Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toffuś napisał(a):
Hej!
Właśnie kiedy przeczytałam, że do kwietniowego numeru będzie płyta z fitnessem trochę się zdziwiłam...Nie wiem dlaczego postanowili dodać do gazety o psach coś co może pomogłaby ludziom zgubić zbędne kilogramy ... Chyba, że wykorzystali tajny tok myślenia polegający na tym, że jeśli pan będzie w dobrej kondycji to będzie mógł z psem biegać na dłuższe spacery :P
Pozdrawiam.

No właśnie :evil_lol: Często jest tak że właściciel gruby to co psu będzie żałował jedzenia.A jak schudnie to będzi chciał żeby pies wyglądał tak samo:lol:

Posted

a ja juz myslalam ze do prenumeraty zapomnieli dodac :evil_lol:

Daga & Maks napisał(a):
może jednak stwierdzili że fitness nie ma nic do psów :roll:

napewno przeczytali nasz watek i zrezygnowali :diabloti:
EDIT: i wogole jestem bardzo zawiedziona bo nie ma artykulu z serii "zanim kupisz..." bez sensu wyszly tylko 2 i koniec... juz do nich napisalam maila w tej sprawie, przeciez te artykuly byly swietne.
pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
i wogole jestem bardzo zawiedziona bo nie ma artykulu z serii "zanim kupisz..." bez sensu wyszly tylko 2 i koniec... juz do nich napisalam maila w tej sprawie, przeciez te artykuly byly swietne.
pozdrawiam

Policz strony:eviltong: Jest artykuł. O sznaucerach średnich autorstwa Pauliny Łukaszewskiej:razz: Swoją drogą świetny:evil_lol:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Policz strony:eviltong: Jest artykuł. O sznaucerach średnich autorstwa Pauliny Łukaszewskiej:razz: Swoją drogą świetny:evil_lol:

rzeczywiscie jest tylko u mnie sklejony to dlatego nie znalazlam :mad: a wertowalam pismo chyba 3 razy pozukujac artykulu :evil_lol:,
sam artkul fajny ale kurcze zaczynam sie wkurzac na "jakosc" prenumeraty a raczej jej brak... co rusz dostaje pogneicione pismo jakies wybrakowane i posklejace, nic dziwnego ze w prenumeracie "tylko 4 zl" grrrr

pozdrawiam

Posted

Ja też już mam kwietniowy numer z prenumeraty,jednak mój pies wciąż czeka na obiecaną zabawkę :mad: Czy ktoś czekał ponad miesiąc??? :roll:

Posted

shangri_la napisał(a):

sam artkul fajny ale kurcze zaczynam sie wkurzac na "jakosc" prenumeraty a raczej jej brak... co rusz dostaje pogneicione pismo jakies wybrakowane i posklejace, nic dziwnego ze w prenumeracie "tylko 4 zl" grrrr

mnie też już powoli wkurza jakość prenumeraty :angryy: Ciąle pogniecione plakaty wpół wyrwane.Pewnie jak wysyłają do kiosków gazety to te pogniecione odkładają na bok żeby nam wysłać:angryy:

Posted

ha przyszedl dzisiaj prezent do prenumeraty- zabawka petstage i dostalam ta pilke ze sznurkami ( a losowo mozna bylo jeszcze taka poduszeczke podgrzewana czy cos takiego) zaraz lecimy wyprobowac na dwoerze. no czyli 2 miesiace i prezent przyszedl ;) dlugo...

pozdrawiam

Posted

Hahaha! I wreszcie mam! :multi:
Zdjęcie rasy miesiąca jak zawsze złej jakości, ale co tam.
Fajny pomysł mają z tymi radami profesora Azora. Nieźle się zapowiada :cool3:
A za miesiąc będzie 200 numer. Nawet nie wiedziałam, że już ich tak dużo było :crazyeye: nowa szata graficzna będzie, choć jak dla mnie mogli starą zostawić.

Posted

[quote name='Elitesse']czy ktos moglby mi zeskanowac artykul o sznaucerach srednich i wyslac go meilem ? :modla:[/quote]
Elitesse wyślij mi meila na pw ;)

co do prenumeraty może to po prostu wina poczty jest? :roll:

Posted

Ej właśnie!! Wiedziałam, że czegoś brakuje, ale nie wiedziałam czego! Wrrrr... to dlatego tak mama patrzała na tą gazetę i czekała, bo obiecałam jej dać tą płytę :diabloti: miał na niej być fitness czy coś. A czy ktoś ma tą płytę czy po prostu się "rozmyślili" w daniu jej jako dodatek?

Posted

Mi na tej płycie nie zależało, bo była bez sensu, ale skoro obiecali to powinni dać. Ja się poczułam oszukana... Wiem, to może duże słowa, ale jak inaczej to nazwać? Piszą cos i się nie wywiazują - tak się nie robi...

Posted

A ja nie wiem o czym mówicie. Kupiłam kwietniowy nr w Kolporterze i żaden egzemplarz nie miał żadnej płyty, co więcej - w gazecie (na okładce) nie ma nic nt temat więc to nie jest tak, że nas oszukują i sprzedają bez dodatku.