trochę z tym przeginają :mad: A mówili coś jak długo będą wysyłać? No właśnie nic nie mówili, po wysłaniu odpowiedzi i adresu nie otrzymałam żadnego maila. Toffuś napisał(a):Wow masz szczęście mi od ok 3 lat takie coś przychodzi, ale non stop mi pisze, że tym razem nie udało ci się wygrać prezentu:mad: Eee... tam, nie ma czegoś takiego jak szczęście, to zwykły przypadek, z resztą co z tego, że mnie komputer wylosował, skoro nie przysłali prezentu :eviltong:. Daga & Maks napisał(a):zobaczymy jaki będzie następny numer.Miałam zrezygnować z kupowania MP ale ten numer jakoś przemówił do mnie żeby dalej kupować.No to jeszcze zaczekam z decyzją żeby zobaczyć czy następne numery też będą tak dobre jak kiedyś :cool3: Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają. Quote
m@dzi@ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 RCookie napisał(a): Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają. Hmmm... znam to uczucie :) Quote
Recommended Posts