Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, mam pytanie:
czy wszyscy prenumeratorzy otrzymali już najnowszy numer?
Bo mnie się chyba właśnie skończyła prenumerata - nie jestem pewna, bo w MP niestety do ostatniego nr nie dodają o tym informacji.:cool1:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad:

Posted

shangri_la napisał(a):
mi sie wydaje ze ten NUTRI_DENT to dawne greenies tylko zmienili nazwe po tym jak sie psy po tym pochorowaly w USA...

I tak powstają plotki :roll:
Psy się nie pochorowały, była nagonka na greenies, ale ostatnio jakoś przycichło.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki?
Rozumiem, jeśli to byłby fitness dla psów :evil_lol:
eh, jak chcę coś o fitness, to kupuję o tym gazetę,
a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki.

Dokładnie:shake: Przecież to gazeta o psach więc po co np. Film "W 80 dni dookoła świata" albo płyta fitness :cool1: Mogliby np. dać próbkę karmy albo obroze albo cos innego dla psow

Posted

[quote name='Mokka']I tak powstają plotki :roll:
Psy się nie pochorowały, była nagonka na greenies, ale ostatnio jakoś przycichło.
no byla nagonka i jakos greenies juz nie ma w sklepach za to pojawilo sie nutri dent, wiec jestem ciekawa a jakbys przeczytala uwaznie watek to w kolejnym poscie napisalam

ja nic che nic sugerowac to sa tylko moje przypuszczenia bo produkt jak ijego opakowanie jest ludzaco podobne oraz jeszcze ten dystrybutor, trzebaby porownac opakowania

radze przed zabraniem glosu uwaznie przesledzic CALY watek
pozdrowienia

Posted

Agnes B. napisał(a):
Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad:

Ja zamawiałam prenumeratę w połowie grudnia, a prezentu też jeszcze nie dostałam :shake: Tylko, że ja miałam dostać jakiś psi szampon, a nie książkę. :shake:

Posted

ja też zamawiałam prenumerate w połowie grudnia i prezent już dawno dostałam.
Ale nierozumiem po co dają takie filmy skoro to jest gazeta o psach.Czyli powinni też dawać prezenty związane z psami:shake:

Posted

Agnes B. napisał(a):

ja jak zamawiałam w zeszłym roku dostałam od razu :roll:
po jakimś tygodniu-dwóch od złożenia zamówienia na prenumeratę..

a próbowałaś dzwonić? do mnie kiedyś nie doszła książka od nich zaginęła na poczcie...

Posted

Cambel&Megi napisał(a):

ja sądze, że jeśli ludzie mają psa to mają dużo spacerków i ruchu więc po co im fitness ? :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinka_m']spróbuj pod ten numer:
0226060547 ;)
Ok, dzięki jutro spróbuję :)

ja sądze, że jeśli ludzie mają psa to mają dużo spacerków i ruchu więc po co im fitness ?

Może chcą, żebyśmy czerpali inspirację z tych płyt? :evil_lol: Pomysły na nowe ćwiczenia z psiakami ;)

Posted

bellatriks napisał(a):
Hej, mam pytanie:
czy wszyscy prenumeratorzy otrzymali już najnowszy numer?
Bo mnie się chyba właśnie skończyła prenumerata - nie jestem pewna, bo w MP niestety do ostatniego nr nie dodają o tym informacji.:cool1:

Ja się po cichu przypomnę...:roll:
Bo w razie czego nie chciałąbym żeby MP dla mnie zabrakło;)

Posted

A ja się tam cieszę z tego filmu. Mam b.małą kolekcję płyt to przynajmniej coś niecoś dojdzie...a kto na tytuły patrzeć będzie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):
A ja niedawno jeszcze kupiłam...

:evil_lol: Wyprzedają zapasy ;)
A tak serio: ile ja bym dała za to, żeby wiedzieć, czy tego typu informacje jak sprawa z Greenies są prawdziwe :roll: No, ale cóż pomarzyć można ;)

I znowu dziś zapomniałam zadzwonić i zapytać o ten prezent :oops:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):

Ja to sie czuję traktowana jak jakiś zsyp na śmiecie :angryy:, mam wrażenie, że MP czyści w ten sposób magazyny i uważa, że może nam wcisnąć największy kit, i że będziemy skakać z radości no bo przecież dali nam gratis film. Mogliby dać chociaż wybór - kupujesz z dodatkiem lub bez.

A następnym razem dadzą szkołę pływania...pieskiem :evil_lol:

Posted

Justys95 napisał(a):
A ja się tam cieszę z tego filmu. Mam b.małą kolekcję płyt to przynajmniej coś niecoś dojdzie...a kto na tytuły patrzeć będzie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

taaa... :cool3:
przychodzi ktos zobaczyc i pozyczyc plyte ty mu wyjmujesz a tu same fitness.. joga... karate :evil_lol: a wszystko z MP :cool3:

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
taaa... :cool3:
przychodzi ktos zobaczyc i pozyczyc plyte ty mu wyjmujesz a tu same fitness.. joga... karate :evil_lol: a wszystko z MP :cool3:

który uczy, jak sie bronic przed agresywnym obcym psem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie no...chodzi tylko o to, że moja najlepsza przyjaciółka od niedawna chodzi 2 razy w tyg. na aerobik...jak dostanę płytę powiem, że ja gorsza nie jestem i też ćwiczę, ale !!! indywidualnie z trenerem :evil_lol: ......Małą czarną kluchą :evil_lol: