Lunatico Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja już kupiłam gazetkę, a kalendarz najwyżej sobie w kuchni powieszę ;) Quote
kamilka91 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No więc tak... Grudniowa gazeta wydaje mi się jakoś ciekawsza niż poprzednie numery... (pomimo tego, że nie znalazłam ŻADNEGO zdjecia dalmatyńczyka :evil_lol:) Krzyżówkę rozwiazałam, hasła jeszcze nie wysłałam. Z kalendarza oczywiście skorzystam (tzn. powieszę na ścianie i i tak nie będę do niego zaglądać :evil_lol:). Co prawda bardziej podoba mi się ten z PP, ale za to ten z MP jest bardziej oryginalny ;) Quote
**Borderkowa** Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Lunatico napisał(a):Ja już kupiłam gazetkę, a kalendarz najwyżej sobie w kuchni powieszę ;) Ja też kupiłam, ale powieszę u siebie w pokoju. :D Quote
Daga&Maks Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mi też ten numer wydaje się jakoś ciekawszy.Tylko zeby jeszcze artukuły nie były przerywane co chwila reklamami Quote
Juszes Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A ja jakoś wciąż nie mam czasu wybrać się do kiosku, w tych bliższych niestety nie ma Mp :< Jutro muszę w końcu kupić, bo jestem ciekawa kalendarza (: Quote
DG32 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 My też już mamy, na razie przejrzałam tylko pobieżnie, ale kalendarz nawet fajny, a że kupiłam jeszcze PP, to mam dwa kalendarze, bo nie mogłam się zdecydować który lepszy. Quote
Kinia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja też juz jednak mam:) Nawet mi się podoba, ale znowu jakos szybko przeczytałam... Quote
Marihuana Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 My tez juz mamy kalendarzyki :) A w kalendarzu z gazety moj Pies, na okładce jest moj buldozek Leonek, a na stronie Październikowej moja mała Cocainka:) Strasznie fajnie porobili te fotki. Moje maluchy były zdziwione jak ich wsadzali w doniczki i przeróżne michy :P Quote
**Borderkowa** Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Daga & Maks napisał(a):mi też ten numer wydaje się jakoś ciekawszy.Tylko zeby jeszcze artukuły nie były przerywane co chwila reklamami No, numer jest ciekawszy niż zawsze, i Daga, masz rację. Szkoda, że co chwila są jakieś reklamy. :placz: Quote
drzalka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No to ja biegne po kalendazyk z Galileo i Cocaine :loveu::loveu: Quote
Marysia B. Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Trochę inny kalendarz niż zawsze, ale jak dla mnie ok. Może po prostu ktoś projektujący ten kalendarz miał inną koncepcję niż zwykle... A co do kalendarza PP - kiczowaty. Słodkie szczeniaczki i nienaturalnie jaskrawą trawą i kwiatkami... Nie, nie nie... Quote
Martyna&Zara Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ja kupiłam całkiem dawno ... jak zawsze szybko przeczytałam... jakbym te wszystkie reklamy tez czytać to myślę, ze przeczytałabym gazetkę po miesiącu(jak zawsze przesadzam) największy plus w kalendarzu- ,,Mój Pies w kioskach ":eviltong: największy minus- nie ma w nim Onka:-( Quote
Daga&Maks Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 teraz dokładnie przejrzałam kalendarz i podoba mi się że w opisach ras są uwagi żeby kupować ze sprawdzonych hodowli i że niektóre rasy nie nadają się dla każdego Quote
Joy106 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 mi się kalendarz bardzo podoba ;). ale mam wrażenie, że jakoś pusto w tym numerze, albo coś mi się myli.. bo to chyba w grudniowych były życzenia, świąteczne zdjęcia ? czy w styczniowym ? :???: bo ten numer to taki słabo bożonarodzeniowy.. Quote
Daga&Maks Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 fakt mało bożonarodzeniowy.PP jest bardziej świąteczny ale mi osobiście to jest bez większej różnicy Quote
Marysia B. Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Przejrzałam numer i podoba mi się :) W wolnym czasie na pewno przeczytam rozmowę ze szkoleniowcem :razz: Quote
Juszes Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 O matko, całe osiedle przeszłam i nigdzie nie było Mp :shake: Muszę zaprenumerować, bo mam już tego dość. Specjalnie jeździłam do Auchan :razz: Ten numer bardzo mi się podobał, przeczytałam od deski do deski, co rzadko mi się zdarza, ale ta część dla dzieci, bezsens -_- Kalendarz taki sobie, jak zawsze ciągle te same rasy dają, to już się robi nudne. Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kupilam, przeczytalam- czuje niedosyt i zdenerwowanie :roll:- za mało a to ze względu na reklamy- niedlugo cala gazeta sie zamieni w jedna wielka reklame :roll: Co do kalendarza tak jak mowilam- bedzie dobry do kuchni :evil_lol: Quote
Kibaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Chwaliłam wam się.? xDD Moja mama zgodziła się od nowego roku na prenumerate. ; 33 Mam zacieszzz. *.* :multi: Quote
Martyna&Zara Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kibaa napisał(a):Chwaliłam wam się.? xDD Moja mama zgodziła się od nowego roku na prenumerate. ; 33 Mam zacieszzz. *.* :multi: Uuu w takim razie ja też spróbuje może teraz nadszedł czas przekonywania mam co do prenumerat:eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Czyzbyscie niemialy kochane wlasnego budzetu :diabloti:? :evil_lol: Quote
Martyna&Zara Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Nera- napisał(a):Czyzbyscie niemialy kochane wlasnego budzetu :diabloti:? :evil_lol: Budżet jest ,ale dotacja od mamy zawsze się przyda:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Będzie ktoś brał udział w konkursie literackim z krotkim wierszem? Ja się zastanwiam ;) Quote
Rahl Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A to w MP? bo ja wiem, że w PP taki mają chyba :eviltong:. Quote
Recommended Posts