Cyraneczka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Albo pokazac np znajomym jakas rase ktora sie interesuja:eviltong: To bedzie musiał długo czekać na skompletowanie wszystkich ras :evil_lol:. A zanim to sie stanie, to segregator-teczka się rozleci :) Ale spoko, dobrze, że wogóle coś dali. Quote
Bewarka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cyraneczka napisał(a): Ale spoko, dobrze, że wogóle coś dali. Taa...za nasze ciężko zarobione piniądze :evilbat: Numer mi się spodobał, do segregatora mogłabym się przyczepić, ale nie jest znów najgorszy...;) Quote
ewelinka_m Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jak na teczkę za free to może być :megagrin: ale za to podoba mi się prezent do prenumeraty i chyba wreszcie sobie ją zamówię Quote
grrrond Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 właśnie, prenumerata.... kiedyś nie było przypadkiem prezentu jak się przedłuża :razz:? nie wiem jakoś mnie ta książka mniej interesuje... Quote
DuDziaczek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Przedluzajac o rok dostajesz hm... "łosia:roll:" czy renifera trixie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (nie wiem nie znam sie:evil_lol:) A ja mam juz 2 takie :loveu::loveu::loveu: jeden bez uszka i roga :cool3: A 2 jeszcze nie dany psu! mamy zamiar kolekcjonowac! :lol::lol::lol: Quote
Lunatico Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wreszcie mam nowy numer! :multi: Na razie tylko go przeglądnęłam, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wydaje mi się dużo lepszy niż poprzedni numer. A ten ich ,,segregator" to nawet niezły :lol: ciekawe, czy po miesiącu dalej będzie tak ładnie wyglądać... Quote
Rottie Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dzisiaj kupiłam nowy nr. Nie spodziewałam się niczego dobrego po tym "segregatorze" wcześniej czytając Wasze wypowiedzi, ale nie podejrzewałam, że ten dodatek jest taką porażką :lol: Sama gazetka niczego sobie :thumbs: Quote
Aarionne Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 DuDziaczek napisał(a):Przedluzajac o rok dostajesz hm... "łosia:roll:" czy renifera trixie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (nie wiem nie znam sie:evil_lol:) Właśnie, to jakies dziwne. Przedłużając prenumeratę w PP dostaje się normalny prezent dla prenumeratorów, który był w ostatnim numerze, a w MP takim szajsem się wyręczają... Quote
grrrond Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Aarionne napisał(a):Właśnie, to jakies dziwne. Przedłużając prenumeratę w PP dostaje się normalny prezent dla prenumeratorów, który był w ostatnim numerze, a w MP takim szajsem się wyręczają... A, to znaczy, że jak wykupię prenumeratę - przedłużę o rok, to dostanę tylko to łosioreniferowe zwierzę, a książki już nie? Myślałam, że normalnie prezent, a zabawka tak gratis ... :roll: Quote
Coffee&Nera Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Oni to sa cwani. Tylko dla tych pierwszych prenumeratow sa takie super gadzety a dla przedłuzajacych wielkie NIC. Quote
Cekinka13* Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No to nie przedłużajcie, a zamówcie nową.:evil_lol: Quote
Cekinka13* Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 I zamówcie na dane osobowe np. taty, z kim tam mieszkacie... Quote
Coffee&Nera Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Niezdziwie sie jak to nic nieda bo przeciez maja twoje dane stare z poprzedniej prenumeraty Quote
ewelinka_m Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 grrrond napisał(a):A, to znaczy, że jak wykupię prenumeratę - przedłużę o rok, to dostanę tylko to łosioreniferowe zwierzę, a książki już nie? Myślałam, że normalnie prezent, a zabawka tak gratis ... :roll: dostaniesz obie rzeczy, poza tym nie wiem czy ten gratis z zabawką jeszcze funkcjonuje bo nic o nim nie wspominają. ja wielokrotnie prenumerowałam na rok, potem po skończeniu ponownie zamawiam i zawsze dostaje książkę czy co tam akurat dają do prenumeraty. :roll: w razie wątpliwości można zawsze do nich napisać czy zadzwonić. Quote
Lolan Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ooo jaka fajna ksiazka xD a sobie zaprenumeruje:diabloti: hehe ;D hej Nera a jakby ci sie powiedzmy skonczyla prenumerata i odrazu byś nie zaprenumerowala tylko kupila sobie 1 numer w kosku, a potem dopiero dalabys ta prenumerate, to dostaniesz prezent, tak jak kazdy ? :cool3: Quote
JustynaJK Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Nera- napisał(a):Co ciekawego dokladniej w samej gazecie ;) fajny artykuł o podhalanach pracujących w Stanach Quote
DuDziaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Aarionne napisał(a):Właśnie, to jakies dziwne. Przedłużając prenumeratę w PP dostaje się normalny prezent dla prenumeratorów, który był w ostatnim numerze, a w MP takim szajsem się wyręczają... Tj. ten los jest takim dodatkiem :cool3: Oprocz tego ja dostalam np. Gammolen, ktory byl "normalnym" prezentem.:lol: Quote
Rottie Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Nera- napisał(a):Co ciekawego dokladniej w samej gazecie ;) Podoba mi się nowy dział "Wybitni hodowcy o...", z niecierpliwością czekam na artykuł o ONKach. Zastanawia mnie jak hodowcy ocenią polskie owczarki. Artykuł o podhalanach, asystentach osób niepełnosprawnych też niczego sobie :p Wielkie poszanowanie dla redakcji za "Życie na trzech łapach". Quote
kasia14 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 mam pytanie. Zaprenumerowałam ( po raz pierwszy) MP, miał być prezent ( bodajże film, nie jest pewna co było w 200 wydaniu) a przysłali tylko gazete, bez prezentu, jedynie z dodatkiem do wielkiej ksiegi psów, która była w tym numerze... do kogo musze sie zgłosić z tym problemem? redakcji? czy sobie darować...? Quote
ewelinka_m Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 kasia14 napisał(a):mam pytanie. Zaprenumerowałam ( po raz pierwszy) MP, miał być prezent ( bodajże film, nie jest pewna co było w 200 wydaniu) a przysłali tylko gazete, bez prezentu, jedynie z dodatkiem do wielkiej ksiegi psów, która była w tym numerze... do kogo musze sie zgłosić z tym problemem? redakcji? czy sobie darować...? Prezent do prenumeraty nie wysyłają razem z gazetą tylko w osobnej przesyłce ;) poczekaj jeszcze nie długo powinien dojść. Quote
kasia14 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Bardzo dziękuje, w takim razie czekam cierpliwie :) Quote
kamilka91 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dzisiaj mama mi przywiezie MP, bo się zgapiłam i nie kupiłam w piątek, i już nigdzie nie było... gorzej jak w Tajnym Źródle MP też nie będzie :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jak chodze po kioskach to po 10 MP lezy i nikt niekupuje :P Quote
Aarionne Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nera- napisał(a):Jak chodze po kioskach to po 10 MP lezy i nikt niekupuje :P Fakt, też to zauważyłam, a PP znika w oka mgnieniu :lol: Quote
Recommended Posts