Cambel&Megi Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Właśnie kupiłam MP i mnie się bardzo podoba ten kulinarny kalendarz...:razz: Ten z PP jakoś do mnie nie przemawia...(widziałam tylko na stronie)..śnieżynki, kwiatuszki, listki...kicz :eviltong: ale i tak będę projektować własny z moim liskiem :lol: Quote
LeCoyotte Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Cyraneczka napisał(a):A co powiecie o.... kalendarzu? Bo ja się rozczarowałam... Psy w garnuszkach i rondelkach tuż przed podaniem na stół. Szkoda, ze nie podali przepisów na dania z psów, bo kalendarz wygląda jak kulinarny, a nie dla wielbicieli piesków. ten kalendraz bardziej się nadaje na upiększenie ściany głównej siedziby Koła Gospodyń Wiejskich niż pokoju psiarza:roll::evil_lol: Quote
Skibka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja tam nie narzekam na kalendarz. Pierwszy raz mam kalendarz z tej gazety i jestem zadowolona. Quote
Kibaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mnie się podoba, takie słodkie te psiaki. Strasznie mi się podoba belgijski, zawiodłam się że nie dali ON'ka... ; ( Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Lotos napisał(a):Szczeniaki w kalendarzu MP oczywiście cudne - jak to szczeniaki. Ale dlaczego w naczyniach? :hmmmm: Jak co roku kupię oba i będę mieć cały pokój w psach. Szczeniaki w naczyniach? :crazyeye: Chyba zaraz polecę do sklepu kupić :cool3: Quote
Kibaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nie tak dosłownie w naczyniach np. talerzach. ; PP W czymś naczynio podobnym. ; d Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 W kiosku nie ma... :mad: Chyba muszę zabrać psa na dłuuuugi spacer i przejść się po osiedlu w poszukiwaniu gazety :evil_lol: Tak swoją drogą to zupełnie zapomniałam o nowym numerze... a w kalendarzu wyraźnie napisane 'Mój pies w kioskach' :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja też ciągle zapominam dlatego zamawiam prenumeratę bo wtedy nie muszę pamiętać że gazeta jest już w kioskach :evil_lol: Quote
Lotos Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 kamilka91 napisał(a):a w kalendarzu wyraźnie napisane 'Mój pies w kioskach' :evil_lol: Ja dzięki temu zawsze pamiętam ; p Quote
**Borderkowa** Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A ja nie zapominam. Mam w kalendarzu na ścianie zaznaczone, kiedy wychodzi MP. :eviltong: Ten nowy numer z kalendarzem jest świetny!!! :oops::oops::oops: A Wam się podoba??? :loveu::loveu::loveu: Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Świetny, bo jest kalendarz, czy świetny, bo ciekawy? :p Czy może jakieś fajne zdjęcia (wreszcie) są? Quote
**Borderkowa** Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 hehe, w ogóle fajny, bo i fajne są tematy i kalendarz (nareszcie) oryginalny. :p:p:p I konkursy są... fajnie! ;) Quote
**Borderkowa** Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No ciekawe no! :eviltong::eviltong::eviltong: Podobają mi się. :) Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No to fajnie :evil_lol: Ja MP będę dopiero o 22 mieć... Bo złożyłam zamówienie u mamy ;) I już nie mogę się doczekać, jakoś normalnie aż tak bardzo mi się nie spieszy, ale teraz Borderkowa mnie tak zachęciłaś :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja mam ten numer tylko jeszcze nie rozpakowany.Jakoś mi się nie śpieszyło ale skoro jest fajny w tym miesiącu to trzeba przejrzeć :lol: Quote
Kinia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja też jeszcze nie kupiłam:( nie wiem kiedy będe w kiosku... Quote
Bewarka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mi się ogólnie podoba ten nr, a krzyżówkę brat rozwiązał :evil_lol: Gdyby tylko nie robili tych zagadek dla małych dzieci to by było ok :cool3: Quote
Chianti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kibaa napisał(a):Ej.? A jak wygląda kalendarz w PP, pytam z ciekawości. Macie jakieś fotki, albo cuś.?:razz: właśnie xD staję przed trudnym wyborem- który kalendarz lepszy- z PP czy MP ;P Quote
Kibaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ej.? A jak wygląda kalendarz w PP, pytam z ciekawości. Macie jakieś fotki, albo cuś.?:razz: Quote
Cambel&Megi Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Kibaa napisał(a):Ej.? A jak wygląda kalendarz w PP, pytam z ciekawości. Macie jakieś fotki, albo cuś.?:razz: Tutaj można zobaczyć: Pies.pl Quote
Chianti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 a czy może ktoś wstawić foty kalendarza z MP? Quote
Cambel&Megi Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Chianti napisał(a):a czy może ktoś wstawić foty kalendarza z MP? Już był link... Daga & Maks napisał(a):na stronie MP już jest pokazany kalendarz : Psy.pl - strony miesi�cznika "M�j Pies" Quote
Chianti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 och przepraszam nie zauważyłam :oops: moim zdaniem kalendarz z MP jest lepszy od PP ;) bo z PP jest taki jakiś... zwykły, a "psów w miskach" nie znajdzie się w innym kalendarzu ;D więc ogółem- jutro szybko lecę do kiosku kupić MP! :eviltong: Quote
Recommended Posts