Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nera- napisał(a):
No to rowniez mnie zdziwilo. Chyba te Megaplakaty daja swoje ;) Pozatym Tollery no to napewno wiecej osob zakupi ;)

Czy ja wiem? Jeszcze mało tolleromaniaków w Polsce, ale szybko przybywają nowi. Myślę, że to kwestia okładki, a wiele osób właśnie przez nią ocenia zawartość gazetki :eviltong:

Posted

U mnie nie wiem czy jest nawet jeden pies z rod....a no jest! Mojego sąsiada :eviltong:

Wczoraj rano przyszedł mi SMS, że wygrałam coś z konkursu MP! :multi: Tyle, że nie mam jak im podesłać adresu, bo na koncie 0 zł. :roll: Jak myślicie - ile mogą czekać na adres? Bo na pewno nie wieczność...

Posted

Justys95 napisał(a):
U mnie nie wiem czy jest nawet jeden pies z rod....a no jest! Mojego sąsiada :eviltong:

Wczoraj rano przyszedł mi SMS, że wygrałam coś z konkursu MP! :multi: Tyle, że nie mam jak im podesłać adresu, bo na koncie 0 zł. :roll: Jak myślicie - ile mogą czekać na adres? Bo na pewno nie wieczność...

Wrrr ja wyslałam 2 sms-y i nic! :eviltong:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Wrrr ja wyslałam 2 sms-y i nic! :eviltong:

A widzisz :diabloti:
DuDziaczek napisał(a):
Hm... ja bym biegla po karte!

A ja nie biegnę, bo daleko...zresztą wpierw to ja muszę od taty kase wydoić, bo w tej chwili mam 3 zł...:roll:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
W MP też tak pisali! Ja już więcej nie wysyłam. :eviltong:

W MP był kto pierwszy ten lepszy, a w PP liczy się czas wysłania drugiego SMS-a. Fakt, tu trzeba wysłać 2, ale są większe szanse na wygraną niż w MP...
Ja w takich konkursach SMS-owych kiedyś wygrałam dmuchany fotel, innym razem zestaw kosmetyków. Żeby wygrać trzeba grać :evil_lol:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Ja wysłałam 3 SMS-y i nic!! :eviltong:

Ja wysłałam kiedyś z 5-6 SMS-ów i nic nie było, a jak ostatnio wysłałam 2 to tak. :cool3:
Kinia napisał(a):
Ja też wygrałam:) Ale nie wiem co...ciekawe kiedy przyjdzie;)
Ja też w sumie nie wiem co, bo nie pamiętam :eviltong: Będzie większa niespodzianka. :grins:

Posted

Tez cos wygralam:multi:Tylko nie mam pojecia co bo wyslalam 4 smsy:lol:
Mam prawdopodobienstwo na:
wycieczka do Kazimierza Dolnego
Gammolen
Ekspres do kawy
i ostatniej rzeczy wlasnie nie pamietam:shake:Chyba kosmetyki ale nie wiem juz sama:shake:

Jestem ciekawa kiedy przysla nagrody:multi::p

Posted

A ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam ale to może dlatego że nie wysyłałam smsów.. :evil_lol:
ale teraz wysłałam sms na konkurs pies.pl i może będę miała szczęście :roll:

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Tez cos wygralam:multi:Tylko nie mam pojecia co bo wyslalam 4 smsy:lol:
Mam prawdopodobienstwo na:
wycieczka do Kazimierza Dolnego
Gammolen
Ekspres do kawy
i ostatniej rzeczy wlasnie nie pamietam:shake:Chyba kosmetyki ale nie wiem juz sama:shake:

Jestem ciekawa kiedy przysla nagrody:multi::p
Aha, a ja dziś sprawdziłam i wygrałam: książke "Psy stróżujące", szampon, Gammolen lub perfumy dla kobiet...a coś mi świtało, że wysłałam 2 SMS-y :oops:

EDIT:A teraz sprawdziłam i...wysłałam 4 SMSy, ale z błędnymi odpowiedziami, więc wysłałam jeszcze jeden, ale z dobrą :splat: I w ten sposób straciłam ok. 12zł na tę nagrodę :oops: