bellatriks Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A ja jeszcze nie mam. Uroki prenumeraty:diabloti: Quote
Cyraneczka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Z dodatkiem karmy widziałam Przyjaciela Psa, a MP u nas w sklepie nie ma, też jest z karmą? Z jaką? Quote
ania K. Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja juz mam prenumerate od 3 dni jest więcej stron:) Quote
Bewarka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja już mam...dopiero dziś skończyłam go czytać :cool3: na karmie mi nie zależy, ale fajnie, że jest 8 stron więcej :D Quote
basia bonnie Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 jak ci nie zależy na karmie to daj do schroniska ;) Quote
Lenorka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Tak, 8 stron więcej, ale na końcu same reklamy... Wcześniej chyba nie było tyle reklam...? Nie mam przy sobie wcześniejszego numeru więc nie mogę sprawdzić :/ O! I zobaczyłam, że PP też ma 8 stron więcej - chyba jakaś zmowa :cool3: Quote
Bewarka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 basia bonnie napisał(a):jak ci nie zależy na karmie to daj do schroniska ;)Jak będę przejeźdzać, bo z takim malutkim woreczkiem to mi się nie opłaca jeździć ;) Lenorka napisał(a):Tak, 8 stron więcej, ale na końcu same reklamy... Wcześniej chyba nie było tyle reklam...? Nie mam przy sobie wcześniejszego numeru więc nie mogę sprawdzić :/No też prawda....:razz: Quote
Bzikowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jakaś chora konkurencja się stworzyła międy PP a MP :cool3: W obu gazetach ten sam dodatek i 8 stron więcej.. :roll: Quote
BlackSheWolf Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hihi tez zauwazylam :D ja ostatnio nie kupuje czesto PP czy MP bo żal mi kasy... teraz oszczędzam na dojazdy do schroniska (co sobote jak jezdze a jak wolne to i czesciej, a koszt biletu w jedna strone 4,50 :| lacznie to 9 zl). a karma sie przyda dla psiakow w schronie ;) a raczej jako smakolyk bo taka paczuszka to na jednego psiaka to malo ;) ale ogolnie w tym miesiacu MP dosyc ciekawy ;) Quote
Lolan Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Heh, tez kupiłam wczoraj MP ;D próbki karmy nie miałam :/ Aaa mam pytanko, czy móglby ktos mi zeskanowac z dwoch ostatnich nr. przepis na ciasteczka :D Prosze:cool3: ;* Quote
black_madonna Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 a ja kupiłam MP z karmą i oglądałam w empiku Przyjaciela psa i nie było dodatku :-? Wy tu piszecie że w obu jest albo że w PP dziwne to A jak przeglądam PP to chyba MP jest lepsze (zresztą informacje w obu się pokrywają) Quote
JustynaJK Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 jest fajny nowy cykl artykułów o psach sławnych ludzi:multi: Quote
ewelinka_m Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ja widziałam, u siebie bez karmy :angryy: za to PP z karmą... Lolan skany mogę wysłać tylko jakoś w sobotę ewentualnie jutro? :razz: napisz na pw meila Quote
locky Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Bo robią wała kioskarze. Wyjmują karmę, a gazeta jest zafoliowana. Ja też miałem bez karmy i się upomniałem. Kioskarka do mnie, że karmy nie ma, więc jej pokazałem okładkę. Nie chciała dać nadal, to zagroziłem, że wezwę poicję i oskarzę ją o kradzież karmy i złapanie na gorącym uczynku. Na dowód pokazałem paragon i czasopismo. Poskutkowało :diabloti: Quote
sulfurka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A ja dostałam w prenumeracie i też nie było karmy:roll: A gazeta doszła z niezłym opóźnieniem-31 października... Ale Artykuły w tym miesiącu naprawdę ciekawsze :) :):cool3: Quote
Cambel&Megi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 pietrobus napisał(a):Bo robią wała kioskarze. Wyjmują karmę, a gazeta jest zafoliowana. Ja też miałem bez karmy i się upomniałem. Kioskarka do mnie, że karmy nie ma, więc jej pokazałem okładkę. Nie chciała dać nadal, to zagroziłem, że wezwę poicję i oskarzę ją o kradzież karmy i złapanie na gorącym uczynku. Na dowód pokazałem paragon i czasopismo. Poskutkowało :diabloti: Ta, u nas w kiosku to nawet folii nie ma, sama gazeta, mimo, iż jest napis 'dodatek karma'......kioskarka musi przeciez dokarmic swojego przetuczonego jamnika:roll: Quote
Arlene Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Hmm, a ja miałam z karmą. Całe szczęście, bo bym sajgon zrobiła :evil_lol: Quote
ania K. Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ja dostaje pocztą i nic nie miałam :angryy: ciekawe czy to listonoszka czy na poczcie:shake: Quote
BlackSheWolf Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='ania K.']Ja dostaje pocztą i nic nie miałam :angryy: ciekawe czy to listonoszka czy na poczcie:shake: pewnie listonoszka głodna była :evil_lol::evil_lol: Quote
sulfurka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Wysłałam im maila z pytaniem czemu jako prenumerator nie otrzymalam karmy w prezencie-odpisali mi ze gazeta z karma nie zmiescilaby się w skrzynce na listy.... Quote
Recommended Posts