Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulujemy (Marti i ja) i serdecznie pozdrawiamy!
Ja natomiast wygrałam konkurs z maja 2007 roku pt. "Jaka to rasa?"
Otrzymałam pięknie ilustrowaną encyklopedię o psach. :cool3:

Posted

Ja w każdym miesiącu brałam udział w konkursie "jaka to rasa" oraz wysyłałam rozwiązania krzyżówek, ale do dziś nic nie wygrałam.. :( heh, takie moje szczęście widać ((;

Posted

Ja też często brałam udział i wygrałam jak na razie koszulkę męską Mkę, którą nosi mój brat ;) Chyba już to mówiłam...Wolałabym jakąś książkę, ale zawsze lepsze to niż nic i w ogóle fajnie, że kasa nie idzie na nic - może on mi się odwdzięczy i mi kupi jakiś fajny prezent albo coś, hihihi :] Ale to już było jakiś czas temu, więc chyba jednak nie. :)

Posted

Juszes napisał(a):
Ja w każdym miesiącu brałam udział w konkursie "jaka to rasa" oraz wysyłałam rozwiązania krzyżówek, ale do dziś nic nie wygrałam.. :( heh, takie moje szczęście widać ((;

nie poddawaj się ;)
głowa do góry kiedyś się uda... mi udało się już 2 razy..
raz bodajże w krzyżówce,a drugi w jakimś konkursie chyba z rasami :roll:

Posted

Ja też wysłałam zawsze rozwiązania krzyżówek, ale ostatnio nie kupuje MP.
I na dobre mi wyszło, bo kasy niepotrzebnie nie wyjadę :P, ja mam takie szczęście, ze jeszcze nigdy, nigdzie nic nie wygrałam :evil_lol:

Posted

ja tak samo, raz tylko wygrałam płytę w konkursie radiowym, ale to chyba tylko dlatego, że moja przyjaciółka, która ma chyba największe szczęście na świecie (co chwilę wygrywa w jakiś coraz to nowszych konkursach) wykręcała numer xD

Posted

Ja nigdy nic nie wygrywam, i jakoś wyjątkowo nad tym faktem nie ubolewam. Raz czy 2 wysłałam sms na jakiś konkurs, a potem zrezygnowałam. Szkoda pieniędzy, i tak nic nie wygram :eviltong:

Posted

Ej, a mam pytanko, jak w tych krzyżówkach wychodzą czasem rasy składające się z 2 słów np. jamnik szorstkowłosy, to w SMSie mam wpisać jamnik szorstkowłosy (oddzielnie) czy jamnikszorstkowłosy (łącznie) Zawsze pisałam oddzielnie i miałam dylemat, czy nie robię błędu.

Posted

Juszes napisał(a):
Raczej i tak ma się pewność, że hasło jest ok, tylko właśnie zastanawia mnie, czy pisać łącznie czy nie...? :>

No właśnie, jakby raz napisali, czy hasło które wysłałam jest dobre, to już by było wiadomo jak pisać ;)

• 3 weeks later...