Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też już mam-Marta i Wika z dogo opowiada o Wice w "Sukcesy czytelników"->"Udało nam się" a w konkursie foto jedną z koszulek wygrała masienka :D

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justys95']Ja też już mam-Marta i Wika z dogo opowiada o Wice w "Sukcesy czytelników"->"Udało nam się" a w konkursie foto jedną z koszulek wygrała masienka :D
jaki ten świat jest mały...:evil_lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
Nie...

Jest jeden stojący w PP.
Jest ścienny w MP.

That's all. ;)

W PP tez jest wiszacy- duzy i kolorowy, a w MP moim zdaniem poszli na latwizne - kalendarz jest taki sam jak na 2007 tylko zdjecia ma duzo brzydsze i czasem psy wygladaja jak doklejone ? Ale nic, od przybytku glowa nie boli - znajde miejsce i dla niego na scianie ;)

Posted

Już mam! Kalendarz przeboski, szczególnie Wrzesień :loveu::loveu:

Mudik napisał(a):
a jaka nagroda w konkursie Zgadnij jaka rasa Tescowskie suche, no naprawdę zjechali z jakością pod tym względem:-/

Też na to zróciłam uwagę, żenada..... :shake: Za nic nie dałabym tego psu.

Posted

Ejka napisał(a):
W PP tez jest wiszacy- duzy i kolorowy, a w MP moim zdaniem poszli na latwizne - kalendarz jest taki sam jak na 2007 tylko zdjecia ma duzo brzydsze i czasem psy wygladaja jak doklejone ? Ale nic, od przybytku glowa nie boli - znajde miejsce i dla niego na scianie ;)

Dokładnie jest duuuużó gorszy niż w zeszłym roku,niektóre psy tak sztucznie wycięte z tła,czasem mocno to zalatuje amatorszczyzną niestety,a karma cóż ju,z napisałam co o tym sądzę:shake::shake::shake::shake:
ratują ich tylko fajne,ciekawe artykuły.

Posted

Właśnie widziałam zdjęcia z kalendarza na stronie Mojego Psa i faktycznie kiepsko są wycięte :shake:
Chyba jednak w tym roku z tego kalendarza zrezygnuję, bo i tak już mam 3 :lol:

Posted

Controversia napisał(a):
jedno z lepszych zdjęć w kalendarzu MP to jamnikowa mama z maluchem i cane corso :)
To drugie to mojego TZ więc się poczuwam do dumy z faktu umieszczenia Lunki jako dumnej mamusi :D

Specjalnie polecialam obejzec raz jeszcze kalendarz :evil_lol:
Slodziutka mamunia :cool3:

Posted

Ejka napisał(a):

Acha - to przepraszam, nie wiedziałam. Ktoś napisał, że stojący, więc taką inf. podałam.

MP dzisiaj do mnie doszedł. Szczerze mówiąc zawiodłam się na tym kalendarzu - ONki to bezsprzeczny fotomontaż, a zdjęcia np. dalmatów i dobków ani trochę mi się nie podobają - chuda, pionowa sylwetka psiaków i pusta przestrzeń z boku.

Jeśli ten z PP nie okaże się fajny, to chyba jakiś zamówię;)

Posted

JustynaJK napisał(a):
podoba mi się nowy cykl artykułów o historycznych postaciach i ich psach

Mojemu tacie też, chociaż psami mniej się interesuje to ma bzika na punkcie historii :lol: