Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To niech Ci nie "imponuje" ;) Standard, w sumie ze dwie strony tekstu, takie bla bla o rasie, najwięcej historii i jak zwykle nieostre psy na plakacie. Dla zupełnego nowicjusza informacje ciekawe ale mi zawsze brakuje jakiś bardziej rozbudowanych historii i stanowczo za mało jest zdjęć.

Posted

A Ejka moglabys mi podac z jakiej hodowli zdjecia? Raczej kogo wybrali tym razem... Co do dla nowicjusza- to juz sobie podaruje kupno ;) Chyba bym byla za bardzo oczytana w tej sprawie... A jaki plakat? Mogłabys go opisac

Posted

Pod artykułem dziękują za pomoc hodowli Fortunatus, Ewy i Agnieszki Stolarskich. A na plakacie są trzy psy skierowane do obiektywu przodem/lekko skos, od lewej mniejszy szary, w środku duży czarny i po prawej mniejszy (chyba sunia) lekko brązowy. Zdjecie fajne tylko chyba popsute w druku bo nieostre i takie szarawe.

Posted

Wiadomo przecież, że w gazetach jest raczej ogólnikowo napisane, dla typowego laika.
O każdej rasie można napisać wielostronnicową książkę, a redakcja raczej nie może poświęcić pół gazety na opis rasy.

Posted

K&M napisał(a):
8,90 tak? Bo ja dałam 18,90 a potem w domu sie kapłam ze coś nie tak... dzięki jak dzisiaj będe kupować nowy to sie nie dam oszukać...

18;90 ? :-o
Na gazecie zawsze jest podana cena tylko małym druczkiem /przy kodzie kreskowym/

Posted

K&M napisał(a):
8,90 tak? Bo ja dałam 18,90 a potem w domu sie kapłam ze coś nie tak... dzięki jak dzisiaj będe kupować nowy to sie nie dam oszukać...

Ale Cię oskubali... :shake:

Posted

Waxy:Gryfonik brukselski i belgijski.

Fajnie, że gazeta była w tej samej cenie (z filmem) co bez :D I podobał mi się artykuł o owczarku pirenejskim :)

PS:A u mnie plakat jest w miare ładny. Lepszy zresztą niż normalnie dają w MP :cool3:

Posted

eska87 napisał(a):
Bellatrix, po jakim czasie dostałaś prezent za prenumeratę?

Przyznam, że teraz to już nie pamiętam, ale chyba z miesiąc, może dwa miesiące po pierwszym numerze..? Z tym, że i tak nie był mi do niczego potrzebny (bo to był jakiś preparat dla psów). ;)

Może napisz do nich maila z zapytaniem co z tym prezentem? :cool3:

Posted

ech, ostatnio do nich 4 razy pisałam, bo nie wiedziałam, czy przyślą mi styczniowy numer, gdyż zamówiłam prenumeratę tuż przed tym jak miał się ukazać w kioskach. Oczywiście nie odpisali, a gazeta po 2 tygodniach przyszła :roll:
Dlatego poczekam jeszcze trochę i jak coś to dopiero tedy napiszę.

Posted

bellatriks napisał(a):
Przyznam, że teraz to już nie pamiętam, ale chyba z miesiąc, może dwa miesiące po pierwszym numerze..? Z tym, że i tak nie był mi do niczego potrzebny (bo to był jakiś preparat dla psów). ;)

ja dostałam jakeś półtora miesiąca po pierwszym numerze;)

Posted

nie straszcie bo wlasnie dzisiaj zamowilam prenumerate :cool1: ciekawe czy wszsytko bedzie ok ;)
aaa i wogole starsznie mi sie podoba nowy cykla "zanim kupisz..." extra naprawde, wreszcie pokazuja wady a nie tylko zachwycaja sie nad zaletami danej rasy :cool3:
pozdrawiam

Posted

wczoraj dostałam gazetę.Dziwnie wcześnie bo zawsze dostawałam po ponad tygodniu od pojawienia się gazety w kioskach.Jeszcze mi przysłali taką co strona o owczarku pinerejski była cała wygnieciona:-oByłam w szoku że takie coś mi przysyłają:mad:ale podoba mi sie nowa rubryka "zanim kupisz...",ta o agresji też jest fajna.Tylko już nie ma rubryki bechawiorysta radzi,a bardzo mi sie podobała:-(