Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, 8 stron więcej, ale na końcu same reklamy... Wcześniej chyba nie było tyle reklam...? Nie mam przy sobie wcześniejszego numeru więc nie mogę sprawdzić :/

O! I zobaczyłam, że PP też ma 8 stron więcej - chyba jakaś zmowa :cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
jak ci nie zależy na karmie to daj do schroniska ;)
Jak będę przejeźdzać, bo z takim malutkim woreczkiem to mi się nie opłaca jeździć ;)

Lenorka napisał(a):
Tak, 8 stron więcej, ale na końcu same reklamy... Wcześniej chyba nie było tyle reklam...? Nie mam przy sobie wcześniejszego numeru więc nie mogę sprawdzić :/
No też prawda....:razz:

Posted

hihi tez zauwazylam :D ja ostatnio nie kupuje czesto PP czy MP bo żal mi kasy... teraz oszczędzam na dojazdy do schroniska (co sobote jak jezdze a jak wolne to i czesciej, a koszt biletu w jedna strone 4,50 :| lacznie to 9 zl).

a karma sie przyda dla psiakow w schronie ;) a raczej jako smakolyk bo taka paczuszka to na jednego psiaka to malo ;)

ale ogolnie w tym miesiacu MP dosyc ciekawy ;)

Posted

Heh, tez kupiłam wczoraj MP ;D próbki karmy nie miałam :/
Aaa mam pytanko, czy móglby ktos mi zeskanowac z dwoch ostatnich nr. przepis na ciasteczka :D Prosze:cool3: ;*

Posted

a ja kupiłam MP z karmą i oglądałam w empiku Przyjaciela psa i nie było dodatku :-?
Wy tu piszecie że w obu jest albo że w PP dziwne to
A jak przeglądam PP to chyba MP jest lepsze (zresztą informacje w obu się pokrywają)

Posted

Bo robią wała kioskarze. Wyjmują karmę, a gazeta jest zafoliowana. Ja też miałem bez karmy i się upomniałem. Kioskarka do mnie, że karmy nie ma, więc jej pokazałem okładkę. Nie chciała dać nadal, to zagroziłem, że wezwę poicję i oskarzę ją o kradzież karmy i złapanie na gorącym uczynku. Na dowód pokazałem paragon i czasopismo. Poskutkowało :diabloti:

Posted

A ja dostałam w prenumeracie i też nie było karmy:roll:
A gazeta doszła z niezłym opóźnieniem-31 października...
Ale Artykuły w tym miesiącu naprawdę ciekawsze :) :):cool3:

Posted

pietrobus napisał(a):
Bo robią wała kioskarze. Wyjmują karmę, a gazeta jest zafoliowana. Ja też miałem bez karmy i się upomniałem. Kioskarka do mnie, że karmy nie ma, więc jej pokazałem okładkę. Nie chciała dać nadal, to zagroziłem, że wezwę poicję i oskarzę ją o kradzież karmy i złapanie na gorącym uczynku. Na dowód pokazałem paragon i czasopismo. Poskutkowało :diabloti:

Ta, u nas w kiosku to nawet folii nie ma, sama gazeta, mimo, iż jest napis 'dodatek karma'......kioskarka musi przeciez dokarmic swojego przetuczonego jamnika:roll: