bellatriks Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Hej, mam pytanie: czy wszyscy prenumeratorzy otrzymali już najnowszy numer? Bo mnie się chyba właśnie skończyła prenumerata - nie jestem pewna, bo w MP niestety do ostatniego nr nie dodają o tym informacji.:cool1: Quote
Agnes B. Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad: Quote
Mokka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 shangri_la napisał(a):mi sie wydaje ze ten NUTRI_DENT to dawne greenies tylko zmienili nazwe po tym jak sie psy po tym pochorowaly w USA... I tak powstają plotki :roll: Psy się nie pochorowały, była nagonka na greenies, ale ostatnio jakoś przycichło. Quote
baffi2 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki? Rozumiem, jeśli to byłby fitness dla psów :evil_lol: eh, jak chcę coś o fitness, to kupuję o tym gazetę, a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki. Dokładnie:shake: Przecież to gazeta o psach więc po co np. Film "W 80 dni dookoła świata" albo płyta fitness :cool1: Mogliby np. dać próbkę karmy albo obroze albo cos innego dla psow Quote
shangri_la Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Mokka']I tak powstają plotki :roll: Psy się nie pochorowały, była nagonka na greenies, ale ostatnio jakoś przycichło. no byla nagonka i jakos greenies juz nie ma w sklepach za to pojawilo sie nutri dent, wiec jestem ciekawa a jakbys przeczytala uwaznie watek to w kolejnym poscie napisalam ja nic che nic sugerowac to sa tylko moje przypuszczenia bo produkt jak ijego opakowanie jest ludzaco podobne oraz jeszcze ten dystrybutor, trzebaby porownac opakowania radze przed zabraniem glosu uwaznie przesledzic CALY watek pozdrowienia Quote
eska87 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Agnes B. napisał(a):Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad: Ja zamawiałam prenumeratę w połowie grudnia, a prezentu też jeszcze nie dostałam :shake: Tylko, że ja miałam dostać jakiś psi szampon, a nie książkę. :shake: Quote
Daga&Maks Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ja też zamawiałam prenumerate w połowie grudnia i prezent już dawno dostałam. Ale nierozumiem po co dają takie filmy skoro to jest gazeta o psach.Czyli powinni też dawać prezenty związane z psami:shake: Quote
ewelinka_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Agnes B. napisał(a):Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad: ja jak zamawiałam w zeszłym roku dostałam od razu :roll: po jakimś tygodniu-dwóch od złożenia zamówienia na prenumeratę.. a próbowałaś dzwonić? do mnie kiedyś nie doszła książka od nich zaginęła na poczcie... Quote
eska87 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja szczerze mówiąc nawet za bardzo nie wiem, gdzie zadzwonić :oops: Quote
ewelinka_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 spróbuj pod ten numer: 0226060547 ;) Quote
BlackSheWolf Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki? Rozumiem, jeśli to byłby fitness dla psów :evil_lol: eh, jak chcę coś o fitness, to kupuję o tym gazetę, a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki. ja sądze, że jeśli ludzie mają psa to mają dużo spacerków i ruchu więc po co im fitness ? :evil_lol: Quote
eska87 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='ewelinka_m']spróbuj pod ten numer: 0226060547 ;) Ok, dzięki jutro spróbuję :) ja sądze, że jeśli ludzie mają psa to mają dużo spacerków i ruchu więc po co im fitness ? Może chcą, żebyśmy czerpali inspirację z tych płyt? :evil_lol: Pomysły na nowe ćwiczenia z psiakami ;) Quote
ewelinka_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 eska87 napisał(a):Ok, dzięki jutro spróbuję :) nie wiem czy jutro pracują :razz: ale zawsze spróbować można, ewentualnie w poniedziałek powodzenia ;) Quote
eska87 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Też się nad tym zastanawiałam, ale stwierdziłam, że spróbuję, a jak się nie uda to w poniedziałek ;) Quote
bellatriks Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 bellatriks napisał(a):Hej, mam pytanie: czy wszyscy prenumeratorzy otrzymali już najnowszy numer? Bo mnie się chyba właśnie skończyła prenumerata - nie jestem pewna, bo w MP niestety do ostatniego nr nie dodają o tym informacji.:cool1: Ja się po cichu przypomnę...:roll: Bo w razie czego nie chciałąbym żeby MP dla mnie zabrakło;) Quote
Bewarka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A ja się tam cieszę z tego filmu. Mam b.małą kolekcję płyt to przynajmniej coś niecoś dojdzie...a kto na tytuły patrzeć będzie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mokka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 shangri_la napisał(a):no byla nagonka i jakos greenies juz nie ma w sklepach A ja niedawno jeszcze kupiłam... Quote
eska87 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mokka napisał(a):A ja niedawno jeszcze kupiłam... :evil_lol: Wyprzedają zapasy ;) A tak serio: ile ja bym dała za to, żeby wiedzieć, czy tego typu informacje jak sprawa z Greenies są prawdziwe :roll: No, ale cóż pomarzyć można ;) I znowu dziś zapomniałam zadzwonić i zapytać o ten prezent :oops: Quote
Ejka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki? Rozumiem, jeśli to byłby fitness dla psów :evil_lol: eh, jak chcę coś o fitness, to kupuję o tym gazetę, a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki. Ja to sie czuję traktowana jak jakiś zsyp na śmiecie :angryy:, mam wrażenie, że MP czyści w ten sposób magazyny i uważa, że może nam wcisnąć największy kit, i że będziemy skakać z radości no bo przecież dali nam gratis film. Mogliby dać chociaż wybór - kupujesz z dodatkiem lub bez. A następnym razem dadzą szkołę pływania...pieskiem :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Justys95 napisał(a):A ja się tam cieszę z tego filmu. Mam b.małą kolekcję płyt to przynajmniej coś niecoś dojdzie...a kto na tytuły patrzeć będzie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taaa... :cool3: przychodzi ktos zobaczyc i pozyczyc plyte ty mu wyjmujesz a tu same fitness.. joga... karate :evil_lol: a wszystko z MP :cool3: Quote
Agnieszka K. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 BlackSheWolf napisał(a):taaa... :cool3: przychodzi ktos zobaczyc i pozyczyc plyte ty mu wyjmujesz a tu same fitness.. joga... karate :evil_lol: a wszystko z MP :cool3: który uczy, jak sie bronic przed agresywnym obcym psem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 a cena z tym fitness jest chyba taka sama jak normalna cena MP? Quote
Daga&Maks Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 baffi2 napisał(a):a cena z tym fitness jest chyba taka sama jak normalna cena MP? pisze że ma być w cenie okładkowej,czyli raczej cena będzie taka sama Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 baffi2 napisał(a):a cena z tym fitness jest chyba taka sama jak normalna cena MP? a co ? chcesz kupić :evil_lol::evil_lol: nie no cena ma być normalna (naszczęście) Quote
Bewarka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nie no...chodzi tylko o to, że moja najlepsza przyjaciółka od niedawna chodzi 2 razy w tyg. na aerobik...jak dostanę płytę powiem, że ja gorsza nie jestem i też ćwiczę, ale !!! indywidualnie z trenerem :evil_lol: ......Małą czarną kluchą :evil_lol: Quote
Recommended Posts