Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dlatego mam zamiar poprostu prosic kogos z dogomani o zeskanowanie jakiejs czesci tekstu na ktorej mi zalezy. Niedlugo MP jeszcze podrozeje jak co roku po wrzesniu po jakis dodatkach do szkoly...

Posted

No mnie w sumie rzadko jakiś artykuł interesuje na tyle żeby tylko dla niego kupić gazetę. Ale kupuję. Nie mam co "na kibelku" czytać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Jest ksiega spow. Tym razem o Spanielach.

Podoba mi sie artykuł " Dlaczego przygarnia bezdomne psiaki" -Opowiada aktorka Ewa Szykulska.
:loveu: Fajny..
Na razie tylko ten artykuł przeczytałam, ale zamierzam przeczytac wszystko.
Podobaja mi sie jeszcze te naklejki na zeszyty. Mi sie akurat przydadza:loveu::loveu:

Posted

mucha__ napisał(a):
No wlasnie wiem i jestem w szoku!!! :D :D a wiesz moze czy to moje zdjecie przechodzi dalej czy jakies inne??

Chyba wszystkie wygrane w danym miesiącu przechodzą dalej, czyli z tego miesiąca 6 zdjęć.

Posted

Gratulacje dla Muchy. :loveu:
A ja chcialam wrocic do tematow artykulow. :loveu:
Wczoraj tak sobie czytalam tego MP i natrafilam na atrykuł "Umysly na lancuchach" . Artykul byl dla mnie super ze wzgledu na to, ze opisuja los tych psow.... :loveu:
I drugi swietny artykul to artykul "Rady pazurem bazgrane"- artykul o kotach.;) Bardzo hm... Sympatyczny (nie wiem czy tak o artykule moge powiedziec :diabloti: ) ;) Moje zdanie.

Posted

Squ napisał(a):
Tollerka też forumowa. Zdjęcie zrobione przez dog_master ;)

właśnie ta tollerka mi się jakaś znajoma wydawała ;)
gratuluje dziewczyny!:multi:

Paulina w tym roku również będzie ta akcja, protest jest planowany 5 października.