Kinia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Zapomniałam kupić:( Musze lecieć do kiosku znowu... Quote
Cambel&Megi Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Właśnie przyniosłam do domu, nowa szata graficzna okropna...jak dla mnie wogóle nieczytelna. Quote
Rottie Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cambel: tak samo jak dla mnie ;) Gazetkę rzeczywiście szybko się czyta.. nawet nie zauważyłam, kiedy doszłam do połowy :roll: Mimo wszystko lekturka taka "lekka" i dobra szczególnie po dłuuugim spacerze. Tylko ta Wielka Księga Psów.. pomysł wogóle mi nie leży. Plakatów się wyzbyli, bo wszyscy je krytykowali :evil_lol: :lol: Quote
ewelinka_m Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 mi nowa szata graficzna się podoba, jak dla mnie jest czytelnie i przejrzyście. Co do plakatów przecież jest plakat co prawda nie duży :razz: zresztą nigdy na plakat uwagi zbytniej nie zwracałam, w końcu nie kupuje gazety dla plakatu i zdjęć a dla wiadomości jakie gazeta nam oferuję. wielka ksiega psów toż to to samo co było tylko pod inną nazwą i jako dodatek do wkładania do segregatora, coby wszystko mieć alfabetycznie i nie przekopywać się przez stos gazet. gratulacje dla naszej Eri za kolejną wygranie w konkursie jak wam się podobam :multi: Quote
Cambel&Megi Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ewelinka_m napisał(a): gratulacje dla naszej Eri za kolejną wygranie w konkursie jak wam się podobam :multi: I ja gratuluję, a także Magdzie_drakkar, bo i jej zdjęcie się ukazało... Quote
Bewarka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jak dla mnie nowa szata graficzna nie jest konieczna - przyzwyczaiłam się do tamtej i teraz dziwnie mi się czyta MP. Fajnie, że dodali 8 stron - tyle, że tego nie czuć. :eviltong: Ogólnie...właściwie...no źle nie jest! :) Gdyby jeszcze te kupony mi się przydały...jak na razie mam kilka groszy w portfelu, więc nic nie kupię dla psa :cool3: Quote
Rottie Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Justys95 napisał(a):Fajnie, że dodali 8 stron - tyle, że tego nie czuć. :eviltong: Mam dziwne wrażenie, że to jest 8 stron reklam :roll: Quote
shangri_la Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jak dla mnie szata ok tylko ze... hmm albo przez ta ilosc bialego albo naprawde artykuly sa krotsze... jak narazie przeczytalam tylko "zanim kupisz... "o labradorze i rozczarowalam sie, niestety nie akzdy ma talent do pisania z humorem o wadach rasy a juz myslalam ze caly cykl bedzie rownie zabawny co pierwsze 3? ehhh pozdrawiam Quote
bellatriks Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kupiłam dzisiaj jak szłam na angielski, schowałam do torby i.. zapomniałam:oops: Wieczorem przejrzę ;) Quote
KaRa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja ogólnie jestem na nie,za dużo reklam za mało treści. Quote
Bzikowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja jeszcze nie mam nowego nr ale szata graficzna generalnie mi powiewa ;) Jeśli to prawda, ze nie ma plakatów - ja się cieszę, wkurzały mnie. A o co chodzi z tą ksiażeczką "Miejsca przyjazne psom" ? Jest dołączona do numeru? Jak Wam się podoba? Quote
Coffee&Nera Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Miejsca przyjazne psom to bardziej juz oplaca sie kupowac CALA ksiakze pt. Polska na czterech łapach Quote
Magot Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nowa szata graficzna MP nie przypadła mi zbytnio do gustu:shake: Po co te kropeczki, wszystko jest jakieś takie białe, miało być teraz bardziej hmm... nowocześnie?:roll: Cambel&Megi napisał(a):I ja gratuluję, a także Magdzie_drakkar, bo i jej zdjęcie się ukazało... Dziękuje:) Quote
Kinia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ja również gratuluję! MP mi się bardzo podoba... chociaż faktycznia jakoś szybciej się czyta... Quote
Aarionne Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kinia napisał(a):Ja również gratuluję! MP mi się bardzo podoba... chociaż faktycznia jakoś szybciej się czyta... Szybciej się czyta, bo jest mniej tekstu... Wcześniej artykuł miał dwie strony i teraz też ma dwie, ale dodatkowo ma większe przerwy między linijkami... no to chyba jasne, że artykuły są krótsze... Quote
Daga&Maks Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 mi nowa szata graficzna nawet się podoba.Tylko że mniej treści jakoś jest :shake: Ale gazeta pierwszy raz doszła mi niewygnieciona :lol: Quote
bellatriks Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jak zobaczyłam tę nową szatę graficzną, to aż odłożyłam gazetę i najpierw przejrzałam PP:evil_lol::oops: Pogubiłam się już w spisie treści. Nie mieli chyba czym zapełnić gazety, to spis rozłożyli na dwie strony...:shake: Czcionka też mi się nie podoba... Interlinii nawet nie skomentuję. Ale najbardziej mnie wkurza przerywanie artykułów reklamami... jak w telewizji po prostu:diabloti: Dobrze, że chociaż kartkę w gazecie mogę przełożyć kiedy chcę i nie muszę swojego odczekać:diabloti: Quote
Cekinka13* Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 No i zakupiłam gazetkę...:cool3: Ta nowa szata graficzna jest moim zdaniem niezaciekawa, dużo więcej wolnego miejsca jest, z czego zrobili te dodatkowe 8 stron :lol:. Czcionka to porażka. Za dużo reklam. Ale plusem jest to, że nie ma tych plakatów ras :eviltong:, i podoba mi się rozszerzona wersia 'miejsca przyjazne psom 2008' ;) Quote
DuDziaczek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 bellatriks napisał(a):Dobrze, że chociaż kartkę w gazecie mogę przełożyć kiedy chcę i nie muszę swojego odczekać:diabloti: Dobrze napisane :razz: Cekinka13* napisał(a):i podoba mi się rozszerzona wersia 'miejsca przyjazne psom 2008' ;) niestety nie do wszystkich hoteli ktore wypisali przyjmuja z psami :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 DuDziaczek napisał(a): niestety nie do wszystkich hoteli ktore wypisali przyjmuja z psami :eviltong: np gdzie? :cool1: co do reklam fakt faktem trochę ich się wydaje sporo może to też i przez kupony rabatowe, które zajmują trochę miejsca, chociaż generalnie pokażcie mi gazetę w której nie ma reklam :diabloti: Bzikowa książeczka dołączona do numeru ;) w wakacje była podobna tylko ta obecna jest poszerzona o wiecej dostępnych miejsc Quote
DuDziaczek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 W wakacje ksiazeczce taka wlasnie dalam mojej kol. bo sie wybierala z psem nad morze :cool3: Obdzwonila kilka hoteli i w bodajze 2 odmowiono jej przyjecia. W 1 czepili sie ze to dobek :cool1:. Nie wiem teraz co to za hotele byly a i ona pewnie nie wiem w koncu kawalek czasu temu bylo :eviltong: Ale jak tylko ja spotkam to sie zapytam :cool3: A ja znam taka w ktorej nie ma reklam :cool1: U cioci na wsi wydaja taka ze zwyklego papieru do drukarki :cool3: Quote
polciuaa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dudziaczek-mialam podobnie. Koleżanka chciala pojechac z psem nad morze i mieszkac w hotelu,ale odmowili jej przyjecia bo to podobno `agresywna rasa`. Co najśmieszniejsze był to zwykły sznaucer olbrzymi.:roll: Głupota ludzka nie zna granic. Quote
Rottie Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 bellatriks napisał(a):Pogubiłam się już w spisie treści. Nie mieli chyba czym zapełnić gazety, to spis rozłożyli na dwie strony...:shake: I jeszcze przerwali reklamami :shake: :lol: Bardzo podobały mi się atykuły o psich "hybrydach" ras. Miło, lekko się je czytało. Quote
Daga&Maks Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 mnie też wkurza jak artykuły są przerywane reklamami.Dobra niech dają te reklamy,bo muszą się z czegoś utrzymać ale nie mogą tych wszystkich reklam dać np.na końcu gazety :angryy: Quote
Recommended Posts