Bewarka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja jeszcze nie kupiłam, bo sobie zapomniałam...i o PP też zapomniałam...Ale dziś pójdę na pewno ;) Quote
Waxy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A prezent fajny? :evil_lol::evil_lol: Gratulacje dla zwycięzców! Quote
Nikki Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Wysyłacie ankietę zamieszczoną w MP ? Jakby kilkadziesiąt ludzi napisało w tej ankiecie, że przydałyby się artykuły o tym, że r=r to może MP napisałby cos o tym? Quote
Bewarka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Nikki napisał(a):Wysyłacie ankietę zamieszczoną w MP ? Jakby kilkadziesiąt ludzi napisało w tej ankiecie, że przydałyby się artykuły o tym, że r=r to może MP napisałby cos o tym? Ja wypełniłam w internecie, bo nie lubię czekać na poczcie w kolejce na znaczek :cool3: Więc trochę już za późno ;) Quote
kamilka91 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 jak można wypełnić w internecie to ja wypełnię. Napiszę o r=r Moim zdaniem ten numer taki sredni jest, ale dopiero połowę przeczytałam ;) Quote
Bewarka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='kamilka91']jak można wypełnić w internecie to ja wypełnię. Napiszę o r=r Moim zdaniem ten numer taki sredni jest, ale dopiero połowę przeczytałam ;)Tu masz tą ankiete. ;) Dopiero? Ja najwyżej trzy artykuły :evil_lol: Quote
Aarionne Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Justys95 napisał(a): Dopiero? Ja najwyżej trzy artykuły :evil_lol: A ja jak zwykle nic nie przeczytałam tylko przejrzałam ogólnie co jest w środku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mucha gratulacje :loveu: zobaczyłam to zdjęcie i od razu pomyślałam o Tobie :evil_lol: Forza też gratulacje :multi: a ta fotka pt"skoczek" to jakaś taka strasznie przerobiona się wydaje... Idziecie ze swoimi psami na akcję zerwijmy łańcuchy ? :cool3: Quote
ewelinka_m Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 strona już działa ;) http://zerwijmylancuchy.eu/zapisy/ Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='ewelinka_m']strona już działa ;) http://zerwijmylancuchy.eu/zapisy/ no mi tak nie do końca działa...jak chcę zobaczyć w jakim mieście w danym woj będzie organizowany protest mi nie działa :shake: nie wiecie czy w Toruniu będzie?ostatnio był w Toruniu... Quote
MojPies Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Witam, strona www.zerwijmylancuchy.pl zaczęła działać. Jeszcze nie tak w 100 procentach, ale w następnych dniach będzie coraz lepiej ;) W każdym razie można się już zapisywać. Ewentualne pytania proszę kierować do mnie. Pozdrawiam, Tomek Jastrzębowski Quote
ewelinka_m Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś']no mi tak nie do końca działa...jak chcę zobaczyć w jakim mieście w danym woj będzie organizowany protest mi nie działa :shake: nie wiecie czy w Toruniu będzie?ostatnio był w Toruniu... też zauważyłam że nic prawie nie działa :mad: pewnie jeszcze tam kombinują z nią :mad: na stronie mp, piszę, że budy staną we wszystkich województwach ale nie wyszczególnione jest w których miastach:shake: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='MojPies']Witam, strona www.zerwijmylancuchy.pl zaczęła działać. Jeszcze nie tak w 100 procentach, ale w następnych dniach będzie coraz lepiej ;) W każdym razie można się już zapisywać. Ewentualne pytania proszę kierować do mnie. Pozdrawiam, Tomek Jastrzębowski W kuj-pom w jakim mieście będzie protest?wiadomo?:cool3: Quote
MojPies Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś']W kuj-pom w jakim mieście będzie protest?wiadomo?:cool3: Na razie mam potwierdzoną Bydgoszcz. Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='MojPies']Na razie mam potwierdzoną Bydgoszcz. no masz :shake: to dupa :shake: ale ostatnio było w Toruniu...:razz: Quote
MojPies Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Waxy napisał(a):A jak to będzie z pomorskim województwem? Na pewno będzie w Gdańsku. Quote
Waxy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 no to ekstra, ale nie wiem czy niepełno letni mogą brać w tym udział? :hmmmm: Quote
MojPies Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Waxy napisał(a):no to ekstra, ale nie wiem czy niepełno letni mogą brać w tym udział? :hmmmm: Jasne, że mogą ;) Quote
kamilka91 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 MojPies napisał(a):Na razie mam potwierdzoną Bydgoszcz. To fajnie. Na 95% będę :) Quote
grrrond Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ja również, wezmę ze sobą Kefira :diabloti: Quote
dog_master Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wlasnie sie dowiedzialam, ze zrobione przeze mnie zdjecie Forzy jest w Moim Psie! :D WOW! Ehh musze jak najszybciej dorwac te gazete! :D Ale sie ciesze hahaha :D Quote
Cockermaniaczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Heheh a nawet zachwycalam sie dzisiaj tym zdjeciem:loveu: Swietnie uchwycony moment:p Ale co to za rasa? Quote
bingcha Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 dziewcze napisał(a):to my tez w takim razie ja przejzymy I my też! Hurrraa! Quote
Recommended Posts