Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A do mnie nadal nie przyszła nagroda :cool3: To znaczy przyszła koszulka męska rozmiar M, ale ja nie wysyłałam na nią SMSa! Może to z innego konkursu...oby. :mad:

Posted

Jak chcesz to mogę Ci mój odstąpić :)
Mój piesio mimo, że jest bardzo przyjazny, nie nadaje się do wakacjowania.
Jak gdzieś wyjeżdżamy , idzie na wakacje do moich rodziców, tam to ma labę ...
Pozdr.

Jeśli jesteś zainteresowana pisz jow@poczta.onet.pl

Posted

Hehe, ja też właśnie weszłam na wątek z zamiarem zapytania się czy jest coś ciekawego w nowym numerze... No nic, chyba się przejdę do sklepu i sama zobaczę, daleko nie mam.

Posted

Nasz Mopsik- Dropsik jest w aktualnym wydaniu MP :loveu: :loveu::loveu::multi:
(chciałam wstawić tu jego fotkę ale jakoś mi to nie wychodzi, nie wiem, czemu:placz: )

Posted

do mnie juz przyszedl i pare rzeczy zdazylam przeczyatc:
wiec tak;
fajny artykul z serii "zanim kupisz' z aussikami, conieco o niemieckich plazach gdzie mozna chodzic z psem- az 50 ich maja :crazyeye:i do etgo wypozyczalnie specjalnych koszy dla psow z daszkiem :cool3: itp... normalnei nic tylko jechac nad morze do neimiec a nei sie u nas prosic..., bardzo przydatny artykul o trujacych roslianch, i artykul o kontuzjach na ktore sa narazone psy sportowe- temat super ale wykonanie moim zdaniem- marne- za malo i starsznei ogolnikowo... a szkoda. reszta bede czytac pozniej

pozdrawiam

Posted

Ja jednak nie kupiłam gazety. Jakaś taka nieciekawa w tym miesiącu. Przeczytałam tylko artykuł o chartach polskich.
A krzyżówek to ja nigdy nie rozwiązuje, nie mam do tego cierpliwości :evil_lol:

Posted

Waxy napisał(a):
ja wysłałam SMSem :cool3:

ale ja mam cala fure znaczkow i wiejskich kartek pocztowych to musze z nich zrobic uzytek :evil_lol: zreszta przypominaja mi sie stare czasy a nie te smsy maile itp :diabloti:

pozdrawiam