Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

m@dzi@ napisał(a):
A kalendarz z ONkami który wygrałam w PP nadal nie doszedł :angryy: Powinien dojść 2 dni temu :shake:

dwa dni spóźnienia to prawie żadne spóźnienie :evil_lol: ja bym sie zaczęła martwić, jakby przez rok nie doszedł :eviltong:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś z Was otrzymał jakiś prezent z Mojego Psa? Mam na myśli osoby, które zapisały się na stronie do newslettera ;). Jakoś na tej jesieni dostałam na maila nowe wiadomości o tym, co będzie w tym i tym numerze, a na dole było napisane, że tym razem mi się udało i żeby otrzymać prezent muszę odpowiedzieć na dane pytanie i podać swój adres. Odpowiedziałam, podałam adres, a prezentu jak nie było, tak nie ma :razz:.
Jakoś specjalnie mi na nim nie zależało, ale skoro już obiecują prezenty, to mogliby tych obietnic dotrzymywać :mad: :evil_lol:.

Posted

Ja też podobno wygrałam jakąś książkę, tylko z głosowania na Produkt Roku... :eviltong:
Też jakiś czas temu podałam adres, i taka sama sytuacja..nic nie ma. Skoro nie mają zamiaru wysłać, to mogliby chociaż nie pisać. :evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):
Jakoś na tej jesieni dostałam na maila nowe wiadomości o tym, co będzie w tym i tym numerze, a na dole było napisane, że tym razem mi się udało i żeby otrzymać prezent muszę odpowiedzieć na dane pytanie i podać swój adres.

Ojaa, to jednak jest możliwe wygrać w tym :evil_lol: (tyle że ja mam pecha...)
A co do nagrody... ja tam bym cierpliwie czekała... Chociaż trochę z tym przeginają :mad: A mówili coś jak długo będą wysyłać?

Posted

Ja wygrałam raz ponoć książkę albo coś [nie pamiętam] i po jakimś czasie przyszła koszulka...Nie byłabym zła, gdyby była damska a tak to brat w niej lata :mad: Ale to już kiedyś pisałam.

Posted

do mnie wszystkie nagrody z MP podochodziły, ale mysle, ze to poczta zawiniła jezeli paczki nie ma... tak samo miałam w innej gazecie, miała nagroda przyjsc w sierpniu a do tej pory nie dotarła...

Posted

kasia14 napisał(a):
do mnie wszystkie nagrody z MP podochodziły, ale mysle, ze to poczta zawiniła jezeli paczki nie ma...

A może po prostu... no nie wiem... ktoś źle zaadresował paczkę itp?
Na poczcie raczej nic nie ginie, a paczki (takie zwykłe) chyba max 2 tygodnie idą... Więc może po prostu 'oni' jeszcze nie wysłali, zapomnieli czy jak? :evil_lol:
(po prostu moja mama pracuje na poczcie :eviltong:)

Posted

ja wygrałam kalendarz z ON z PP... wcześniej, gdy wysłałam dane, to doszła szybciutko, a tak nie ma i... nie ma... pan M. Nowakowski chyba nie bardzo zrozumiał adres, gdy mu dyktowałam. Następnym razem też napiszę adres mailem :/

Posted

m@dzi@ napisał(a):
ja wygrałam kalendarz z ON z PP... wcześniej, gdy wysłałam dane, to doszła szybciutko, a tak nie ma i... nie ma... pan M. Nowakowski chyba nie bardzo zrozumiał adres, gdy mu dyktowałam. Następnym razem też napiszę adres mailem :/

Ja z PP dwa razy wygrałam ; raz kalendarz z bullami i raz balsam do psich łap i oby dwie rzeczy przyszły w ciągu tygodnia :evil_lol:

Posted

kamilka91 napisał(a):
A może po prostu... no nie wiem... ktoś źle zaadresował paczkę itp?
Na poczcie raczej nic nie ginie, a paczki (takie zwykłe) chyba max 2 tygodnie idą... Więc może po prostu 'oni' jeszcze nie wysłali, zapomnieli czy jak? :evil_lol:
(po prostu moja mama pracuje na poczcie :eviltong:)

Na poczcie niestety czasem giną przesyłki:roll: Ale mam nadzieje że MP wysyła poleconymi? Bo jeśli zwykłymi to jest szansa 90% że NIE dojdzie.

Posted

RCookie napisał(a):
Jakoś na tej jesieni dostałam na maila nowe wiadomości o tym, co będzie w tym i tym numerze, a na dole było napisane, że tym razem mi się udało i żeby otrzymać prezent muszę odpowiedzieć na dane pytanie i podać swój adres.

Wow masz szczęście mi od ok 3 lat takie coś przychodzi, ale non stop mi pisze, że tym razem nie udało ci się wygrać prezentu:mad:

Posted

zobaczymy jaki będzie następny numer.Miałam zrezygnować z kupowania MP ale ten numer jakoś przemówił do mnie żeby dalej kupować.No to jeszcze zaczekam z decyzją żeby zobaczyć czy następne numery też będą tak dobre jak kiedyś :cool3:

Posted

kamilka91 napisał(a):
Ojaa, to jednak jest możliwe wygrać w tym :evil_lol: (tyle że ja mam pecha...)
A co do nagrody... ja tam bym cierpliwie czekała... Chociaż trochę z tym przeginają :mad: A mówili coś jak długo będą wysyłać?

No właśnie nic nie mówili, po wysłaniu odpowiedzi i adresu nie otrzymałam żadnego maila.

Toffuś napisał(a):
Wow masz szczęście mi od ok 3 lat takie coś przychodzi, ale non stop mi pisze, że tym razem nie udało ci się wygrać prezentu:mad:

Eee... tam, nie ma czegoś takiego jak szczęście, to zwykły przypadek, z resztą co z tego, że mnie komputer wylosował, skoro nie przysłali prezentu :eviltong:.

Daga & Maks napisał(a):
zobaczymy jaki będzie następny numer.Miałam zrezygnować z kupowania MP ale ten numer jakoś przemówił do mnie żeby dalej kupować.No to jeszcze zaczekam z decyzją żeby zobaczyć czy następne numery też będą tak dobre jak kiedyś :cool3:

Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają.

Posted

RCookie napisał(a):
Ja MP i PP kupuję już nałogowo :evil_lol:. Jakoś dziwnie się czuję, jak nie kupię jakiegoś numeru :cool3:. Oba miesięczniki w pewien sposób się dopełniają.

Hmmm... znam to uczucie :)