eska87 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Daga & Maks napisał(a):Jeszcze mi przysłali taką co strona o owczarku pinerejski była cała wygnieciona:-oByłam w szoku że takie coś mi przysyłają:mad: Moja też taka jest :roll: Quote
Chianti Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A do mnie moja dotarła na wpół wyrwaną stroną (plakatem) no i okładka ech... A nowa rubryka "Zanim kupisz" jest super! Ciekawe kiedy o yorkach napiszą, bo wtedy pokarzę to mojej koleżance co myśli, że york to do kieszonki itd. A i fajna ta sztuczka "czołgaj się" :eviltong: Quote
Bewarka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A mi się podobał ten artykuł "Schron jak dom". Może w Polskich (chociażby małych) przytuliskach też kiedyś tak będzie? Quote
baffi2 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 z tego co piszecie wydaje się że fajny nr. :) muszę kupić... a film ciekawy? Quote
Karolajnaxx Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 U mnie też był wpół wyrwany plakat... :razz: Quote
tylko psy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Karolajnaxx napisał(a):U mnie też był wpół wyrwany plakat... :razz: I u mnie... Quote
BlackSheWolf Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a mi podoba się pomysł z nową rubryką: ZANIM KUPISZ nareszcie ktoś pomyślał i zamiast tylko o zaletach pisać, piszą też o wadach danych ras ;) Quote
grrrond Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 tylko psy napisał(a):I u mnie... u mnie też... cóż rubryka zanim kupisz jest bardzo dobra, tylko czekam aż napiszą o prawidzej naturze terierów :diabloti: Quote
Bzikowa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Nowe "Zanim kupisz..." bardzo dobre - oczywiście autorką jest p. Mrzewińska :multi: Grrrond, też czekam o coś nt. terierów :evilbat: - zwłaszcza tych na pierwszy rzut oka potulnych i grzeczniusich :evilbat: bo białych i puchatych... Quote
DuDziaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Mi sie b.podoba o agresji i zanim kupisz.. a mnie doszla cala i zdrowa :loveu::loveu: gazetka rzecz jasna :cool3: Quote
baffi2 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 byłam dziś w 3 kioskach i w żadnym nie było MP :angryy: Quote
Agnes B. Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Mam pytanie:oops: Pierwszy raz zaprenumerowałam Mojego Psa. Dziś przyszedł pierwszy prenumerowany numer (lutowy rzecz jasna), moje pytanie: kiedy przyjdzie prezent do prenumeraty?:oops: Quote
Koma Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nie wiecie czy nowy numer ma podwyższoną cenę ze względu na ten dołączony film? Quote
ewelinka_m Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 nowy numer z filmem kosztuje 5,40 ;) ja plakacik mam cały, tylko następna strona o owczarku pirenejskim trochę pognieciona :cool1: nowe rubryki są świetnym pomysłem, zwłaszcza, że nie piszą tylko jaka to dana rasa jest cudowna ale też umieszczają ich minusy. Porady behawiorysty też bardzo trafiony pomysł moim zdaniem:lol: Bzikowa też na to czekam :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Agnes B. napisał(a):Mam pytanie:oops: Pierwszy raz zaprenumerowałam Mojego Psa. Dziś przyszedł pierwszy prenumerowany numer (lutowy rzecz jasna), moje pytanie: kiedy przyjdzie prezent do prenumeraty?:oops: jak zaprenumerowałam to najpierw przyszła gazeta a prezant gdzieś 2 tygodnie później. Ale to dziwne bo ja też miałam wpół wyrwany plakat:angryy: Quote
Aarionne Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Widocznie MP nie troszczy się o prenumeratorów... Nie wiem, bo nie prenumeruję... Quote
bellatriks Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Agnes: prezent zawsze przychodzi w oddzielnej paczce jakiś czas później. ;) Ja też miałam nieco pogniecione - przez to, że film był tak debilnie przyklejony. Jak go odrywałam, to aż bałam się, że mi artykuł porozdziera:diabloti: Quote
Agnes B. Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Daga & Maks i bellatriks dzięki:loveu: U mnie wyrwane dwie strony... Ale to przez film... Swoją drogą - mogli go przylutować, na to samo by wyszło:evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A i fajny jest tez ten artykul o tym schronisku :roll: ewelinka moze i u nas kanape na dzialke wstawic :razz: Quote
eska87 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mnie też bardzo podobają się nowe rubryki, poza tym moim zdaniem fajny pomysł z tym fundowaniem karmy przez purinę, jeśli ktoś zdecyduje się na zakup psa jednej z ras, którą polecają :razz: Taki ciekawy bonus ;) Artykuł o spacerach też ok, w ogóle fajny numer :) Filmu nie oglądałam i pewnie za szybko nie obejrzę ;) Quote
Bewarka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Moim zdaniem ten pomysł z fundowaniem karmy jest zły. :roll: Jak ktoś nie ma kasy na karme, to niech psa nie bierze pod dach, o! A jedzenia schroniska bardzo potrzebują... Quote
eska87 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Heh :lol: Sądzisz, że poszliby na coś takiego: kup psa proponowanej przez nas rasy, a schronisko otrzyma roczny zapas karmy? Moim zdaniem nie jest to kierowane do osób, które nie mają kasy na karmę, tylko tak jak już wcześniej napisałam taki mały bonus. W końcu z tego co widać purina z MP współpracuje ;) Nie sądzę też, żeby ktoś zdecydował się na zakup psa za ponad 1000zł (bo tyle na rasowego psa trzeba wydać) i nie miał kasy na karme dla niego :roll: Quote
baffi2 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Moim zdaniem lepiej by było gdyby ten roczny zapas karmy dawali temu kto przygarnie psa ze schroniska. Bo są tacy ludzie którzy chcą pomóc jakiejś bidzie i przygarnąć ją ze schronu ale boją się że niestarczy im pieniędzy na karmę. Quote
Inkaa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Justysiu ... gdybym ja otrzymała roczny zapas karmy byłabym bardzo szczęśliwa. I nie oznaczało by to że nie mam kasy na jedzenie dla psa. Nawet milioner może otrzymać taki bonus. ;) Ale zgadzam się z Baffi - jedzenie dla psów ze schronu jest bardziej potrzebne. Quote
Recommended Posts