Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
A ja gratuluje Pani Mrzewinskiej Za artykul "" Z psem w nowy rok "":lol:

Bardzo był dowciapny. Ale nawet nie wiedziałam kto go napisał. Nie zwraam uwagi na takie szczegóły ;).

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Mysle ze poczekaj albo napisz maila do nich. Z zapytankiem :cool3:

Kurczę oczywiście maila napisałam, ale nie raczyli odpowiedzieć. :angryy: Na razie wybaczam, w końcu jedyny dzień roboczy, w którym mogli go przeczytać to Wigilia. Mam tylko nadzieję, że do końca roku dostanę odpowiedź :roll: Jeśli nie to 2 stycznia dzwonię do nich z pretensjami :roll:

Posted

Mi się strasznie podobał artykuł p. Mrzewińskiej! [jak wszystkie, jestem fan:cool3:]
Zresztą rok temu był chyba w numerze styczniowym podobny i naprawdę dzięki niemu troszkę rzeczy zrozumiałam, więc dziękuję serdecznie za niego :loveu:

A ja nie piszę smsów z hasłami ;) Ale może czas zacząć no bo przecież żeby wygrać trzeba grać:evil_lol:

Posted

eska87 napisał(a):
Kurczę oczywiście maila napisałam, ale nie raczyli odpowiedzieć. :angryy: Na razie wybaczam, w końcu jedyny dzień roboczy, w którym mogli go przeczytać to Wigilia. Mam tylko nadzieję, że do końca roku dostanę odpowiedź :roll: Jeśli nie to 2 stycznia dzwonię do nich z pretensjami :roll:

spokojnie oni zawsze odpisują wiem to po sobie, kiedy bym nie napisała zawsze dostaje odp najpóźniej na następny dzień;)
tylko teraz święta mamy to pewnie dlatego

Posted

A może to zależy do kogo napiszesz? <tzn. wiem, że są święta, ale może i tak powinnam do kogoś innego wysłać tego maila..> Ja napisałam do tej samej osoby, do której wysyłałam potwierdzenie wpłaty.. Czy sądzicie, że powinnam napisać do kogoś innego?

Posted

eska87 napisał(a):
A może to zależy do kogo napiszesz? <tzn. wiem, że są święta, ale może i tak powinnam do kogoś innego wysłać tego maila..> Ja napisałam do tej samej osoby, do której wysyłałam potwierdzenie wpłaty.. Czy sądzicie, że powinnam napisać do kogoś innego?

na jaki meil wysyłałaś?

Posted

Ja zamierzam kupić sobie, ale jakoś nie mogę postanowić.... Czy film jest wart oglądnięcia?
Mam nadzieję, żr tak, bo już się nastawiłam/.... Zobaczymy...

• 3 weeks later...
Posted

Dinka napisał(a):
Ja zamierzam kupić sobie, ale jakoś nie mogę postanowić.... Czy film jest wart oglądnięcia?
Mam nadzieję, żr tak, bo już się nastawiłam/.... Zobaczymy...

Sorki, ze tak późno, wiec pewnie kupiłaś MP ale film jest beznadziejny :((

Posted

Ja chciałam sobie zamówić prenumeratę. Poszłam się zapytać taty, a on:
-Ale po co?!
-No bo taniej jest, fajny prezent dają no i w oógle...nie będę musiała do kiosku latać...-odparłam. On na to
-Te kilka groszy mogę ci dać...a jak do kiosku się przejdziesz to ci to nawet na zdrowie wyjdzie.

:mad: :mad: :mad:

Posted

Mi Mężunio zafundował w zeszłym roku prenumeratę (tylko skiciałam sprawę z prezentem do prenumeraty, (chyba był Flavitol) bo wysłali to paczką a my nie odebralismy awizo i przepadło, dzwoniłam, żeby mi przysłali jeszcze raz ale trzeba było tym razem 3,50 zapłacić za przesyłkę, a z racji tego, że byczo nienawidze chodzić na pocztę (w sumie to zapomniałam iść na tą pocztę), to Flavitol powiedział fu** you" i nie ma drania-ciekawa jestem czy by mi go teraz przysłali...), ale w tym roku to już sama biegam po gazetkę. :)