Coffee&Nera Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No własnie ja tez sie nad tym zastanawiam- jedynie co do temat o Huskych mnie imponuje... Quote
Ejka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 To niech Ci nie "imponuje" ;) Standard, w sumie ze dwie strony tekstu, takie bla bla o rasie, najwięcej historii i jak zwykle nieostre psy na plakacie. Dla zupełnego nowicjusza informacje ciekawe ale mi zawsze brakuje jakiś bardziej rozbudowanych historii i stanowczo za mało jest zdjęć. Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A Ejka moglabys mi podac z jakiej hodowli zdjecia? Raczej kogo wybrali tym razem... Co do dla nowicjusza- to juz sobie podaruje kupno ;) Chyba bym byla za bardzo oczytana w tej sprawie... A jaki plakat? Mogłabys go opisac Quote
Ejka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Pod artykułem dziękują za pomoc hodowli Fortunatus, Ewy i Agnieszki Stolarskich. A na plakacie są trzy psy skierowane do obiektywu przodem/lekko skos, od lewej mniejszy szary, w środku duży czarny i po prawej mniejszy (chyba sunia) lekko brązowy. Zdjecie fajne tylko chyba popsute w druku bo nieostre i takie szarawe. Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Też czasem tak mam .. że czytam Mojego Psa i czytam i myśle "Jejj, przecież ja to wszystko już wiem.." Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Popieram... jak sie juz od jakiegos czasu pasjonuje rasą to to co piszą w gazetach to tak jakby- Powtórka materiału który juz sie zna Quote
Cambel&Megi Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Wiadomo przecież, że w gazetach jest raczej ogólnikowo napisane, dla typowego laika. O każdej rasie można napisać wielostronnicową książkę, a redakcja raczej nie może poświęcić pół gazety na opis rasy. Quote
Kinia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A ja mam takie pytanie ile płaciliście za poprzedni numer MP? Quote
Coffee&Nera Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 8.90 bo był z płytą DVD z jakims filmem o psiaku ;) Quote
eska87 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Słuchajcie, a kiedy oni przysyłają ten prezent do prenumeraty? Bo mnie już drugi numer z 6cio miesięcznej przyszedł, a prezentu nie widać. :razz: Quote
Kinia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 8,90 tak? Bo ja dałam 18,90 a potem w domu sie kapłam ze coś nie tak... dzięki jak dzisiaj będe kupować nowy to sie nie dam oszukać... Quote
baffi2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 K&M napisał(a):8,90 tak? Bo ja dałam 18,90 a potem w domu sie kapłam ze coś nie tak... dzięki jak dzisiaj będe kupować nowy to sie nie dam oszukać... 18;90 ? :-o Na gazecie zawsze jest podana cena tylko małym druczkiem /przy kodzie kreskowym/ Quote
grrrond Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 K&M napisał(a):8,90 tak? Bo ja dałam 18,90 a potem w domu sie kapłam ze coś nie tak... dzięki jak dzisiaj będe kupować nowy to sie nie dam oszukać... Ale Cię oskubali... :shake: Quote
Waxy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jaka rasa będzie w następnym numerze? Pytanie dla tych co mają już ten nowy numer :razz: Quote
Bewarka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Waxy:Gryfonik brukselski i belgijski. Fajnie, że gazeta była w tej samej cenie (z filmem) co bez :D I podobał mi się artykuł o owczarku pirenejskim :) PS:A u mnie plakat jest w miare ładny. Lepszy zresztą niż normalnie dają w MP :cool3: Quote
bellatriks Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Wow, przyszedł do mnie dzisiaj MP (zadziwiająco wcześnie:diabloti:). Jeszcze nie miałam czasu przeczytać;) Quote
eska87 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Bellatrix, po jakim czasie dostałaś prezent za prenumeratę? Quote
bellatriks Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 eska87 napisał(a):Bellatrix, po jakim czasie dostałaś prezent za prenumeratę? Przyznam, że teraz to już nie pamiętam, ale chyba z miesiąc, może dwa miesiące po pierwszym numerze..? Z tym, że i tak nie był mi do niczego potrzebny (bo to był jakiś preparat dla psów). ;) Może napisz do nich maila z zapytaniem co z tym prezentem? :cool3: Quote
eska87 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ech, ostatnio do nich 4 razy pisałam, bo nie wiedziałam, czy przyślą mi styczniowy numer, gdyż zamówiłam prenumeratę tuż przed tym jak miał się ukazać w kioskach. Oczywiście nie odpisali, a gazeta po 2 tygodniach przyszła :roll: Dlatego poczekam jeszcze trochę i jak coś to dopiero tedy napiszę. Quote
tylko psy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 bellatriks napisał(a):Przyznam, że teraz to już nie pamiętam, ale chyba z miesiąc, może dwa miesiące po pierwszym numerze..? Z tym, że i tak nie był mi do niczego potrzebny (bo to był jakiś preparat dla psów). ;) ja dostałam jakeś półtora miesiąca po pierwszym numerze;) Quote
shangri_la Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 nie straszcie bo wlasnie dzisiaj zamowilam prenumerate :cool1: ciekawe czy wszsytko bedzie ok ;) aaa i wogole starsznie mi sie podoba nowy cykla "zanim kupisz..." extra naprawde, wreszcie pokazuja wady a nie tylko zachwycaja sie nad zaletami danej rasy :cool3: pozdrawiam Quote
tylko psy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 a mnie sie podoba ta nowa rubryka o agresji:) Quote
Daga&Maks Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 wczoraj dostałam gazetę.Dziwnie wcześnie bo zawsze dostawałam po ponad tygodniu od pojawienia się gazety w kioskach.Jeszcze mi przysłali taką co strona o owczarku pinerejski była cała wygnieciona:-oByłam w szoku że takie coś mi przysyłają:mad:ale podoba mi sie nowa rubryka "zanim kupisz...",ta o agresji też jest fajna.Tylko już nie ma rubryki bechawiorysta radzi,a bardzo mi sie podobała:-( Quote
Recommended Posts