Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daga & Maks napisał(a):
Jeszcze mi przysłali taką co strona o owczarku pinerejski była cała wygnieciona:-oByłam w szoku że takie coś mi przysyłają:mad:

Moja też taka jest :roll:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A do mnie moja dotarła na wpół wyrwaną stroną (plakatem) no i okładka ech... A nowa rubryka "Zanim kupisz" jest super! Ciekawe kiedy o yorkach napiszą, bo wtedy pokarzę to mojej koleżance co myśli, że york to do kieszonki itd. A i fajna ta sztuczka "czołgaj się" :eviltong:

Posted

Nowe "Zanim kupisz..." bardzo dobre - oczywiście autorką jest p. Mrzewińska :multi:

Grrrond, też czekam o coś nt. terierów :evilbat: - zwłaszcza tych na pierwszy rzut oka potulnych i grzeczniusich :evilbat: bo białych i puchatych...

Posted

Mam pytanie:oops: Pierwszy raz zaprenumerowałam Mojego Psa. Dziś przyszedł pierwszy prenumerowany numer (lutowy rzecz jasna), moje pytanie: kiedy przyjdzie prezent do prenumeraty?:oops:

Posted

nowy numer z filmem kosztuje 5,40 ;)

ja plakacik mam cały, tylko następna strona o owczarku pirenejskim trochę pognieciona :cool1:

nowe rubryki są świetnym pomysłem, zwłaszcza, że nie piszą tylko jaka to dana rasa jest cudowna ale też umieszczają ich minusy.
Porady behawiorysty też bardzo trafiony pomysł moim zdaniem:lol:

Bzikowa też na to czekam :evil_lol:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Mam pytanie:oops: Pierwszy raz zaprenumerowałam Mojego Psa. Dziś przyszedł pierwszy prenumerowany numer (lutowy rzecz jasna), moje pytanie: kiedy przyjdzie prezent do prenumeraty?:oops:

jak zaprenumerowałam to najpierw przyszła gazeta a prezant gdzieś 2 tygodnie później.

Ale to dziwne bo ja też miałam wpół wyrwany plakat:angryy:

Posted

Agnes: prezent zawsze przychodzi w oddzielnej paczce jakiś czas później. ;)

Ja też miałam nieco pogniecione - przez to, że film był tak debilnie przyklejony. Jak go odrywałam, to aż bałam się, że mi artykuł porozdziera:diabloti:

Posted

Mnie też bardzo podobają się nowe rubryki, poza tym moim zdaniem fajny pomysł z tym fundowaniem karmy przez purinę, jeśli ktoś zdecyduje się na zakup psa jednej z ras, którą polecają :razz: Taki ciekawy bonus ;)
Artykuł o spacerach też ok, w ogóle fajny numer :)
Filmu nie oglądałam i pewnie za szybko nie obejrzę ;)

Posted

Moim zdaniem ten pomysł z fundowaniem karmy jest zły. :roll: Jak ktoś nie ma kasy na karme, to niech psa nie bierze pod dach, o! A jedzenia schroniska bardzo potrzebują...

Posted

Heh :lol: Sądzisz, że poszliby na coś takiego: kup psa proponowanej przez nas rasy, a schronisko otrzyma roczny zapas karmy?
Moim zdaniem nie jest to kierowane do osób, które nie mają kasy na karmę, tylko tak jak już wcześniej napisałam taki mały bonus. W końcu z tego co widać purina z MP współpracuje ;) Nie sądzę też, żeby ktoś zdecydował się na zakup psa za ponad 1000zł (bo tyle na rasowego psa trzeba wydać) i nie miał kasy na karme dla niego :roll:

Posted

Moim zdaniem lepiej by było gdyby ten roczny zapas karmy dawali temu kto przygarnie psa ze schroniska. Bo są tacy ludzie którzy chcą pomóc jakiejś bidzie i przygarnąć ją ze schronu ale boją się że niestarczy im pieniędzy na karmę.

Posted

Justysiu ... gdybym ja otrzymała roczny zapas karmy byłabym bardzo szczęśliwa. I nie oznaczało by to że nie mam kasy na jedzenie dla psa.
Nawet milioner może otrzymać taki bonus. ;)

Ale zgadzam się z Baffi - jedzenie dla psów ze schronu jest bardziej potrzebne.