Juszes Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mi też coraz mniej się podoba. Pamiętam jak zaczynałam dopiero przygodę z MP to tak mnie to wszystko wciągało. Nie wiem, czy to mój entuzjazm ostygł, czy rzeczywiście jakość gazetki się pogarsza. Quote
kamilka91 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Juszes napisał(a):Nie wiem, czy to mój entuzjazm ostygł, czy rzeczywiście jakość gazetki się pogarsza. Dokładnie. Quote
Rahl Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Juszes napisał(a):Mi też coraz mniej się podoba. Pamiętam jak zaczynałam dopiero przygodę z MP to tak mnie to wszystko wciągało. Nie wiem, czy to mój entuzjazm ostygł, czy rzeczywiście jakość gazetki się pogarsza. Niestet, też często mam podobne wrażenie :(. Quote
Juszes Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja jestem już po lekturze i szczerze mówiąc nic specjalnego. Żaden artykuł jakoś szczególnie mnie nie zaciekawił. Quote
Colie Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kupuję MP już ok. 2 lat i też mam wrażenie, że... schodzi na psy? Wydaje mi się też, że wcześniej nie było kilku stron reklam. Ostatnie kilka numerów czytam tylko wybiórczo kilka artykułów, reszta leży i czeka na lepsze czasy. Jakoś nie mam ochoty się za nie zabierać, a kiedyś czytałam wszystko od deski do deski. Jedyne co mi się podoba to seria "zanim kupisz", bo to znacznie lepsze, niż suche info, które można znaleźć w każdej książce i w internecie. Jedynie krzyżówki są niezmiennie wciągające =D Quote
kamilka91 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja też czytam tylko niektóre artykuły... Listopadowy MP kupiłam jak tylko pojawił sie w kioskach, a na raazie przeczytałam tylko dwa artykuły ("zanim kupisz"- bo jest ciekawy i ten o dalmatyńczykach bo interesuję się tą rasą ;)) Pozostałe czekają aż będę się baaaardzo nudzić... Quote
Marysia B. Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mam podobne odczucia, przeczytałam kilka artykułów i na tym koniec, a kiedyś wszystko czytałam, wszystko mnie ciekawiło... Nawet jak numer grudniowy będzie nieciekawy to i tak kupię, bo kalendarz mi potrzebny :razz: Ale najciekawszą i niezmiennie dobrą rzeczą są krzyżówki ;) Właśnie sms'a wysłałam z hasłem, może mi się uda 3kg Acany wygrać :razz: Quote
taxelina Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 U nas sie w polskim sklepie moj pies pojawi, cena 4 razy drozsza niz polska - a korona stoi trzy razy drozej ale musza miec zarobek tez :P - no i powiem wam ze wole juz te szwedzkie o psach, wiecej ciekawych artykulow. jakos w moim psie duzo malych notatek ale malo co mnie zainteresowalo. Quote
Martyna&Zara Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No mi teraz się spodobał ten cykl jakiego drugiego psa wybrać dla danej rasy, a tak po za tym to tak jak mi się nudzi to czytam, a tak to tylko niektóre....:cool1: Quote
kamilka91 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kasia14 napisał(a):a mi ten numer sie wyjątkowo podobał;) Może jednak przeczytam :evil_lol: jak tylko znajdę chwilkę czasu... Quote
ewelinka_m Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 i jakoś wydaje mi się, że mała ilość reklam jest :razz: Quote
Cockermaniaczka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 :cool1:malo?Ostatnie strony to same reklamy:cool1: Quote
Juszes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Mi nie podoba się ten cykl dla dzieci. Lepiej daliby drugą krzyżówkę! :evil_lol: Quote
Colie Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Juszes napisał(a):Mi nie podoba się ten cykl dla dzieci. Właśnie. W końcu ile dzieci czyta gazety? Wysyłaliście swoje ankiety na temat tego co Wam się w MP podoba a co nie? Quote
Juszes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Colie napisał(a):Właśnie. W końcu ile dzieci czyta gazety? Wysyłaliście swoje ankiety na temat tego co Wam się w MP podoba a co nie? Ja nie :< Ale Mp to chyba zbyt inteligentna gazeta dla dzieci w takim wielu, jaki 5-latek interesuje się kynologią czy poradami weterynaryjnymi :shake: Quote
ewelinka_m Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Cockermaniaczka napisał(a)::cool1:malo?Ostatnie strony to same reklamy:cool1: w przeciwieństwie do poprzednich numerów jest ich zdecydowanie mniej, wcześniej reklamy pojawiały się po każdym artykule :eviltong: Quote
bartek1208 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ja wysyłałem ankietę :D musze sie pochalić ze ja każdy numer czytam w ciągu dwóch dni. artykuł po artykule. Quote
Coffee&Nera Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Juszes napisał(a):Ja nie :< Ale Mp to chyba zbyt inteligentna gazeta dla dzieci w takim wielu, jaki 5-latek interesuje się kynologią czy poradami weterynaryjnymi :shake: Zacznijmy od tego ze przecietny 5 latek w polsce czytac niepotrafi :roll: niemowiac juz o czytaniu o PSACH bo moim zdaniem tej gazetki nieda sie nazwac KYNOLOGICZNA... ogolem mozna ja poczytac jak sie gdzies jedzie np.w pociagu :evil_lol: Quote
grrrond Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ja czytałam pamiętam zakochanego kundla dukając przed całą rodziną :eviltong: oj no jakaś to kynologiczna gazetka jest bo kynologia to 'wiedza o psie' a czytając każda gazetke o psiej tematyce niejako taką wiedze się zdobywa ;) dla dzieci te broszury Psy górą (wszystko z podkladką pedigree...) a dla reszty MP,PP,Pies,Kynologia,Psy myśliwskie... Quote
Coffee&Nera Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='grrrond']ja czytałam pamiętam zakochanego kundla dukając przed całą rodziną :eviltong: oj no jakaś to kynologiczna gazetka jest bo kynologia to 'wiedza o psie' a czytając każda gazetke o psiej tematyce niejako taką wiedze się zdobywa ;) dla dzieci te broszury Psy górą (wszystko z podkladką pedigree...) a dla reszty MP,PP,Pies,Kynologia,Psy myśliwskie... No to widze bylas rozwinietym 5-latkiem bo z reguly dzieci w tym wieku nieczytaja :evil_lol: Co do tej wiedzy niejestem przekonana jednak no zalezy jak kto odbiera slowo kynologia ;) Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Nera- napisał(a): Co do tej wiedzy niejestem przekonana jednak no zalezy jak kto odbiera slowo kynologia ;) wg wikipedii: 'kynologia - nauka o psie, jego hodowli i tresurze' :lol: Quote
Recommended Posts