dog_master Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Heheh a nawet zachwycalam sie dzisiaj tym zdjeciem:loveu: Swietnie uchwycony moment:p Ale co to za rasa? Dzieki :) Nova Scotia ;p Quote
Cockermaniaczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 heh tak cos mi sie wydawalo:eviltong:Ale fotka rewelacyjna:loveu: Widac psica kocha wode heheh Quote
Lunatico Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A od wczoraj jest już nowy numer MP :-D Ja przez ten cały zamęt w szkole, zupełnie o tym zapomniałam. Może jutro się wybiorę do kiosku... Quote
siekowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mi najbardziej podoba się okładka bo jest na niej azylowy Rafi :) http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73732 Quote
Juszes Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dzisiaj kupiłam właśnie nowego Mojego Psa. Ale cóż nic specjalnego... :) W sumie chyba wciąż go kupuję po prostu z przyzwyczajenia. Quote
Martyna&Zara Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Niedawno kupiłam PP, a dzisiaj MP i szczerze powiedziawszy wolę MP. Nie wiem dlaczego bo czasami takie są tematy do których nawet nie zaglądam chyba ze się strasznie nudzę:) Może MP uzależnia??:)Piszą badziewia, a ty i tak kupujesz bo on taki fajny:)) To było z żartem jakby co :P Quote
Juszes Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 W sumie trochę w tym racji... październikowego mojego psa przeczytałam w 15 min. Również części artykułów w ogóle nie czytam typu: wywiady z gwiazdami, a ten kącik Anny Powierzy to totalna żenada. Hm... Chyba na prawdę się uzależniłam. ((; Quote
Bewarka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja czytam każdy artykuł i żałuję, że tego wcześniej nie robiłam, bo niektóre wyglądały na nieciekawe i się okazało po kilku miesiącach (kiedy to sobie zaczęłam przeglądać), że jednak były fajne. Co prawda co raz to nudniejsze są te wszystkie gazety, ale cóż poradzić...;) Quote
Cockermaniaczka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mnie dobily reklamy:/ Troche ich za duzo.Juz lepiej by bylo gdybyby poswiecili te strony dla bezdomnych psow. Quote
kasia14 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Mnie dobily reklamy:/ Troche ich za duzo.Juz lepiej by bylo gdybyby poswiecili te strony dla bezdomnych psow. Mnie też denerwują, no ale oni z reklam żyją;) Gdyby było mniej reklam, my musiałybyśmy wiecej płacić;) Quote
kamilka91 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Mało treści, mało zdjęć, mało psów do adopcji (poza bullowatymi...) Kupuję chyba z przyzwyczajenia, i aby przeczytać o kontynuacji różnych cykli (np. "wielka ksiąga psów" albo "zanim kupisz...") :evil_lol: Zdecydowanie za dużo reklam, ale cóż... wolę żeby było tak, niż jakbym miała 10 zł na numer płacić... ;) Quote
kasia14 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Czy wie ktoś co należy zrobić, aby zostało umieszczone ogłoszenie psa w dziale psy do adopcji? Do kogo napisac? Quote
Juszes Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Myślę, że na adres redakcji podany w gazecie lub na e-mail Quote
ewelinka_m Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kasia ja pisałam w zeszłym roku na ten adres: m.ciszewska@wprost.pl ;) Quote
Viris Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Mi się październikowy numer bardzo podoba. Bo w "jak wam się podobam" jest zdjęcie mojej Klarki. Aż kupiłam prenumeratę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kasia14 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ewelinka_m napisał(a):Kasia ja pisałam w zeszłym roku na ten adres: m.ciszewska@wprost.pl ;) Dzięki:loveu: ps. I wstawili ogłoszenie psiaka? Quote
Luzia15 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bardzo proszę wszystkich fanów tego oto miesięcznika, aby podpisali się poniżej i żeby napisali też, co im się najbardziej podobało w tej gazetce. :p Możecie tez pisać o rzeczach, że tak to ujmę beznadziejnych. :P Bardzo was o to proszę. Pozdrawiam. Luiza. :* Quote
Viris Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Moja Klarka na jednym z 6 zdjęć z październikowego " Jak Wam się podobam?". Quote
ewelinka_m Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 kasia14 napisał(a):Dzięki:loveu: ps. I wstawili ogłoszenie psiaka? jasne, że wstawili ;) Viris widziałam to zdjęcie, gratuluje :multi: Quote
misiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Viris napisał(a): http://img529.imageshack.us/img529/9060/waaaaaaaaaaahq6.jpg Moja Klarka na jednym z 6 zdjęć z październikowego " Jak Wam się podobam?". Super :klacz: Quote
Viris Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Klara dzisiaj dostała pyszne jedzonko w nagrodę że tak ładnie i wytrwale biegała do tego zdjęcia :evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Wow, nie wiedziałam, że to ktoś z dogo! No to gratki wielkie! :klacz: Quote
Recommended Posts