Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Niedawno kupiłam PP, a dzisiaj MP i szczerze powiedziawszy wolę MP. Nie wiem dlaczego bo czasami takie są tematy do których nawet nie zaglądam chyba ze się strasznie nudzę:)
Może MP uzależnia??:)Piszą badziewia, a ty i tak kupujesz bo on taki fajny:)) To było z żartem jakby co :P

Posted

W sumie trochę w tym racji... październikowego mojego psa przeczytałam w 15 min. Również części artykułów w ogóle nie czytam typu: wywiady z gwiazdami, a ten kącik Anny Powierzy to totalna żenada. Hm... Chyba na prawdę się uzależniłam. ((;

Posted

Ja czytam każdy artykuł i żałuję, że tego wcześniej nie robiłam, bo niektóre wyglądały na nieciekawe i się okazało po kilku miesiącach (kiedy to sobie zaczęłam przeglądać), że jednak były fajne. Co prawda co raz to nudniejsze są te wszystkie gazety, ale cóż poradzić...;)

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Mnie dobily reklamy:/ Troche ich za duzo.Juz lepiej by bylo gdybyby poswiecili te strony dla bezdomnych psow.

Mnie też denerwują, no ale oni z reklam żyją;) Gdyby było mniej reklam, my musiałybyśmy wiecej płacić;)

Posted

Mało treści, mało zdjęć, mało psów do adopcji (poza bullowatymi...) Kupuję chyba z przyzwyczajenia, i aby przeczytać o kontynuacji różnych cykli (np. "wielka ksiąga psów" albo "zanim kupisz...") :evil_lol:
Zdecydowanie za dużo reklam, ale cóż... wolę żeby było tak, niż jakbym miała 10 zł na numer płacić... ;)

Posted

Mi się październikowy numer bardzo podoba. Bo w "jak wam się podobam" jest zdjęcie mojej Klarki.
Aż kupiłam prenumeratę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bardzo proszę wszystkich fanów tego oto miesięcznika, aby podpisali się poniżej i żeby napisali też, co im się najbardziej podobało w tej gazetce.
:p Możecie tez pisać o rzeczach, że tak to ujmę beznadziejnych. :P

Bardzo was o to proszę.
Pozdrawiam.
Luiza. :*