Bewarka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja też już mam-Marta i Wika z dogo opowiada o Wice w "Sukcesy czytelników"->"Udało nam się" a w konkursie foto jedną z koszulek wygrała masienka :D Quote
baffi2 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Justys95']Ja też już mam-Marta i Wika z dogo opowiada o Wice w "Sukcesy czytelników"->"Udało nam się" a w konkursie foto jedną z koszulek wygrała masienka :D jaki ten świat jest mały...:evil_lol: Quote
Bewarka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 baffi2 napisał(a):jaki ten świat jest mały...:evil_lol: ...raczej "Jaka ta dogomania wielka" :lol: Quote
baffi2 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 też prawda;) chce już poczytać ale do sklepu mi sie nie chce iść:cool1: kto mi przyniesie?:diabloti: Quote
aleb Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 O, już jest kalendarz? :-o Super! Mam nadzieję, że jeszcze będzie w kiosku, bo w zeszłym roku kupiłam ostatni numer :lol: Quote
basia bonnie Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 oo kalendarz jest! ciekawe czy uda mi się jeszcze zapolować :) Quote
DuDziaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No dziefceta poljcie ;) A ja gratuluje takich postepow z Wika :razz::razz: Quote
bellatriks Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 aleb napisał(a):Tzn. że są do wyboru 2 kalendarze? Nie... Jest jeden stojący w PP. Jest ścienny w MP. That's all. ;) Quote
Mudik Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tak,tak 80 stron a ile reklam:-O a jaka nagroda w konkursie Zgadnij jaka rasa Tescowskie suche, no naprawdę zjechali z jakością pod tym względem:-/ Quote
Ejka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 bellatriks napisał(a):Nie... Jest jeden stojący w PP. Jest ścienny w MP. That's all. ;) W PP tez jest wiszacy- duzy i kolorowy, a w MP moim zdaniem poszli na latwizne - kalendarz jest taki sam jak na 2007 tylko zdjecia ma duzo brzydsze i czasem psy wygladaja jak doklejone ? Ale nic, od przybytku glowa nie boli - znajde miejsce i dla niego na scianie ;) Quote
ania K. Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A ja dalej nie mam prenumeraty:shake: Quote
Cambel&Megi Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Już mam! Kalendarz przeboski, szczególnie Wrzesień :loveu::loveu: Mudik napisał(a): a jaka nagroda w konkursie Zgadnij jaka rasa Tescowskie suche, no naprawdę zjechali z jakością pod tym względem:-/ Też na to zróciłam uwagę, żenada..... :shake: Za nic nie dałabym tego psu. Quote
Mudik Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ejka napisał(a):W PP tez jest wiszacy- duzy i kolorowy, a w MP moim zdaniem poszli na latwizne - kalendarz jest taki sam jak na 2007 tylko zdjecia ma duzo brzydsze i czasem psy wygladaja jak doklejone ? Ale nic, od przybytku glowa nie boli - znajde miejsce i dla niego na scianie ;) Dokładnie jest duuuużó gorszy niż w zeszłym roku,niektóre psy tak sztucznie wycięte z tła,czasem mocno to zalatuje amatorszczyzną niestety,a karma cóż ju,z napisałam co o tym sądzę:shake::shake::shake::shake: ratują ich tylko fajne,ciekawe artykuły. Quote
aleb Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Właśnie widziałam zdjęcia z kalendarza na stronie Mojego Psa i faktycznie kiepsko są wycięte :shake: Chyba jednak w tym roku z tego kalendarza zrezygnuję, bo i tak już mam 3 :lol: Quote
Controversia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 jedno z lepszych zdjęć w kalendarzu MP to jamnikowa mama z maluchem i cane corso :) To drugie to mojego TZ więc się poczuwam do dumy z faktu umieszczenia Lunki jako dumnej mamusi :D Quote
DuDziaczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Controversia napisał(a):jedno z lepszych zdjęć w kalendarzu MP to jamnikowa mama z maluchem i cane corso :) To drugie to mojego TZ więc się poczuwam do dumy z faktu umieszczenia Lunki jako dumnej mamusi :D Specjalnie polecialam obejzec raz jeszcze kalendarz :evil_lol: Slodziutka mamunia :cool3: Quote
baffi2 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 niezbyt mi się podoba kalendarz MP:cool1: PP fajniejszy... Quote
bellatriks Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ejka napisał(a):W PP tez jest wiszacy- duzy i kolorowy, a w MP moim zdaniem poszli na latwizne - kalendarz jest taki sam jak na 2007 tylko zdjecia ma duzo brzydsze i czasem psy wygladaja jak doklejone ? Ale nic, od przybytku glowa nie boli - znajde miejsce i dla niego na scianie ;) Acha - to przepraszam, nie wiedziałam. Ktoś napisał, że stojący, więc taką inf. podałam. MP dzisiaj do mnie doszedł. Szczerze mówiąc zawiodłam się na tym kalendarzu - ONki to bezsprzeczny fotomontaż, a zdjęcia np. dalmatów i dobków ani trochę mi się nie podobają - chuda, pionowa sylwetka psiaków i pusta przestrzeń z boku. Jeśli ten z PP nie okaże się fajny, to chyba jakiś zamówię;) Quote
siekowa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Mi dużo bardziej podobał się kalendarz MP na 2007 rok. Quote
JustynaJK Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 podoba mi się nowy cykl artykułów o historycznych postaciach i ich psach Quote
Bewarka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 JustynaJK napisał(a):podoba mi się nowy cykl artykułów o historycznych postaciach i ich psach Mojemu tacie też, chociaż psami mniej się interesuje to ma bzika na punkcie historii :lol: Quote
Recommended Posts