Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzieki za gratki :)

Faktycznie te fotomontaze i pionowe miniaturowe postacie psiakow nie lapia za serce - 2007 byl duzo lepszy... i nie mowie tego dlatego ze umieścili w nim Indiego :) hihihihi (welsh corgi cardiganek ode mnie z hod.)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Controversia napisał(a):
dzieki za gratki :)

Faktycznie te fotomontaze i pionowe miniaturowe postacie psiakow nie lapia za serce - 2007 byl duzo lepszy... i nie mowie tego dlatego ze umieścili w nim Indiego :) hihihihi (welsh corgi cardiganek ode mnie z hod.)

Oh, tak, Indi ma super minę na tym kalendarzu (który jeszcze wisi u mnie na ścianie:cool3:)

Posted

Nie podoba mi się ten kalendarz :/ Większość zdjęć taka nienaturalna i nieostra. Muszę jakiś inny kupić, bo z PP mamie dałam :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Podobno w następnym numerze będzie film na DVD jako dodatek ;) - na 100% kupię ten numer.
A co do kalendarza - kupiłam i nawet mi się podoba. W każdym razie wydaje mi się ladniejszy niż ten dołączony w tamtym roku ( wisi u mnie na ścianie ;) )

Posted

Kupiłam już...Na str.60 jest bodajże foto BBety ;)

Minusy ma takie, że nie potrzebnie ta tekturka wielka jest...nie wygodnie było mi nieść z kiosku do domu :cool3: No i w następnym nr też będzie jakiś film...:roll: Ale za to prenumeratę chyba zamówię, bo fajny prezencik :D

Posted

A, w półrocznej hała. Jedno wielkie kłamstwo. Miał być kubek, nie ma nic. Nawet szamponu :angryy::angryy::angryy::angryy: A, z filmem to mogę sobie w kiosku kupić, a to nie żaden prezent do prenumeraty....

Posted

ja tez!
Ogladalam juz film nawet :cool3:
A i ciesze sie ze zostala poruszona spawa tego pseudoartysty..
Tylko strasznie niechecilo mnie to ze policjant wypoweidzial sie ze kupuja psy bez rod. bosa tansze...

Posted

Ja 16.12 wpłaciłam na poczcie pieniądze za prenumeratę i dzień później wysłałam im na maila skan potwierdzenia wpłaty. Zaznaczyłam, że chcę prenumeratę od nr 1/2008
Myślicie, że dostanę już ten numer? Sama nie wiem co powinnam zrobić, może jednak kupić MP w kiosku?:roll:

Posted

Dzięki ;)
Po prostu nie mogę się już doczekać, a nie wiedziałam, czy jest sens pisać maile: po tym jak nie dostałam potwierdzenia po wysłaniu tamtego dowodu, stwierdziłam, że oni pewnie raczej nie odpisują na maile :roll: Ale spróbuję napisać, zwłaszcza, że minął kolejny dzień, a gazetki nie ma :shake:
Chociaż pewnie i tak teraz to odpowiedź dostanę dopiero po świętach..

Posted

Zakupiłam Mojego Psa z filmem. :multi: !

Gazetki nie przeczytałam ale zdążyłam przejrzeć.
Spodobał mi się plebiscyt na psa roku 2007. Na pewno zagłosuje ... i może coś wygram ! Moim faworytem jest numer 6 ( Falo!) i numer 5 ( Ika!).
Podoba mi się również artykuł - Morda na kłódkę.
Zainteresowałam się również '' Castingiem na psa'' i '' Komisarzem Rexem'' .

Mója suczka spróbuje się także nauczyć sztuczek na dwóch łapach opisanych w miesięczniku. ;)

Posted

Enchantress* napisał(a):
Zakupiłam Mojego Psa z filmem. :multi: !

Gazetki nie przeczytałam ale zdążyłam przejrzeć.
Spodobał mi się plebiscyt na psa roku 2007. Na pewno zagłosuje ... i może coś wygram ! Moim faworytem jest numer 6 ( Falo!) i numer 5 ( Ika!).

A moim ulubieńcem jest Ulfi :loveu:

Posted

bellatriks napisał(a):
A moim ulubieńcem jest Ulfi :loveu:

On też jest super :loveu: !
Ogólnie to wszystkie mi się podobają. Ale nagrody za krzyżówki nie mają za fajne. Wolałabym jakąś książkę czy psi gadżet , a nie karmę.

Posted

A mi tam wisi co jest nagrodą w krzyżówce, bo tyle razy wysyłałam SMSe i nic nie wygrałam...więc przestałam :cool3: Co prawda raz ktoś do mnie z zastrzeżonego dzwonił, ale nie zdążyłam odebrać...

Posted

Justys95 napisał(a):
A mi tam wisi co jest nagrodą w krzyżówce, bo tyle razy wysyłałam SMSe i nic nie wygrałam...więc przestałam :cool3: Co prawda raz ktoś do mnie z zastrzeżonego dzwonił, ale nie zdążyłam odebrać...

Nononono ! To na pweno dzwnil Mój Pies z informacją o nagrodzie ! Jestem tego pewna. ;)
Do mnie też raz dzwonił zastrzeny którego nie zdążyłam odebrać ale się z tm pogodziłam . Poza tym wygrałam już ze dwa razy w gazetach z konkursy SMSowego. Ale z MP i PP nigdy.