bellatriks Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 MP dostałam bez karmy, ale PP już z.... i co ja teraz z nią zrobię? :hmmmm: Quote
Bewarka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zjedz :evil_lol: Jutro chyba nowy nr :cool3: Quote
ewelinka_m Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 u mnie w każdym kiosku było bez karmy :shake: nawet na okładce nie pisze o gratisie także nie miałam możliwości udowodnić swoich racji jutro nowy nr :multi: Quote
bellatriks Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Justys95 napisał(a):Zjedz :evil_lol: Łeee, nie lubię tego smaku:evil_lol: "Rich in meat". Na szczęście datę ważności ma do 2009:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 hihi ja tam też nie lubie smaku pedigree :D ooo to napiszice jutro co ciekawego w nowym MP, to może kupie :D Quote
DuDziaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Hahaha a ja mam juz dzis :cool3::cool3::cool3::cool3: Jest naklanianie do zostania wolontariuszem tozu :cool3: Troche o schroniskach. O bezplatnym chipowaniu w wawie. Jeszcze Pare listow na temat akcji Zerwijmylancuchy. Wywiad z Robertem Kudelskim Tu fajny artykulo zabawie z psem zima :cool3:O swietach :evil_lol: Przepis na championa :diabloti: I kalendarz :loveu::loveu::loveu: Quote
Mada&Teodor Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Też już mam nowy numer. Kalendarz jest prześliczny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
baffi2 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a kalendarz jest na ściane czy na biurko??? i jakie rasy są? bo sie zastanawiam czy kupic ten z MP czy z PP.... Quote
Mada&Teodor Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 baffi2 napisał(a):a kalendarz jest na ściane czy na biurko??? i jakie rasy są? bo sie zastanawiam czy kupic ten z MP czy z PP.... Kalendarz ścienny. Rasy: west cane corso owczarek szelandzki chihuahua golden retrevier dogue de bordeaux berneński pies pasterski owczarek niemiecki whippety doberman jamnik szorstkowłosy dalmatyńczyk Quote
baffi2 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Kalendarz ścienny. Rasy: west cane corso owczarek szelandzki chihuahua golden retrevier dogue de bordeaux berneński pies pasterski owczarek niemiecki whippety doberman jamnik szorstkowłosy dalmatyńczyk dzięki:loveu: a czy ktoś wie jak wygląda kalendarz z PP? Quote
Mada&Teodor Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kalendarz na biurko. rasy: buldog francuski cavalier king charles spaniel chihuahua chow-chow dalmatyńczyk dog de bordeaux golden retriever mops nowofundland samojed sznaucer yorkshire terrier Quote
DuDziaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Polecam tego z MP jest piekny :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnieszka K. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 W Moim Psie mają by szczeniaczki ze swoimi mami. Quote
Bewarka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A jaka jest cena MP z kalendarzem? :) BTW:Już bym kupiła, ale o tej godz nie wychodzę z domu, bo niektórzy gimnazjaliści kończą właśnie lekcje, a ja wolę zostać nie natarta śniegiem :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Agnieszka K. napisał(a):W Moim Psie mają by szczeniaczki ze swoimi mami. Zgadza się ;) Justys95 napisał(a):A jaka jest cena MP z kalendarzem? :) 8,90 zł Quote
Bewarka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mada&Teodor napisał(a): 8,90 złDzięki! kupię, chociaż już mam kalendarz na 2008 r. :grins: A jakie są prezenty z prenumeraty? Bo myślę zamówić i czekam na odpowiedni moment... Quote
Mada&Teodor Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Justys95 napisał(a):Dzięki! kupię, chociaż już mam kalendarz na 2008 r. :grins: A jakie są prezenty z prenumeraty? Bo myślę zamówić i czekam na odpowiedni moment... Za 12 mc - smakołyki dla psa za 6 mc - szampon Quote
Kucyk_Hermiona. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Justys95 napisał(a):czekam na odpowiedni moment... Mam bardzo podobny plan. Szkoda tylko, że kiedy mam kasę nie ma prezentów, które by mi odpowiadały - przecież nie nakarmię Króla żarciem dla Psa :P Quote
DuDziaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Justys95 napisał(a): BTW:Już bym kupiła, ale o tej godz nie wychodzę z domu, bo niektórzy gimnazjaliści kończą właśnie lekcje, a ja wolę zostać nie natarta śniegiem :cool3: Znam ten bol :diabloti: Quote
Bewarka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Za 12 mc - smakołyki dla psa za 6 mc - szamponDzięki...coś mnie jednak one nie przekonują :cool3: Kucyk_Hermiona. napisał(a):Mam bardzo podobny plan. Szkoda tylko, że kiedy mam kasę nie ma prezentów, które by mi odpowiadały - przecież nie nakarmię Króla żarciem dla Psa :PNo u mnie podobnie! Pytałam się taty czy mogę zamówić prenumeratę jak był fajny prezent to mi nie pozwolił...jak są nie za dobre dodatki to mówi, że zamówi a ja przekładam to na następny miesiąc mając nadzieję, że będzie coś ciekawego i że ojciec się nie rozmyśli :roll: :eviltong: DuDziaczek napisał(a):Znam ten bol :diabloti: No to nie jestem sama :p Quote
ania K. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a ja jeszcze nie mam MP:placz: mam nadzieje że jutro bedzie:cool1: Quote
Cambel&Megi Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kalendarz niczego sobie :loveu: Zaraz idę kupić :cool: Quote
bellatriks Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A ja czekam na prenumeratę...:roll: To mówicie, że kalendarz fajny? :cool3: Bo rozważałam jeszcze zamówienie kalendarza z BC (:loveu:), ale jeśli ten będzie tak fajny, jak mówicie, to nie będę kupować. Quote
Kucyk_Hermiona. Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kalendarz niezły, ma dość dużo miejsca do zapisywania, ale osobiście bardziej podobały mi się zdjęcia z tegorocznej wersji. Quote
Recommended Posts