BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 a moze mi ktos napisac co ciekawego jest w tym numerze ? :P bo jeszcze nie kupilam Quote
Daga&Maks Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Toffuś napisał(a):Hej! Właśnie kiedy przeczytałam, że do kwietniowego numeru będzie płyta z fitnessem trochę się zdziwiłam...Nie wiem dlaczego postanowili dodać do gazety o psach coś co może pomogłaby ludziom zgubić zbędne kilogramy ... Chyba, że wykorzystali tajny tok myślenia polegający na tym, że jeśli pan będzie w dobrej kondycji to będzie mógł z psem biegać na dłuższe spacery :P Pozdrawiam. No właśnie :evil_lol: Często jest tak że właściciel gruby to co psu będzie żałował jedzenia.A jak schudnie to będzi chciał żeby pies wyglądał tak samo:lol: Quote
shangri_la Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 a ja juz myslalam ze do prenumeraty zapomnieli dodac :evil_lol: Daga & Maks napisał(a):może jednak stwierdzili że fitness nie ma nic do psów :roll: napewno przeczytali nasz watek i zrezygnowali :diabloti: EDIT: i wogole jestem bardzo zawiedziona bo nie ma artykulu z serii "zanim kupisz..." bez sensu wyszly tylko 2 i koniec... juz do nich napisalam maila w tej sprawie, przeciez te artykuly byly swietne. pozdrawiam Quote
BlackSheWolf Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 no i kto mi powie wreszcie co ciekawego jest w tym numerze ?? :D bo nei wiem czy kupowac ;p Quote
Agnes B. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 shangri_la napisał(a):i wogole jestem bardzo zawiedziona bo nie ma artykulu z serii "zanim kupisz..." bez sensu wyszly tylko 2 i koniec... juz do nich napisalam maila w tej sprawie, przeciez te artykuly byly swietne. pozdrawiam Policz strony:eviltong: Jest artykuł. O sznaucerach średnich autorstwa Pauliny Łukaszewskiej:razz: Swoją drogą świetny:evil_lol: Quote
shangri_la Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Agnes B. napisał(a):Policz strony:eviltong: Jest artykuł. O sznaucerach średnich autorstwa Pauliny Łukaszewskiej:razz: Swoją drogą świetny:evil_lol: rzeczywiscie jest tylko u mnie sklejony to dlatego nie znalazlam :mad: a wertowalam pismo chyba 3 razy pozukujac artykulu :evil_lol:, sam artkul fajny ale kurcze zaczynam sie wkurzac na "jakosc" prenumeraty a raczej jej brak... co rusz dostaje pogneicione pismo jakies wybrakowane i posklejace, nic dziwnego ze w prenumeracie "tylko 4 zl" grrrr pozdrawiam Quote
Conik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja też już mam kwietniowy numer z prenumeraty,jednak mój pies wciąż czeka na obiecaną zabawkę :mad: Czy ktoś czekał ponad miesiąc??? :roll: Quote
shangri_la Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ja czekam na ta zabawke petstages czyli 2 miesiace juz... pozdrawiam Quote
Daga&Maks Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 shangri_la napisał(a): sam artkul fajny ale kurcze zaczynam sie wkurzac na "jakosc" prenumeraty a raczej jej brak... co rusz dostaje pogneicione pismo jakies wybrakowane i posklejace, nic dziwnego ze w prenumeracie "tylko 4 zl" grrrr mnie też już powoli wkurza jakość prenumeraty :angryy: Ciąle pogniecione plakaty wpół wyrwane.Pewnie jak wysyłają do kiosków gazety to te pogniecione odkładają na bok żeby nam wysłać:angryy: Quote
tylko psy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 a ja tym razem dostałam gazetę w dobrym stanie:) Quote
shangri_la Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ha przyszedl dzisiaj prezent do prenumeraty- zabawka petstage i dostalam ta pilke ze sznurkami ( a losowo mozna bylo jeszcze taka poduszeczke podgrzewana czy cos takiego) zaraz lecimy wyprobowac na dwoerze. no czyli 2 miesiace i prezent przyszedl ;) dlugo... pozdrawiam Quote
Elitesse Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 czy ktos moglby mi zeskanowac artykul o sznaucerach srednich i wyslac go meilem ? :modla: Quote
Iza. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ja moge ale wieczorem albo dopiero jutro, no chyba, że ktoś wczesniej wysle ;) Quote
Lunatico Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Hahaha! I wreszcie mam! :multi: Zdjęcie rasy miesiąca jak zawsze złej jakości, ale co tam. Fajny pomysł mają z tymi radami profesora Azora. Nieźle się zapowiada :cool3: A za miesiąc będzie 200 numer. Nawet nie wiedziałam, że już ich tak dużo było :crazyeye: nowa szata graficzna będzie, choć jak dla mnie mogli starą zostawić. Quote
Bewarka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Nie ma płyty! Chamstwo w biały dzień! :diabloti: Ale ogólnie numer nie jest zły. :) Quote
ewelinka_m Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Elitesse']czy ktos moglby mi zeskanowac artykul o sznaucerach srednich i wyslac go meilem ? :modla:[/quote] Elitesse wyślij mi meila na pw ;) co do prenumeraty może to po prostu wina poczty jest? :roll: Quote
Joy106 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Tak, wina poczty raczej. Przez parę miesięcy nie dostałam jednego, dwóch numerów. A jak już doszły to jeden był dwa razy wysłany :lol: Quote
Angie_ Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Hmm w kiosku jak kupowałam nic nie wiedzieli o płycie!! I kupiłam bez:( Quote
Chianti Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ej właśnie!! Wiedziałam, że czegoś brakuje, ale nie wiedziałam czego! Wrrrr... to dlatego tak mama patrzała na tą gazetę i czekała, bo obiecałam jej dać tą płytę :diabloti: miał na niej być fitness czy coś. A czy ktoś ma tą płytę czy po prostu się "rozmyślili" w daniu jej jako dodatek? Quote
Prowansja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Mi na tej płycie nie zależało, bo była bez sensu, ale skoro obiecali to powinni dać. Ja się poczułam oszukana... Wiem, to może duże słowa, ale jak inaczej to nazwać? Piszą cos i się nie wywiazują - tak się nie robi... Quote
Daga&Maks Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No właśnie.Chyba pisali o tej płycie dla 'ozdoby' Quote
Lunatico Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja płyty też nie miałam. Ale może w końcu zdecydowali się jej nie dawać... :lol: Quote
Bzikowa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 A ja nie wiem o czym mówicie. Kupiłam kwietniowy nr w Kolporterze i żaden egzemplarz nie miał żadnej płyty, co więcej - w gazecie (na okładce) nie ma nic nt temat więc to nie jest tak, że nas oszukują i sprzedają bez dodatku. Quote
Lunatico Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Znaczy w marcowym numerze pisali, że w kwietniowym będzie płyta ,,Fitness dla każdego". Ale chyba w końcu jej nie dali, jak nikt nie miał w gazecie... Quote
Bewarka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 I tak źle, i tak nie dobrze...:diabloti: Ale powinno być z płytą i już! :mad: :p Quote
Recommended Posts