Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rottie']Przecież teraz był artykuł o rottkach z tej serii :roll:[/quote]

:shock:
Wstyd.:mdleje: Pocieszam się, że nie tylko ja go przegapiłam. :wallbash:
Już wiem dlaczego. Artykuł jest w części "Zwierzęta i Ludzie", ale w spisie treści figuruje w części "Psy Świata". Bardzo się cieszę, że nie zaginął całkiem.

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Mam wielka prosbe do osob posiadających nowy numer i skaner;)czy ktoś mógłby mi przesłać artykuł o rottkach na maila?będe bardzo wdzieczna:multi:

jrtrocky@poczta.onet.pl
Pokaż okładkę nowego numeru to kupię dzisiaj i Ci wyślę :)

Posted

Skopiowane ze strony psy.pl

"Labradoodle w schronisku

Brytyjska organizacja ochrony zwierząt Dog Trust alarmuje – coraz więc modnych ras hybrydowych trafia do schronisk.

Labradoodle (krzyżówka labradora z pudlem) stają się coraz bardziej popularne wśród celebrities – ma je np. Jennifer Aniston czy Tiger Woods. Ich wielbiciele chcą się do nich upodobnić choćby przez posiadanie podobnego psa. Niestety szybko się nudzą opieką nad nim i oddają go do schroniska. Dog Trust informuje, że coraz więcej psów w rodzaju labradoodli, schnoodli (krzyżówka sznaucera z pudlem) i puggli (krzyżówka mopsa z beagle’em) jest oddawanych do 17 monitorowanych przez nich brytyjskich schronisk. MC "

wiedziałam , że to tak się skończy :shake::shake:

Posted

[quote name='asiunia']tylko taką malutką znalazłam...w każdym bądz razie biały pudel;)

z góry bardzo dziękuje
okk, to jak będzie jakiś kiosk otwarty to kupię i Ci wyślę :) napisz mi jeszcze pw tak po 15 ok ? :)

Posted

Ja dostałam smsa, że wygrałam i że mam podać adres ;) i wtedy wysłałam.

Też na zabawke wysyłałam, i podobno ją wygrałam, ale jak narazie tylko flexi przyszła.

Posted

Ja wogole nie wiedzialam ze wyslalam na flexi:lol:Mialam niespodzianke wczoraj:cool3:
Ale spoko smyczka mam nadzieje ze moje glupie psie jej nie zerwie,w sumie on wazy 12-13 kg wiec moze wytrzyma:eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']a w jakim konkursie??:cool3:
konkurs smsowy z MP, trzeba było wysłac imie slynnego bernerdyna grajacego w filmach i wybrac jedna z kilkudziesieciu nagrod kto pierwszy wygrywał

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']Ja wysylalam smsy o 24:01 wiem wiem nienormalna jestem:lol::cool3:[/quote]

Ja też tak wysyłałam :eviltong: inaczej byśmy nie wygrały :lol:

Posted

A ja jeszcze nie dostałam. I wczoraj mój brat woła "Justyna! Chyba coś do Ciebie przyszło!". Ja lece sprintem do drzwi a on "O, to chyba jednak nie do Ciebie. :eviltong:" :mad:

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']Ja wysylalam smsy o 24:01 wiem wiem nienormalna jestem:lol::cool3:
Szkoda ze teraz nie ma jakiegos konkursu:eviltong:[/quote]
ja tez tak chyba cos kolo tego wysłałam i moj chlopak tez:evil_lol: