Coffee&Nera Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 No to rowniez mnie zdziwilo. Chyba te Megaplakaty daja swoje ;) Pozatym Tollery no to napewno wiecej osob zakupi ;) Quote
Rottie Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nera- napisał(a):No to rowniez mnie zdziwilo. Chyba te Megaplakaty daja swoje ;) Pozatym Tollery no to napewno wiecej osob zakupi ;) Czy ja wiem? Jeszcze mało tolleromaniaków w Polsce, ale szybko przybywają nowi. Myślę, że to kwestia okładki, a wiele osób właśnie przez nią ocenia zawartość gazetki :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 U mnie na osiedlu jest Toller nawet xD musze sie dowiedziec jaki przydomek :P Quote
DuDziaczek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hehe u mnie to nawet jamnika z rod. nie ma.... :roll: Quote
Bewarka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 U mnie nie wiem czy jest nawet jeden pies z rod....a no jest! Mojego sąsiada :eviltong: Wczoraj rano przyszedł mi SMS, że wygrałam coś z konkursu MP! :multi: Tyle, że nie mam jak im podesłać adresu, bo na koncie 0 zł. :roll: Jak myślicie - ile mogą czekać na adres? Bo na pewno nie wieczność... Quote
Cambel&Megi Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Justys95 napisał(a):U mnie nie wiem czy jest nawet jeden pies z rod....a no jest! Mojego sąsiada :eviltong: Wczoraj rano przyszedł mi SMS, że wygrałam coś z konkursu MP! :multi: Tyle, że nie mam jak im podesłać adresu, bo na koncie 0 zł. :roll: Jak myślicie - ile mogą czekać na adres? Bo na pewno nie wieczność... Wrrr ja wyslałam 2 sms-y i nic! :eviltong: Quote
Kinia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja też wygrałam:) Ale nie wiem co...ciekawe kiedy przyjdzie;) Quote
Bewarka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Wrrr ja wyslałam 2 sms-y i nic! :eviltong: A widzisz :diabloti: DuDziaczek napisał(a):Hm... ja bym biegla po karte! A ja nie biegnę, bo daleko...zresztą wpierw to ja muszę od taty kase wydoić, bo w tej chwili mam 3 zł...:roll: Quote
Aarionne Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 W PP jest teraz duzy konkurs sms-owy, z supernagrodami http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=368&od=&id_a=947 Tutaj każdy ma szanse na wygraną przez cały miesiąc :) Quote
Cambel&Megi Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 W MP też tak pisali! Ja już więcej nie wysyłam. :eviltong: Quote
Aarionne Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cambel&Megi napisał(a):W MP też tak pisali! Ja już więcej nie wysyłam. :eviltong: W MP był kto pierwszy ten lepszy, a w PP liczy się czas wysłania drugiego SMS-a. Fakt, tu trzeba wysłać 2, ale są większe szanse na wygraną niż w MP... Ja w takich konkursach SMS-owych kiedyś wygrałam dmuchany fotel, innym razem zestaw kosmetyków. Żeby wygrać trzeba grać :evil_lol: Quote
bernena Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 JA tez coś wygrałam w MP albo flexi albo szampon z bayera albo albo wyciczke do Sztokcholmu xD. Normalnie pierwszy raz w zyciu cos wygrałam! Quote
DuDziaczek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 kurcze a ja nigdy nie sle smsów bo mi kasy szkoda i tak nidy nie starcza :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cekinka13* napisał(a):Ja wysłałam 3 SMS-y i nic!! :eviltong: Ja wysłałam kiedyś z 5-6 SMS-ów i nic nie było, a jak ostatnio wysłałam 2 to tak. :cool3: Kinia napisał(a):Ja też wygrałam:) Ale nie wiem co...ciekawe kiedy przyjdzie;)Ja też w sumie nie wiem co, bo nie pamiętam :eviltong: Będzie większa niespodzianka. :grins: Quote
kamilka91 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Kinia napisał(a):Ja albo zabawke albo wycieczke w sumie to żadna róznica :evil_lol: Quote
kasia14 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zapraszam, archiwalne wydania MOjego Psa ;) http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111881 Quote
Cockermaniaczka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tez cos wygralam:multi:Tylko nie mam pojecia co bo wyslalam 4 smsy:lol: Mam prawdopodobienstwo na: wycieczka do Kazimierza Dolnego Gammolen Ekspres do kawy i ostatniej rzeczy wlasnie nie pamietam:shake:Chyba kosmetyki ale nie wiem juz sama:shake: Jestem ciekawa kiedy przysla nagrody:multi::p Quote
Skibka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 A ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam ale to może dlatego że nie wysyłałam smsów.. :evil_lol: ale teraz wysłałam sms na konkurs pies.pl i może będę miała szczęście :roll: Quote
Bewarka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Tez cos wygralam:multi:Tylko nie mam pojecia co bo wyslalam 4 smsy:lol: Mam prawdopodobienstwo na: wycieczka do Kazimierza Dolnego Gammolen Ekspres do kawy i ostatniej rzeczy wlasnie nie pamietam:shake:Chyba kosmetyki ale nie wiem juz sama:shake: Jestem ciekawa kiedy przysla nagrody:multi::pAha, a ja dziś sprawdziłam i wygrałam: książke "Psy stróżujące", szampon, Gammolen lub perfumy dla kobiet...a coś mi świtało, że wysłałam 2 SMS-y :oops: EDIT:A teraz sprawdziłam i...wysłałam 4 SMSy, ale z błędnymi odpowiedziami, więc wysłałam jeszcze jeden, ale z dobrą :splat: I w ten sposób straciłam ok. 12zł na tę nagrodę :oops: Quote
baffi2 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 a moja Nelly jest na zdjęciu w MP:cool3: tam gdzie pisze o akcji pod ambasadą. Quote
Recommended Posts