Waxy Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Przepiękne zdjęcia wygrały psy w foto-konkursie, west jest przepiękny :loveu: Filmu jeszcze nie oglądałam. Plakat jest też super :loveu: Quote
Koma Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Enchantress* napisał(a):Podoba mi się również artykuł - Morda na kłódkę Jest taki artykul czy to ja jestem ślepa i go nie widzę? :cool3: Quote
Inkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Koma napisał(a):Jest taki artykul czy to ja jestem ślepa i go nie widzę? :cool3: Morda na kłódkę str.16 ;) Quote
dadiii Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 siwetny folm naprawde bardzo mi sie spodobal nawet mojemu tacie sie spodobalo obejzal od polowy ale do samiutkiego konca :D:D jetem w szoku :D:D Quote
DuDziaczek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A ja gratuluje Pani Mrzewinskiej Za artykul "" Z psem w nowy rok "":lol: Quote
Inkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 DuDziaczek napisał(a):A ja gratuluje Pani Mrzewinskiej Za artykul "" Z psem w nowy rok "":lol: Bardzo był dowciapny. Ale nawet nie wiedziałam kto go napisał. Nie zwraam uwagi na takie szczegóły ;). Quote
Bewarka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A mi tam się średnio podobał...:eviltong: jestem okrutna. :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 hehe mi sie podobal :razz: Szukalam wlasnie artykulu Pani od kiedy dowiedzialam sie ze sie na dogo udziela bom wczesniej tez nie zwracala uwagi na takie drobiazgi :diabloti: Quote
eska87 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 DuDziaczek napisał(a):Mysle ze poczekaj albo napisz maila do nich. Z zapytankiem :cool3: Kurczę oczywiście maila napisałam, ale nie raczyli odpowiedzieć. :angryy: Na razie wybaczam, w końcu jedyny dzień roboczy, w którym mogli go przeczytać to Wigilia. Mam tylko nadzieję, że do końca roku dostanę odpowiedź :roll: Jeśli nie to 2 stycznia dzwonię do nich z pretensjami :roll: Quote
Bzikowa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Mi się strasznie podobał artykuł p. Mrzewińskiej! [jak wszystkie, jestem fan:cool3:] Zresztą rok temu był chyba w numerze styczniowym podobny i naprawdę dzięki niemu troszkę rzeczy zrozumiałam, więc dziękuję serdecznie za niego :loveu: A ja nie piszę smsów z hasłami ;) Ale może czas zacząć no bo przecież żeby wygrać trzeba grać:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 eska87 napisał(a):Kurczę oczywiście maila napisałam, ale nie raczyli odpowiedzieć. :angryy: Na razie wybaczam, w końcu jedyny dzień roboczy, w którym mogli go przeczytać to Wigilia. Mam tylko nadzieję, że do końca roku dostanę odpowiedź :roll: Jeśli nie to 2 stycznia dzwonię do nich z pretensjami :roll: spokojnie oni zawsze odpisują wiem to po sobie, kiedy bym nie napisała zawsze dostaje odp najpóźniej na następny dzień;) tylko teraz święta mamy to pewnie dlatego Quote
eska87 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 A może to zależy do kogo napiszesz? <tzn. wiem, że są święta, ale może i tak powinnam do kogoś innego wysłać tego maila..> Ja napisałam do tej samej osoby, do której wysyłałam potwierdzenie wpłaty.. Czy sądzicie, że powinnam napisać do kogoś innego? Quote
ewelinka_m Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 eska87 napisał(a):A może to zależy do kogo napiszesz? <tzn. wiem, że są święta, ale może i tak powinnam do kogoś innego wysłać tego maila..> Ja napisałam do tej samej osoby, do której wysyłałam potwierdzenie wpłaty.. Czy sądzicie, że powinnam napisać do kogoś innego? na jaki meil wysyłałaś? Quote
eska87 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='ewelinka_m']na jaki meil wysyłałaś? k.klosiewicz@wprost.pl Quote
Dinka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja zamierzam kupić sobie, ale jakoś nie mogę postanowić.... Czy film jest wart oglądnięcia? Mam nadzieję, żr tak, bo już się nastawiłam/.... Zobaczymy... Quote
Ejka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dinka napisał(a):Ja zamierzam kupić sobie, ale jakoś nie mogę postanowić.... Czy film jest wart oglądnięcia? Mam nadzieję, żr tak, bo już się nastawiłam/.... Zobaczymy... Sorki, ze tak późno, wiec pewnie kupiłaś MP ale film jest beznadziejny :(( Quote
Bewarka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ja chciałam sobie zamówić prenumeratę. Poszłam się zapytać taty, a on: -Ale po co?! -No bo taniej jest, fajny prezent dają no i w oógle...nie będę musiała do kiosku latać...-odparłam. On na to -Te kilka groszy mogę ci dać...a jak do kiosku się przejdziesz to ci to nawet na zdrowie wyjdzie. :mad: :mad: :mad: Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A moja mama twierdzi, że wystarczy, że za internet płaci, i gazet mi nie zamierza kupować. No i sama muszę sobie fundować :eviltong: Quote
psiuroszczura Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Mi Mężunio zafundował w zeszłym roku prenumeratę (tylko skiciałam sprawę z prezentem do prenumeraty, (chyba był Flavitol) bo wysłali to paczką a my nie odebralismy awizo i przepadło, dzwoniłam, żeby mi przysłali jeszcze raz ale trzeba było tym razem 3,50 zapłacić za przesyłkę, a z racji tego, że byczo nienawidze chodzić na pocztę (w sumie to zapomniałam iść na tą pocztę), to Flavitol powiedział fu** you" i nie ma drania-ciekawa jestem czy by mi go teraz przysłali...), ale w tym roku to już sama biegam po gazetkę. :) Quote
BlackSheWolf Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 a nie wiecie jaki film będzie w następnym numerze ? Quote
shangri_la Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 podroze z Michaelem Palinem wspoltworca Monty Pythona " w 80 dni doookola swiata" ( 1czesc) pozdrawiam Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ma ktoś może najnowszy Moj Pies? Jest cos ciekawego? A jakie są rasy opisane? Quote
Daga&Maks Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 wprawdzie jeszcze nie mam tego numeru ale na stronie miesięcznika pisze co tam jest.Jest opisany husky i owczarek pirenejski.I artykuły o spacerach,modzie na rasy,zimowej depresji Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jeny jak ktos ma juz to prosilabym o przeskanowanie tematu o Huskych dobrze? Bo w tym miesiac niestety nieuda mi sie kupic gazetki ;) Quote
Recommended Posts