baffi2 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a co ? chcesz kupić :evil_lol::evil_lol: nie no cena ma być normalna (naszczęście) pytam z ciekawości, bo jeśli cena się nie zmieni to nie mam nic przeciwko tym płytom:eviltong: Quote
bellatriks Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A ja mam - bo nie mam co z nimi zrobić. :diabloti: Walają mi się teraz po biurku, bo do szafki z filmami ich nie dam, nie, nie, nie. Żadne fitnessy nie będą leżały koło Władcy Pierścieni:mad: Quote
JustynaJK Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 a ja kupiłam z płytką "w 80 dni dookoła świata" Quote
Agnes B. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dziękuję za namiary telefoniczne w sprawie gratisów do prenumerat:loveu: Przepraszam za poślizg z podziękowaniami (prawie tygodniowy:oops:), ale miałam kocioł... Jeżeli ktoś się niepokoi brakiem książki "Pies i człowiek" dołączanej do prenumeraty to może się trochę uspokoić. MP brakło książek:evil_lol: czekają na dostawę, do połowy marca powinny być już w naszych łapkach:diabloti: Quote
JustynaJK Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 ciekawe kiedy nowy nr będzie,myślałam,że na święta Quote
ewelinka_m Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 JustynaJK napisał(a):ciekawe kiedy nowy nr będzie,myślałam,że na święta w kalendarzu MP pisze, że 26 marca ;) Quote
Lunatico Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 no, a czy tylko mi się tak wydaje, czy w tym miesiącu jakoś późno jest.... Quote
JustynaJK Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 mnie też się wydaje,że jest o tydzień póżńiej Quote
Aarionne Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A "Przyjaciel Pies" w kioskach jest już od środy :) Quote
Lunatico Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 JustynaJK napisał(a):mnie też się wydaje,że jest o tydzień póżńiej ha! no to nie jestem sama :cool3: ciekawe czemu to tak późno... Quote
JustynaJK Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 może będzie grubszy np(chciałabym) Quote
Lunatico Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Aarionne']A "Przyjaciel Pies" w kioskach jest już od środy :) U mnie na osiedlu w żadnym kiosku nie ma PP, a szkoda. może będzie grubszy np(chciałabym) to by było dobre :p Quote
Daga&Maks Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 JustynaJK napisał(a):może będzie grubszy np(chciałabym) przydałoby sie skoro tak późno wychodzi w tym miesiącu Quote
Lunatico Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Mojego Psa? A prenumeratę masz, tak? A to to niesprawiedliwe jest. Albo już jest w kioskach, tylko oni się coś pomylili i złą datę napisali... Quote
Karolajnaxx Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Lunatico napisał(a):Mojego Psa? A prenumeratę masz, tak? A to to niesprawiedliwe jest. Albo już jest w kioskach, tylko oni się coś pomylili i złą datę napisali... Prenumeratę :lol: Tak, Mojego Psa. Quote
Daga&Maks Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 jak mogłaś dostać jak jeszcze nie wyszedł :lying:Ja też mam prenumeratę i nic nie dostałam:placz: Quote
JustynaJK Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 u mnie w kioskach napewno jeszcze nie ma Quote
Agnes B. Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Tez już mam:evil_lol: (prenumerata) i nie ma płyty z fitnessem:crazyeye::roll::lol: Quote
Daga&Maks Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Agnes B. napisał(a):Tez już mam:evil_lol: (prenumerata) i nie ma płyty z fitnessem:crazyeye::roll::lol: może jednak stwierdzili że fitness nie ma nic do psów :roll: Quote
Martyna&Zara Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Hej! Właśnie kiedy przeczytałam, że do kwietniowego numeru będzie płyta z fitnessem trochę się zdziwiłam...Nie wiem dlaczego postanowili dodać do gazety o psach coś co może pomogłaby ludziom zgubić zbędne kilogramy ... Chyba, że wykorzystali tajny tok myślenia polegający na tym, że jeśli pan będzie w dobrej kondycji to będzie mógł z psem biegać na dłuższe spacery :P Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts