Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też nie dostałam jeszcze nagrody z konkursu sms... nie dostałam tez nowej gazetki (mam prenumerate), nie dostałam też prezentu, a zaprenumerowałam dwa miesiące temu (od gazetki czerwcowej...):roll:

Posted

ja tez nic nie dostałam za konkurs smsowy, wysłałam 2 smsy, moj chlopak tez i nic...

a gazetke mam:multi: u mnie wyjatkowo zawsze do kisoku przychodzi szybko, ale w bardzo malej ilosci 2 albo 3

Posted

Mi tam na plakacie nie zależy - wręcz przeciwnie. Ściany były okropne po nich [od taśmy klejącej], więc już nic nie przylepiam na ścianę. ;)

Przy okazji - u mnie też zawsze jest gazeta w kiosku na czas. :)

Posted

To nie klei się przezroczystą, tylko tą taką białą, matową ;) Trzyma mocno, a w razie czego bez problemu da sie odlepić i to bez gratisów pod postacią tynku :P

Posted

akodirka napisał(a):
Albo sie szpilkami wbija po ukosie :razz:

Do ściany? Nie mam takich mocnych palców ;)

McDzik:No tak, ale czym bym nie przykleiła to rodzice i tak będą kręcić nosem :] Mam kalendarze z psami i plakat na tablicy korkowej i jak na razie mi wystarczy. :)

Posted

Justys95 napisał(a):
Aaa...no pomysł świetny, tyle, że ja nie mam tapety tylko farbę :)

No to pinezką taką do tablicy korkowej z plastykiwym i kolorowym zakonczeniem :razz:

Posted

W czerwcowym numerze rozpoczął się cykl "Wybitni hodowcy o ..."
Z niecierpliwością czekałam na kolejną rasę, a tu w lipcowym numerze brak. :crazyeye: Mam tylko nadzieję, że cykl nie składał sie z jednego tylko artykułu o goldenach i powróci już w przyszłym miesiącu. :mad:

Posted

Czy ktoś z Was ma aktualny przewodnik Miejsca przyjazne psom 2008? Niestety ja przegapiłam i mam tylko zeszłoroczny, a potrzebuję spis restauracji w Kaliszu, gdzie można pójść z psem. Nie ma tego pewnie dużo, więc jak ktoś będzie mógł mi przepisać będę bardzo wdzięczna!

Posted

[quote name='Bonsai']Czy ktoś z Was ma aktualny przewodnik Miejsca przyjazne psom 2008? Niestety ja przegapiłam i mam tylko zeszłoroczny, a potrzebuję spis restauracji w Kaliszu, gdzie można pójść z psem. Nie ma tego pewnie dużo, więc jak ktoś będzie mógł mi przepisać będę bardzo wdzięczna!

zresztą już nie trzeba, bo zajrzałam i widze, że tylko jedna pozycja:
HOTEL
CALISIA ( TRZY GWIAZDKI )
ul. Nowy świat 1/3
tel: 062 767 91 00
www.hotel-calisia.pl
bezpłatnie chyba psiaki

RESTAURACJE:
1) Kalmar
ul Śródmiejska 26
tel. 062 757 39 68
kuchnia polska

2)Pięterko
ul Zamkowa 12
tel 062 757 53 02
kuchnia polska

3) Roma
ul. chopina 9
tel 062 766 43 74
kuchnia włoska

Posted

[quote name='Justys95']Mam kalendarze z psami i plakat na tablicy korkowej i jak na razie mi wystarczy. :)
Nie lubię mieć za bardzo oblepiony pokój plakatami...znajomi i tak już zdążyli zauważyć, że się interesuję kynologią. :evil_lol: Ale dzięki za pomysły :p

Posted

moth napisał(a):
W czerwcowym numerze rozpoczął się cykl "Wybitni hodowcy o ..."
Z niecierpliwością czekałam na kolejną rasę, a tu w lipcowym numerze brak. :crazyeye: Mam tylko nadzieję, że cykl nie składał sie z jednego tylko artykułu o goldenach i powróci już w przyszłym miesiącu. :mad:

zaskoczona jestem szczerze mówiąc. Pierwszy artykuł (i, mam nadzieję, nieostatni :roll:) bardzo mnie zaciekawił, przeglądnęłam MP chyba z 10 razy żeby znaleźć, a tu ni ma... :mad:
A ogólnie numer bardzo ciekawy ;)