Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Albo pokazac np znajomym jakas rase ktora sie interesuja:eviltong:

To bedzie musiał długo czekać na skompletowanie wszystkich ras :evil_lol:. A zanim to sie stanie, to segregator-teczka się rozleci :)

Ale spoko, dobrze, że wogóle coś dali.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyraneczka napisał(a):

Ale spoko, dobrze, że wogóle coś dali.

Taa...za nasze ciężko zarobione piniądze :evilbat:

Numer mi się spodobał, do segregatora mogłabym się przyczepić, ale nie jest znów najgorszy...;)

Posted

Przedluzajac o rok dostajesz hm... "łosia:roll:" czy renifera trixie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
(nie wiem nie znam sie:evil_lol:)

A ja mam juz 2 takie :loveu::loveu::loveu:
jeden bez uszka i roga :cool3:
A 2 jeszcze nie dany psu! mamy zamiar kolekcjonowac! :lol::lol::lol:

Posted

Wreszcie mam nowy numer! :multi:
Na razie tylko go przeglądnęłam, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wydaje mi się dużo lepszy niż poprzedni numer. A ten ich ,,segregator" to nawet niezły :lol: ciekawe, czy po miesiącu dalej będzie tak ładnie wyglądać...

Posted

Dzisiaj kupiłam nowy nr. Nie spodziewałam się niczego dobrego po tym "segregatorze" wcześniej czytając Wasze wypowiedzi, ale nie podejrzewałam, że ten dodatek jest taką porażką :lol: Sama gazetka niczego sobie :thumbs:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Przedluzajac o rok dostajesz hm... "łosia:roll:" czy renifera trixie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
(nie wiem nie znam sie:evil_lol:)

Właśnie, to jakies dziwne. Przedłużając prenumeratę w PP dostaje się normalny prezent dla prenumeratorów, który był w ostatnim numerze, a w MP takim szajsem się wyręczają...

Posted

Aarionne napisał(a):
Właśnie, to jakies dziwne. Przedłużając prenumeratę w PP dostaje się normalny prezent dla prenumeratorów, który był w ostatnim numerze, a w MP takim szajsem się wyręczają...

A, to znaczy, że jak wykupię prenumeratę - przedłużę o rok, to dostanę tylko to łosioreniferowe zwierzę, a książki już nie? Myślałam, że normalnie prezent, a zabawka tak gratis ... :roll:

Posted

grrrond napisał(a):
A, to znaczy, że jak wykupię prenumeratę - przedłużę o rok, to dostanę tylko to łosioreniferowe zwierzę, a książki już nie? Myślałam, że normalnie prezent, a zabawka tak gratis ... :roll:

dostaniesz obie rzeczy, poza tym nie wiem czy ten gratis z zabawką jeszcze funkcjonuje bo nic o nim nie wspominają.

ja wielokrotnie prenumerowałam na rok, potem po skończeniu ponownie zamawiam i zawsze dostaje książkę czy co tam akurat dają do prenumeraty. :roll:
w razie wątpliwości można zawsze do nich napisać czy zadzwonić.

Posted

ooo jaka fajna ksiazka xD a sobie zaprenumeruje:diabloti:

hehe ;D

hej Nera a jakby ci sie powiedzmy skonczyla prenumerata i odrazu byś nie zaprenumerowala tylko kupila sobie 1 numer w kosku, a potem dopiero dalabys ta prenumerate, to dostaniesz prezent, tak jak kazdy ? :cool3:

Posted

Aarionne napisał(a):

Tj. ten los jest takim dodatkiem :cool3:
Oprocz tego ja dostalam np. Gammolen, ktory byl "normalnym" prezentem.:lol:

Posted

Nera- napisał(a):
Co ciekawego dokladniej w samej gazecie ;)

Podoba mi się nowy dział "Wybitni hodowcy o...", z niecierpliwością czekam na artykuł o ONKach. Zastanawia mnie jak hodowcy ocenią polskie owczarki. Artykuł o podhalanach, asystentach osób niepełnosprawnych też niczego sobie :p Wielkie poszanowanie dla redakcji za "Życie na trzech łapach".

Posted

mam pytanie. Zaprenumerowałam ( po raz pierwszy) MP, miał być prezent ( bodajże film, nie jest pewna co było w 200 wydaniu) a przysłali tylko gazete, bez prezentu, jedynie z dodatkiem do wielkiej ksiegi psów, która była w tym numerze... do kogo musze sie zgłosić z tym problemem? redakcji? czy sobie darować...?

Posted

kasia14 napisał(a):
mam pytanie. Zaprenumerowałam ( po raz pierwszy) MP, miał być prezent ( bodajże film, nie jest pewna co było w 200 wydaniu) a przysłali tylko gazete, bez prezentu, jedynie z dodatkiem do wielkiej ksiegi psów, która była w tym numerze... do kogo musze sie zgłosić z tym problemem? redakcji? czy sobie darować...?

Prezent do prenumeraty nie wysyłają razem z gazetą tylko w osobnej przesyłce ;) poczekaj jeszcze nie długo powinien dojść.