Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel: tak samo jak dla mnie ;)
Gazetkę rzeczywiście szybko się czyta.. nawet nie zauważyłam, kiedy doszłam do połowy :roll: Mimo wszystko lekturka taka "lekka" i dobra szczególnie po dłuuugim spacerze. Tylko ta Wielka Księga Psów.. pomysł wogóle mi nie leży. Plakatów się wyzbyli, bo wszyscy je krytykowali :evil_lol: :lol:

Posted

mi nowa szata graficzna się podoba, jak dla mnie jest czytelnie i przejrzyście.
Co do plakatów przecież jest plakat co prawda nie duży :razz:
zresztą nigdy na plakat uwagi zbytniej nie zwracałam, w końcu nie kupuje gazety dla plakatu i zdjęć a dla wiadomości jakie gazeta nam oferuję.
wielka ksiega psów toż to to samo co było tylko pod inną nazwą i jako dodatek do wkładania do segregatora, coby wszystko mieć alfabetycznie i nie przekopywać się przez stos gazet.

gratulacje dla naszej Eri za kolejną wygranie w konkursie jak wam się podobam :multi:

Posted

Jak dla mnie nowa szata graficzna nie jest konieczna - przyzwyczaiłam się do tamtej i teraz dziwnie mi się czyta MP. Fajnie, że dodali 8 stron - tyle, że tego nie czuć. :eviltong: Ogólnie...właściwie...no źle nie jest! :) Gdyby jeszcze te kupony mi się przydały...jak na razie mam kilka groszy w portfelu, więc nic nie kupię dla psa :cool3:

Posted

jak dla mnie szata ok tylko ze... hmm albo przez ta ilosc bialego albo naprawde artykuly sa krotsze...
jak narazie przeczytalam tylko "zanim kupisz... "o labradorze i rozczarowalam sie, niestety nie akzdy ma talent do pisania z humorem o wadach rasy a juz myslalam ze caly cykl bedzie rownie zabawny co pierwsze 3? ehhh

pozdrawiam

Posted

Ja jeszcze nie mam nowego nr ale szata graficzna generalnie mi powiewa ;) Jeśli to prawda, ze nie ma plakatów - ja się cieszę, wkurzały mnie.

A o co chodzi z tą ksiażeczką "Miejsca przyjazne psom" ? Jest dołączona do numeru? Jak Wam się podoba?

Posted

Nowa szata graficzna MP nie przypadła mi zbytnio do gustu:shake: Po co te kropeczki, wszystko jest jakieś takie białe, miało być teraz bardziej hmm... nowocześnie?:roll:

Cambel&Megi napisał(a):
I ja gratuluję, a także Magdzie_drakkar, bo i jej zdjęcie się ukazało...

Dziękuje:)

Posted

Kinia napisał(a):
Ja również gratuluję!
MP mi się bardzo podoba... chociaż faktycznia jakoś szybciej się czyta...

Szybciej się czyta, bo jest mniej tekstu... Wcześniej artykuł miał dwie strony i teraz też ma dwie, ale dodatkowo ma większe przerwy między linijkami... no to chyba jasne, że artykuły są krótsze...

Posted

Jak zobaczyłam tę nową szatę graficzną, to aż odłożyłam gazetę i najpierw przejrzałam PP:evil_lol::oops:

Pogubiłam się już w spisie treści. Nie mieli chyba czym zapełnić gazety, to spis rozłożyli na dwie strony...:shake:
Czcionka też mi się nie podoba... Interlinii nawet nie skomentuję.
Ale najbardziej mnie wkurza przerywanie artykułów reklamami... jak w telewizji po prostu:diabloti: Dobrze, że chociaż kartkę w gazecie mogę przełożyć kiedy chcę i nie muszę swojego odczekać:diabloti:

Posted

No i zakupiłam gazetkę...:cool3:

Ta nowa szata graficzna jest moim zdaniem niezaciekawa, dużo więcej wolnego miejsca jest, z czego zrobili te dodatkowe 8 stron :lol:. Czcionka to porażka. Za dużo reklam. Ale plusem jest to, że nie ma tych plakatów ras :eviltong:, i podoba mi się rozszerzona wersia 'miejsca przyjazne psom 2008' ;)

Posted

bellatriks napisał(a):
Dobrze, że chociaż kartkę w gazecie mogę przełożyć kiedy chcę i nie muszę swojego odczekać:diabloti:

Dobrze napisane :razz:

Cekinka13* napisał(a):
i podoba mi się rozszerzona wersia 'miejsca przyjazne psom 2008' ;)

niestety nie do wszystkich hoteli ktore wypisali przyjmuja z psami :eviltong:

Posted

DuDziaczek napisał(a):

niestety nie do wszystkich hoteli ktore wypisali przyjmuja z psami :eviltong:

np gdzie? :cool1:

co do reklam fakt faktem trochę ich się wydaje sporo może to też i przez kupony rabatowe, które zajmują trochę miejsca, chociaż generalnie pokażcie mi gazetę w której nie ma reklam :diabloti:

Bzikowa książeczka dołączona do numeru ;) w wakacje była podobna tylko ta obecna jest poszerzona o wiecej dostępnych miejsc

Posted

W wakacje ksiazeczce taka wlasnie dalam mojej kol. bo sie wybierala z psem nad morze :cool3:
Obdzwonila kilka hoteli i w bodajze 2 odmowiono jej przyjecia. W 1 czepili sie ze to dobek :cool1:.
Nie wiem teraz co to za hotele byly a i ona pewnie nie wiem w koncu kawalek czasu temu bylo :eviltong: Ale jak tylko ja spotkam to sie zapytam :cool3:

A ja znam taka w ktorej nie ma reklam :cool1: U cioci na wsi wydaja taka ze zwyklego papieru do drukarki :cool3:

Posted

Dudziaczek-mialam podobnie. Koleżanka chciala pojechac z psem nad morze i mieszkac w hotelu,ale odmowili jej przyjecia bo to podobno `agresywna rasa`. Co najśmieszniejsze był to zwykły sznaucer olbrzymi.:roll:
Głupota ludzka nie zna granic.

Posted

bellatriks napisał(a):
Pogubiłam się już w spisie treści. Nie mieli chyba czym zapełnić gazety, to spis rozłożyli na dwie strony...:shake:

I jeszcze przerwali reklamami :shake: :lol:

Bardzo podobały mi się atykuły o psich "hybrydach" ras. Miło, lekko się je czytało.

Posted

mnie też wkurza jak artykuły są przerywane reklamami.Dobra niech dają te reklamy,bo muszą się z czegoś utrzymać ale nie mogą tych wszystkich reklam dać np.na końcu gazety :angryy: