Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi też coraz mniej się podoba. Pamiętam jak zaczynałam dopiero przygodę z MP to tak mnie to wszystko wciągało. Nie wiem, czy to mój entuzjazm ostygł, czy rzeczywiście jakość gazetki się pogarsza.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juszes napisał(a):
Mi też coraz mniej się podoba. Pamiętam jak zaczynałam dopiero przygodę z MP to tak mnie to wszystko wciągało. Nie wiem, czy to mój entuzjazm ostygł, czy rzeczywiście jakość gazetki się pogarsza.

Niestet, też często mam podobne wrażenie :(.

• 2 weeks later...
Posted

Kupuję MP już ok. 2 lat i też mam wrażenie, że... schodzi na psy? Wydaje mi się też, że wcześniej nie było kilku stron reklam. Ostatnie kilka numerów czytam tylko wybiórczo kilka artykułów, reszta leży i czeka na lepsze czasy. Jakoś nie mam ochoty się za nie zabierać, a kiedyś czytałam wszystko od deski do deski.
Jedyne co mi się podoba to seria "zanim kupisz", bo to znacznie lepsze, niż suche info, które można znaleźć w każdej książce i w internecie.
Jedynie krzyżówki są niezmiennie wciągające =D

Posted

Ja też czytam tylko niektóre artykuły... Listopadowy MP kupiłam jak tylko pojawił sie w kioskach, a na raazie przeczytałam tylko dwa artykuły ("zanim kupisz"- bo jest ciekawy i ten o dalmatyńczykach bo interesuję się tą rasą ;))
Pozostałe czekają aż będę się baaaardzo nudzić...

Posted

Mam podobne odczucia, przeczytałam kilka artykułów i na tym koniec, a kiedyś wszystko czytałam, wszystko mnie ciekawiło... Nawet jak numer grudniowy będzie nieciekawy to i tak kupię, bo kalendarz mi potrzebny :razz:
Ale najciekawszą i niezmiennie dobrą rzeczą są krzyżówki ;) Właśnie sms'a wysłałam z hasłem, może mi się uda 3kg Acany wygrać :razz:

Posted

U nas sie w polskim sklepie moj pies pojawi, cena 4 razy drozsza niz polska - a korona stoi trzy razy drozej ale musza miec zarobek tez :P - no i powiem wam ze wole juz te szwedzkie o psach, wiecej ciekawych artykulow. jakos w moim psie duzo malych notatek ale malo co mnie zainteresowalo.

Posted

Juszes napisał(a):
Mi nie podoba się ten cykl dla dzieci.

Właśnie. W końcu ile dzieci czyta gazety?
Wysyłaliście swoje ankiety na temat tego co Wam się w MP podoba a co nie?

Posted

Colie napisał(a):
Właśnie. W końcu ile dzieci czyta gazety?
Wysyłaliście swoje ankiety na temat tego co Wam się w MP podoba a co nie?

Ja nie :<
Ale Mp to chyba zbyt inteligentna gazeta dla dzieci w takim wielu, jaki 5-latek interesuje się kynologią czy poradami weterynaryjnymi :shake:

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
:cool1:malo?Ostatnie strony to same reklamy:cool1:

w przeciwieństwie do poprzednich numerów jest ich zdecydowanie mniej, wcześniej reklamy pojawiały się po każdym artykule :eviltong:

Posted

Juszes napisał(a):
Ja nie :<
Ale Mp to chyba zbyt inteligentna gazeta dla dzieci w takim wielu, jaki 5-latek interesuje się kynologią czy poradami weterynaryjnymi :shake:

Zacznijmy od tego ze przecietny 5 latek w polsce czytac niepotrafi :roll: niemowiac juz o czytaniu o PSACH bo moim zdaniem tej gazetki nieda sie nazwac KYNOLOGICZNA... ogolem mozna ja poczytac jak sie gdzies jedzie np.w pociagu :evil_lol:

Posted

ja czytałam pamiętam zakochanego kundla dukając przed całą rodziną :eviltong:
oj no jakaś to kynologiczna gazetka jest bo kynologia to 'wiedza o psie' a czytając każda gazetke o psiej tematyce niejako taką wiedze się zdobywa ;) dla dzieci te broszury Psy górą (wszystko z podkladką pedigree...) a dla reszty MP,PP,Pies,Kynologia,Psy myśliwskie...

Posted

[quote name='grrrond']ja czytałam pamiętam zakochanego kundla dukając przed całą rodziną :eviltong:
oj no jakaś to kynologiczna gazetka jest bo kynologia to 'wiedza o psie' a czytając każda gazetke o psiej tematyce niejako taką wiedze się zdobywa ;) dla dzieci te broszury Psy górą (wszystko z podkladką pedigree...) a dla reszty MP,PP,Pies,Kynologia,Psy myśliwskie...

No to widze bylas rozwinietym 5-latkiem bo z reguly dzieci w tym wieku nieczytaja :evil_lol:

Co do tej wiedzy niejestem przekonana jednak no zalezy jak kto odbiera slowo kynologia ;)

Posted

Nera- napisał(a):

Co do tej wiedzy niejestem przekonana jednak no zalezy jak kto odbiera slowo kynologia ;)

wg wikipedii:
'kynologia - nauka o psie, jego hodowli i tresurze'
:lol: