Daga&Maks Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 czasem mnie to denerwuje że dają nową rubrykę która jest w jednym numerze albo dwóch a potem znika Quote
Rottie Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Przecież teraz był artykuł o rottkach z tej serii :roll: Quote
moth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Rottie']Przecież teraz był artykuł o rottkach z tej serii :roll:[/quote] :shock: Wstyd.:mdleje: Pocieszam się, że nie tylko ja go przegapiłam. :wallbash: Już wiem dlaczego. Artykuł jest w części "Zwierzęta i Ludzie", ale w spisie treści figuruje w części "Psy Świata". Bardzo się cieszę, że nie zaginął całkiem. Quote
Daga&Maks Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 dzisiaj mi doszła gazeta.Ten numer jest dość ciekawy Quote
asiunia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Hej! Mam wielka prosbe do osob posiadających nowy numer i skaner;)czy ktoś mógłby mi przesłać artykuł o rottkach na maila?będe bardzo wdzieczna:multi: jrtrocky@poczta.onet.pl Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='asiunia']Hej! Mam wielka prosbe do osob posiadających nowy numer i skaner;)czy ktoś mógłby mi przesłać artykuł o rottkach na maila?będe bardzo wdzieczna:multi: jrtrocky@poczta.onet.pl Pokaż okładkę nowego numeru to kupię dzisiaj i Ci wyślę :) Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Skopiowane ze strony psy.pl "Labradoodle w schronisku Brytyjska organizacja ochrony zwierząt Dog Trust alarmuje – coraz więc modnych ras hybrydowych trafia do schronisk. Labradoodle (krzyżówka labradora z pudlem) stają się coraz bardziej popularne wśród celebrities – ma je np. Jennifer Aniston czy Tiger Woods. Ich wielbiciele chcą się do nich upodobnić choćby przez posiadanie podobnego psa. Niestety szybko się nudzą opieką nad nim i oddają go do schroniska. Dog Trust informuje, że coraz więcej psów w rodzaju labradoodli, schnoodli (krzyżówka sznaucera z pudlem) i puggli (krzyżówka mopsa z beagle’em) jest oddawanych do 17 monitorowanych przez nich brytyjskich schronisk. MC " wiedziałam , że to tak się skończy :shake::shake: Quote
asiunia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 tylko taką malutką znalazłam...w każdym bądz razie biały pudel;) z góry bardzo dziękuje Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='asiunia']tylko taką malutką znalazłam...w każdym bądz razie biały pudel;) z góry bardzo dziękuje okk, to jak będzie jakiś kiosk otwarty to kupię i Ci wyślę :) napisz mi jeszcze pw tak po 15 ok ? :) Quote
Cockermaniaczka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Przyszly do mnie dwie nagrody:multi::multi: Gammolen i flexi:multi: Szkoda ze flexi jest tylko do 12 kg bo przydala by sie taa do 25:roll: Ale co tam,na spacery sie nada:loveu: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 A do mnie doszła tylko jedna nagroda, flexi do 12 kg (moje bydle waży ok. 30 :evil_lol:) Ciekawe co z drugą :razz: Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 oo ja tez o flexi wysłałam:evil_lol: i o perfumy i chyba o zabawke dla psa Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a to w smsie pisaliscie adres czy jak?? i kiedy nagrody przyszły?? Quote
agaciaaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ja dostałam smsa, że wygrałam i że mam podać adres ;) i wtedy wysłałam. Też na zabawke wysyłałam, i podobno ją wygrałam, ale jak narazie tylko flexi przyszła. Quote
Cockermaniaczka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ja wogole nie wiedzialam ze wyslalam na flexi:lol:Mialam niespodzianke wczoraj:cool3: Ale spoko smyczka mam nadzieje ze moje glupie psie jej nie zerwie,w sumie on wazy 12-13 kg wiec moze wytrzyma:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Rinuś']a w jakim konkursie??:cool3: konkurs smsowy z MP, trzeba było wysłac imie slynnego bernerdyna grajacego w filmach i wybrac jedna z kilkudziesieciu nagrod kto pierwszy wygrywał Quote
Cockermaniaczka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ja wysylalam smsy o 24:01 wiem wiem nienormalna jestem:lol::cool3: Szkoda ze teraz nie ma jakiegos konkursu:eviltong: Quote
Kinia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ja jeszcze nic nie dostałam, a wysłałam im adres itd. Quote
agaciaaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']Ja wysylalam smsy o 24:01 wiem wiem nienormalna jestem:lol::cool3:[/quote] Ja też tak wysyłałam :eviltong: inaczej byśmy nie wygrały :lol: Quote
Bewarka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A ja jeszcze nie dostałam. I wczoraj mój brat woła "Justyna! Chyba coś do Ciebie przyszło!". Ja lece sprintem do drzwi a on "O, to chyba jednak nie do Ciebie. :eviltong:" :mad: Quote
Marta_Ares Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']Ja wysylalam smsy o 24:01 wiem wiem nienormalna jestem:lol::cool3: Szkoda ze teraz nie ma jakiegos konkursu:eviltong:[/quote] ja tez tak chyba cos kolo tego wysłałam i moj chlopak tez:evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 jejku poiszcie tutaj jask będą jakieś fajne konkursy :eviltong: większa konkurencja będzie :diabloti: Quote
kasia14 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a ja też wygrałam! nagrody już doszły!:cool3: jednak nadal nie mam prezentu za prenumerate:mad: Quote
Recommended Posts